35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zocha współczuje Ci ,że jestes tak naprawde z tym sama. Nie masz łatwo niestety
Chyba zaczynam doceniać to ,że mój chłopina robił wszystko co trza było i co mu kazałam. Bez szemrania czy słowa sprzeciwu.malgos741, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Te ktore sa, sa za male. Nie pamietam wymiarow. Powiedzial, ze nie masz by byla owulacja. Ja u tego gina, chcialam tylko zrobic jednorazowe usg, bo ten wlasciwy specjalista przyjmuje dopiero ok.20 lutego a chcialam sie dowiedziec, co slychac w tej fazie. Jestem zla, ze opis dostane dopiero za kilka dni.
Czyli na razie to Tylko twoje czrne myśli, Zosia- jeszcze nic straconego- jeden bezowulacyjny to nie koniec świata a zresztą to i przy bezowulacyjnych tu zachodziły.Sabina, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:czemu?
Sabina, malgos741, macduska, Aasiula, iwcia77, moremi, Mega, mysza1975, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Smutasno sie trochu zrobiło...
Aasiula, malgos741, SolarPolar, Sabina, ComeToMeBaby, Pusurek, moremi, Mega, iwcia77, mysza1975, Arwena, kkisia, Bozia3, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Bry wieczor babki
Ja pidrole zasnelam na kanapie i snilo mi sie ze mnie lew wpierdala o kurwa cala mokra sie obudzilamkapturnica, MartaDidi, malgos741, Reni, Sabina, ComeToMeBaby, Zofia8, Parka, Mango, Mega, iwcia77, Arwena, kkisia, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Ja sobie na Walentynki tulipany kupilam... Niby nie pochwalam hamerykanskiego swieta, kozaczylam dzisiaj w pracy, ze wielkie mi tam HALO, ale rura mi zmiekla troche... i tak siedze z tymi tulipanami...
Aasiula, malgos741, Sabina, MartaDidi, moremi, Mega, paszczakin, iwcia77, mysza1975, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Bry wieczor babki
Ja pidrole zasnelam na kanapie i snilo mi sie ze mnie lew wpierdala o kurwa cala mokra sie obudzilamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:51
kapturnica, MartaDidi, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Tego nie odmawia. Wrecz przeciwnie.
mi się wydaje, że on wcale zdania nie zmienił. on nadal nie chce mieć dziecka.
a podaje Ci terminy po to, żebyś się odczepiła, stwarza Ci tylko iluzję. to nie fair z jego strony.
już się dziwił po co robisz badania, sam nie pójdzie na badania. podejrzewam, ze to dla niego takie "niemęskie"- jakby sie okazało że coś nie tak, to dopiero by się staro poczuł. no ej- jego? faceta chcesz kontrolować? przecież on jest zdrowy jak koń. tylko nie będzie się tam upokarzał, żeby spermę w pojemniczki w laboratorium oddawać. ne nie, to nie on. on takich rzeczy nie robi.
zostawia wszystko losowi. a raczej- nie wychodzi mu naprzeciw, bo a nuż jeszcze by się udało. nie chce.
tylko co ty z tym możesz zrobić? przykro mi, że nie masz w nim wsparcia i otuchy. musi być ci przykro. mnie by było.
pamiętaj, że masz wsparcie w nas. my Ci kibicujemy. i zobaczysz- ale się zdziwi, ze się udałonawet i po jego "terminie"- przecież nic z tym faktem nie zrobi.
mamatrojki80, Mega, moremi, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A bo Polar przysmęcił ta starością , Zocha tym swoim chUopem co to powinien dostać porządnego kopa by ja wspierał w tym wszystkim..Tak jakoś ..
kapturnica, macduska, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ha a jaa se jutro chyba kupie w LYdlu maja byc ..Tez waleWtynki bedeM sama..Co zrobisz jak nic nie zrobisz..Ale chUop chyba zjedzie na tydzien 21szego To tulipana sam mi da
Kapta Ty nie jesteś sama.kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość