X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no to znalazlam cos dla ciebie ;D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/057ed4a3d698.jpg
    Nooo... Teściowa zejdzie na zawał i masz spokój ;)

iwcia77, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja już chcę się na wioskę przenieść. Kochane Bravo Girl, czy to oznacza, że jestem już stara?
    nie - to oznacza ze chcesz swietego spokoju z dala od miejskiej bieganiny , charmideru i wrzawy- to jest stresujace. natura wycisza i odstresowuje :)

mi tez sie marzy domek w lesie z dala od zgielku i nie uwazam sie za stary antyk :)

Mega, Aasiula, moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Po pierwsze primo - pewnie wystarczyłaby delikatna stymulacja, tak jak np. clostilbegyt, letrozol czy gonadotropiny (przy cienkim endometrium nie polecam pierwszego). Po drugie primo - zaden szanujący się lekarz nie zrobi stymulacji bez wyników nasienia.
    Kurcze Zosia, ja bym normalnie tego Twojego faceta przez kolano przełożyła i przylała mu pasem, to może by coś do głowy i serca dotarło.

Nie jestem za przemoca w rodzinie ale jak Morka będzie lać to go przytrzymam i ewentualnie posolę mu ten tyłek jeszcze...

SolarPolar, iwcia77, Mega, Sabina, Parka, Aasiula, Zofia8, moremi, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Mam żel Emolium do mycia ciała, do tej pory stosowaliśmy do tez do włosów. Może trzeba kupić szampon z tej serii?
    A ja polecam cała serie mediderm.Przerzuciłam młodego .Maja od emulsji do kapieli po szampony i kremy do ciała .I mozna stosowac u niemowlat..Cenowo tez super

iwcia77, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Od początku tym samym Hipp. Mieliśmy tez trochę Bebilonu, ale on się już dawno skończył (dawaliśmy raz dziennie Bebilon).
    Pusur jest specem od azs - ona bedzie cos wiecej wiedziala :)

Pusurek, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jestes mloda bo masz malucha i 40 lat. Ja juz w tym roku 44 i 10 latka ktory za 8 lat bedzie juz dorosly. Nic tylko sie na wies przenisc i rola sie zjac.
    Polar ja wiem że to małe pocieszenie, ale życzę z całego serca wpadki ;-)
    Ty przez to swoje amh tak się zdolowalas

iwcia77, Mega, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pies śpi tylko tam gdzie jestem-
    jak wstaję i idę do innego pokoju- pies sie budzi i pędzi za mną...
    muszę siedzieć przy kompie- niech się biedactwo wyśpi

Sabina, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, Reni, moremi, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mój pies śpi tylko tam gdzie jestem-
    jak wstaję i idę do innego pokoju- pies sie budzi i pędzi za mną...
    muszę siedzieć przy kompie- niech się biedactwo wyśpi
    Dobry z Ciebie człowiek, tak się poświęcać dla psa ;-)

macduska, iwcia77, Mega, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Polar, Ty jesteś doswiadczona, kawał świata zjechałaś, masz swiatly umysł. A ja się mentalnie na mojej wsi zestarzalam. Wierz mi jak się spotkamy, to ja będę stara i z kompleksami. A Ty dajesz radę :-)

kapturnica, iwcia77, SolarPolar, malgos741, Mega, Aasiula, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Zosia, ale lekarz powiedział, że Ci nie pomoże? czy sama doszłaś do takich wniosków?
    Rozmaiałaś z mężem o badaniu? Moze zmieni zdanie.
    Więcej szczegółów Zośka. Gadalas z mężem?

iwcia77, malgos741, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar, weź przestań tak smęcić, bo uduszę TYMI RENCAMI
    Zebralo jej się, nie marudź, zachodzimy obie w tym roku, a za 6 lat to posylamy dzieciaki do podstawowki, patrz ile to jeszcze czasu, no!

Sabina, iwcia77, macduska, Mega, Aasiula, MartaDidi, moremi, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Zosia, ale lekarz powiedział, że Ci nie pomoże? czy sama doszłaś do takich wniosków?
    Rozmaiałaś z mężem o badaniu? Moze zmieni zdanie.

Rozmawialam i sie nie zgodzil.

Zofia8
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Polar ja wiem że to małe pocieszenie, ale życzę z całego serca wpadki ;-)
    Ty przez to swoje amh tak się zdolowalas
    W zasadzie moje amh zbadane pierwszy raz w wieku 40 tat to 0,40 a po roku 0,095 czyli pewnie teraz 0,00 choc obraz usg tego nie potwierdza. Ja sie doluje staroscia ze kolejne 40 lat bede stara . A ze dziecka drugiego miec nie bede to z tym sie juz pogodzilam.

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:

Ty koniecznie z nim chcesz to dziecko?
    Może dawca anonimowy?

Przepraszam z góry jeśli Cię to pytanie uraziło.
    Myślę, że jest ci bardzo trudno.

malgos741, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    spytaj się go czy chce żebyś była szczęśliwa jeśli tak to niech zrobi badanie...

Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Polar, weź przestań tak smęcić, bo uduszę TYMI RENCAMI
    Zebralo jej się, nie marudź, zachodzimy obie w tym roku, a za 6 lat to posylamy dzieciaki do podstawowki, patrz ile to jeszcze czasu, no!
    Fajnie by bylo oczywiscie. Ale patrze na te mlode dziewczyny i nie moge uwierzyc ze ja juz u schylku mlodosci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    W zasadzie moje amh zbadane pierwszy raz w wieku 40 tat to 0,40 a po roku 0,095 czyli pewnie teraz 0,00 choc obraz usg tego nie potwierdza. Ja sie doluje staroscia ze kolejne 40 lat bede stara . A ze dziecka drugiego miec nie bede to z tym sie juz pogodzilam.
    Kurwa 44 i stara! Ja pierdole, do 67 masz robić i być młoda, a Tobie teraz się starości zachciewa, na latwizne idziesz Solarku ;-)

kapturnica, Mega, malgos741, ComeToMeBaby, SolarPolar, Aasiula, MartaDidi, iwcia77, moremi, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:

Z tym dzieckiem to nic jescze nie wiadomo.

Stary będzie każdy z nas i pewnie każdej z nas w którymś momencie ciężko się z tym pogodzić...
    Ważne, żeby być młodą duchem, a ty jesteś Polar- duchem i umysłem- jak słusznie zauważyła sabina.

Sabina, kapturnica, malgos741, SolarPolar, Aasiula, iwcia77, moremi, Mega, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A ile masz pecherzykow i jakiej wielkosci i jak dluugie masz srednio cykle?

Te ktore sa, sa za male. Nie pamietam wymiarow. Powiedzial, ze nie masz by byla owulacja. Ja u tego gina, chcialam tylko zrobic jednorazowe usg, bo ten wlasciwy specjalista przyjmuje dopiero ok.20 lutego a chcialam sie dowiedziec, co slychac w tej fazie. Jestem zla, ze opis dostane dopiero za kilka dni.

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    czyli rozmawialiście i się nie zgodził? zatwardziały ten twój chłop.
    czy może tylko zakładasz, że nie zrobi?

poza tym- czemu zakładasz, że lekarz nie pomoże. skoro was jest 2, a ty będziesz posprawdzana i będzie dobrze to macie 50% szans. Zawsze to lepiej niż nic. Ale mało, aby być pewnym. Niestety- bez chłopa to się może nie udać. A pozycia ci chociaż nie odmawia? Bo jak tak dalej pójdzie to się w łóżku od ciebie odgrodzi i zabarykaduje, byle do kwietnia przeegzystować.

Tego nie odmawia. Wrecz przeciwnie.

Zofia8
‹‹ 7480 7481 7482 7483 7484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ