35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZofia łączę się z tobą w bólu.......ja przez pare dni tu nie zaglądałam bo w ogóle nie byłam w nastroju.....
Dziewczyny proszę o pozytywne myśli,bo mój E.ma wątpliwości czy co do dziecka czy może tak jak u Zofii do badania nasienia
pokomplikowało się wszystko...
Do poniedzialku ma zadecydować co z tym badanem nasieniamoremi, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZjadlam wlasnie opakowanie Toffifee, pol kilo winogron i paczke czipsow. Bedzie mi cos? Na razie jakos mi ciezko, ale to chyba na duszy, co?
Kwiaty sobie kupujecie, mowicie... ja dawno tego nie robilam, zobaczymy jak bedzie w te walentynki.Sabina, Aasiula, MartaDidi, kapturnica, macduska, moremi, iwcia77, Parka, kkisia, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Ja z biedronki... Te tuli-pany... Tak sie zestresowalam, ze gdzies w orzechach je zostawilam... Potem bieglam przez sklep- zwolnione tempo,, wlos faluje, cycek tez...
Jakby to mnie spotkało to już bym jechała karetką do szpitala
Płuca by wysiadły
malgos741, kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:następnym razem nie kupuj
rozejrzyj się..może gdzieś za oknem rosną przebiśniegi..też ładne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/12fac97d4995.jpgSabina, Reni, kapturnica, Aasiula, Mega, iwcia77, mysza1975, moremi, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Magda* wrote:Zofia łączę się z tobą w bólu.......ja przez pare dni tu nie zaglądałam bo w ogóle nie byłam w nastroju.....
Dziewczyny proszę o pozytywne myśli,bo mój E.ma wątpliwości czy co do dziecka czy może tak jak u Zofii do badania nasienia
Do poniedzialku ma zadecydować co z tym badanem nasienia
Czyli nie jestem sama. Choc wolalabym, bo nikomu zle nie zycze. Zobaczymy. Wiem, ze to smiesznie zabrzmi ale u mnie to swieza sprawa.
iwcia77 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Magda* wrote:Zofia łączę się z tobą w bólu.......ja przez pare dni tu nie zaglądałam bo w ogóle nie byłam w nastroju.....
Do poniedzialku ma zadecydować co z tym badanem nasienia
i że to bezbolesne jest.
ja prdl co z tymi chłopami.kapturnica, malgos741, macduska, Magda*, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zjadlam wlasnie opakowanie Toffifee, pol kilo winogron i paczke czipsow. Bedzie mi cos? Na razie jakos mi ciezko, ale to chyba na duszy, co?
Kwiaty sobie kupujecie, mowicie... ja dawno tego nie robilam, zobaczymy jak bedzie w te walentynki.Sabina, kapturnica, Aasiula, macduska, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny..........
Nigdy nie wiadomo co nam życie przyniesie a to co wydaje sie trudne i złe wcale nie musi takie się okazać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 10:58
Sabina, Reni, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, MartaDidi, iwcia77, Natka_79, mysza1975, moremi, Parka, kkisia, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zjadlam wlasnie opakowanie Toffifee, pol kilo winogron i paczke czipsow. Bedzie mi cos? Na razie jakos mi ciezko, ale to chyba na duszy, co?
Kwiaty sobie kupujecie, mowicie... ja dawno tego nie robilam, zobaczymy jak bedzie w te walentynki.Zofia8, Pusurek, MartaDidi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Ja z biedronki... Te tuli-pany... Tak sie zestresowalam, ze gdzies w orzechach je zostawilam... Potem bieglam przez sklep- zwolnione tempo,, wlos faluje, cycek tez...
muzyka w tle....MartaDidi, kapturnica, Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Uwielbiam Cie... Wiesz, moja chora wyobraznia podpowiada, ze tam pod sniegiem lezy ciag dalszy.. I sobie wystawił trąbkę kwiatowa...
jeśli ten jest skurczony... to jakby go ogrzać?... hmmm....kapturnica, Aasiula, malgos741, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dobrze, że masz kondyche
Jakby to mnie spotkało to już bym jechała karetką do szpitala
Płuca by wysiadły
Sabina, Aasiula, malgos741, macduska, kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę