35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:To trzeba jesc na stojaco... MOja babcia mowila, ze wtedy w nogi idzie...
Mega, iwcia77, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurde, a mi seksu.
Chce sie jeszcze ktorejs seksu? Czy to tylko ja jestem jakims zwyrodnialcem w piatkowy wieczor?kapturnica, Pusurek, Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Pusurek wrote:Ej, ale ja nie chce! zadowolona jestem z moich patykowatych nog. Bo nie sa wcale patykowate, ale sa szczuple. Sezon bikini moglabym otworzyc jeszcze dzis.
kapturnica, Aasiula, Pusurek, macduska, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
psychicznych
no normalnych, po których dupa rośnie
śmietankowych z malinami, wiórkami kokosowymi i polewą czekoladową
idę zobaczyć co mam w zamrażalniku ..
MartaDidi wrote:Ale jakich? Takich prawdziwych czy tych normalnych?kapturnica, Aasiula, malgos741, Mega, iwcia77, moremi, Parka, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no właśnie taka refleksja mnie naszła.
jeśli to kobieta chce i chce już lata a z drugiej strony nie ma zgody lub ochoty to pojawiają się frustracje......
zawsze można próbować negocjacji jeśli się warunki zmienią ale czy wymuszać na partnerze: bo ja chcę, to takie uczciwe? mam z tym jakiś taki problem.
mądrze mówisz,wiesz ja w ej sytuacji niczego nie mogę forsować,ale kurcze wierzę w mojego E.ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:psychicznych
no normalnych, po których dupa rośnie
śmietankowych z malinami, wiórkami kokosowymi i polewą czekoladową
idę zobaczyć co mam w zamrażalniku ..Aasiula, macduska, Mega, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:a zakrztus sie pffff Smaka mam takiego ,że jęzor o dywan zaczepia
Zawsze mam skitrane w zamrazalniku jakies , oczywiscie jak zdaze zjesc ,bo chetnych jest zawsze sporoMartaDidi, malgos741, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:hyhyhyhy Kapta pyszne sa oć Ci dam trochuu
Zawsze mam skitrane w zamrazalniku jakies , oczywiscie jak zdaze zjesc ,bo chetnych jest zawsze sporoMartaDidi, Aasiula, malgos741, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ide po winogrona. Mam jeszcze jedna paczke czipsow. Otworzyc?
malgos741, kapturnica, Aasiula, Pusurek, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:ale on maj dwoje dzieci z innego związku
kapturnica, Magda*, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017