X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutasno sie trochu zrobiło...

Mega, Aasiula, MartaDidi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

taki lajf, co poradzisz

Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zocha współczuje Ci ,że jestes tak naprawde z tym sama. Nie masz łatwo niestety
    Chyba zaczynam doceniać to ,że mój chłopina robił wszystko co trza było i co mu kazałam. Bez szemrania czy słowa sprzeciwu.

malgos741, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    czemu?

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    taki lajf, co poradzisz
    Wiem Macdula ale człowiek by chciał ,żeby każdej z nas co tu jestesmy sie udało spełnić nasze marzenia...

malgos741, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Te ktore sa, sa za male. Nie pamietam wymiarow. Powiedzial, ze nie masz by byla owulacja. Ja u tego gina, chcialam tylko zrobic jednorazowe usg, bo ten wlasciwy specjalista przyjmuje dopiero ok.20 lutego a chcialam sie dowiedziec, co slychac w tej fazie. Jestem zla, ze opis dostane dopiero za kilka dni.

Czyli na razie to Tylko twoje czrne myśli, Zosia- jeszcze nic straconego- jeden bezowulacyjny to nie koniec świata a zresztą to i przy bezowulacyjnych tu zachodziły.

Sabina, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiem Macdula ale człowiek by chciał ,żeby każdej z nas co tu jestesmy sie udało spełnić nasze marzenia...

Moze się spełnią a moze nie- łatwo nie jest.

Sabina lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak
    psy mają inne ph
    macduska wrote:
    a czym go myc?
    musi być specjalny szampon dla psów?

iwcia77, macduska, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    czemu?
    A bo Polar przysmęcił ta starością , Zocha tym swoim chUopem co to powinien dostać porządnego kopa by ja wspierał w tym wszystkim..Tak jakoś ..

Sabina, malgos741, macduska, Aasiula, iwcia77, moremi, Mega, mysza1975, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Moze się spełnią a moze nie- łatwo nie jest.
    Wiem wiem 0sad.gif

macduska, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja sobie na Walentynki tulipany kupilam... Niby nie pochwalam hamerykanskiego swieta, kozaczylam dzisiaj w pracy, ze wielkie mi tam HALO, ale rura mi zmiekla troche... i tak siedze z tymi tulipanami...

Aasiula, malgos741, SolarPolar, Sabina, ComeToMeBaby, Pusurek, moremi, Mega, iwcia77, mysza1975, Arwena, kkisia, Bozia3, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczor babki ;D
    Ja pidrole zasnelam na kanapie i snilo mi sie ze mnie lew wpierdala o kurwa cala mokra sie obudzilam divers2269.gif

kapturnica, MartaDidi, malgos741, Reni, Sabina, ComeToMeBaby, Zofia8, Parka, Mango, Mega, iwcia77, Arwena, kkisia, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja sobie na Walentynki tulipany kupilam... Niby nie pochwalam hamerykanskiego swieta, kozaczylam dzisiaj w pracy, ze wielkie mi tam HALO, ale rura mi zmiekla troche... i tak siedze z tymi tulipanami...
    Ha a jaa se jutro chyba kupie w LYdlu maja byc ..Tez waleWtynki bedeM sama..Co zrobisz jak nic nie zrobisz..Ale chUop chyba zjedzie na tydzien 21szego To tulipana sam mi da XD

Aasiula, malgos741, Sabina, MartaDidi, moremi, Mega, paszczakin, iwcia77, mysza1975, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bry wieczor babki ;D
    Ja pidrole zasnelam na kanapie i snilo mi sie ze mnie lew wpierdala o kurwa cala mokra sie obudzilam divers2269.gif
    Asiula - chyba sie za bardzo zidentyfikowałaś ze swoim avatarem. ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:51

kapturnica, MartaDidi, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutno tu faktycznie... Ale dlaczego- pytanie? Wszystkie MLODE, JEDRNE... A jednak posmecic trzeba...

kapturnica, Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Tego nie odmawia. Wrecz przeciwnie.
    tyle z tego chociaż.

mi się wydaje, że on wcale zdania nie zmienił. on nadal nie chce mieć dziecka.
    a podaje Ci terminy po to, żebyś się odczepiła, stwarza Ci tylko iluzję. to nie fair z jego strony.

już się dziwił po co robisz badania, sam nie pójdzie na badania. podejrzewam, ze to dla niego takie "niemęskie"- jakby sie okazało że coś nie tak, to dopiero by się staro poczuł. no ej- jego? faceta chcesz kontrolować? przecież on jest zdrowy jak koń. tylko nie będzie się tam upokarzał, żeby spermę w pojemniczki w laboratorium oddawać. ne nie, to nie on. on takich rzeczy nie robi.

zostawia wszystko losowi. a raczej- nie wychodzi mu naprzeciw, bo a nuż jeszcze by się udało. nie chce.

tylko co ty z tym możesz zrobić? przykro mi, że nie masz w nim wsparcia i otuchy. musi być ci przykro. mnie by było.
    pamiętaj, że masz wsparcie w nas. my Ci kibicujemy. i zobaczysz- ale się zdziwi, ze się udało ;) nawet i po jego "terminie"- przecież nic z tym faktem nie zrobi.

mamatrojki80, Mega, moremi, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A bo Polar przysmęcił ta starością , Zocha tym swoim chUopem co to powinien dostać porządnego kopa by ja wspierał w tym wszystkim..Tak jakoś ..
    po co smęcić... trzeba się cieszyć każdą chwilą jaką przeżywamy bo życie jest za kruche...

kapturnica, macduska, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ha a jaa se jutro chyba kupie w LYdlu maja byc ..Tez waleWtynki bedeM sama..Co zrobisz jak nic nie zrobisz..Ale chUop chyba zjedzie na tydzien 21szego To tulipana sam mi da XD

Kapta Ty nie jesteś sama. :-)

kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bry wieczor babki ;D
    Asiek a co Ty ćpasz? 01icon_lol2.gif

MartaDidi, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kapta Ty nie jesteś sama. :-)
    No ale wiesz mam na mysli meNskie ramie 8)

macduska, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 7481 7482 7483 7484 7485 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ