35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:no to znalazlam cos dla ciebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/057ed4a3d698.jpgiwcia77, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja już chcę się na wioskę przenieść. Kochane Bravo Girl, czy to oznacza, że jestem już stara?
mi tez sie marzy domek w lesie z dala od zgielku i nie uwazam sie za stary antykMega, Aasiula, moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Po pierwsze primo - pewnie wystarczyłaby delikatna stymulacja, tak jak np. clostilbegyt, letrozol czy gonadotropiny (przy cienkim endometrium nie polecam pierwszego). Po drugie primo - zaden szanujący się lekarz nie zrobi stymulacji bez wyników nasienia.
Kurcze Zosia, ja bym normalnie tego Twojego faceta przez kolano przełożyła i przylała mu pasem, to może by coś do głowy i serca dotarło.
Nie jestem za przemoca w rodzinie ale jak Morka będzie lać to go przytrzymam i ewentualnie posolę mu ten tyłek jeszcze...SolarPolar, iwcia77, Mega, Sabina, Parka, Aasiula, Zofia8, moremi, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Mam żel Emolium do mycia ciała, do tej pory stosowaliśmy do tez do włosów. Może trzeba kupić szampon z tej serii?
iwcia77, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Jestes mloda bo masz malucha i 40 lat. Ja juz w tym roku 44 i 10 latka ktory za 8 lat bedzie juz dorosly. Nic tylko sie na wies przenisc i rola sie zjac.
Ty przez to swoje amh tak się zdolowalasiwcia77, Mega, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój pies śpi tylko tam gdzie jestem-
jak wstaję i idę do innego pokoju- pies sie budzi i pędzi za mną...
muszę siedzieć przy kompie- niech się biedactwo wyśpiSabina, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, Reni, moremi, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Mój pies śpi tylko tam gdzie jestem-
jak wstaję i idę do innego pokoju- pies sie budzi i pędzi za mną...
muszę siedzieć przy kompie- niech się biedactwo wyśpimacduska, iwcia77, Mega, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiesz Polar, Ty jesteś doswiadczona, kawał świata zjechałaś, masz swiatly umysł. A ja się mentalnie na mojej wsi zestarzalam. Wierz mi jak się spotkamy, to ja będę stara i z kompleksami. A Ty dajesz radę
kapturnica, iwcia77, SolarPolar, malgos741, Mega, Aasiula, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Zosia, ale lekarz powiedział, że Ci nie pomoże? czy sama doszłaś do takich wniosków?
Rozmaiałaś z mężem o badaniu? Moze zmieni zdanie.iwcia77, malgos741, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Polar, weź przestań tak smęcić, bo uduszę TYMI RENCAMI
Zebralo jej się, nie marudź, zachodzimy obie w tym roku, a za 6 lat to posylamy dzieciaki do podstawowki, patrz ile to jeszcze czasu, no!Sabina, iwcia77, macduska, Mega, Aasiula, MartaDidi, moremi, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Polar ja wiem że to małe pocieszenie, ale życzę z całego serca wpadki
Ty przez to swoje amh tak się zdolowalasSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Rozmawialam i sie nie zgodzil.
Ty koniecznie z nim chcesz to dziecko?
Może dawca anonimowy?
Przepraszam z góry jeśli Cię to pytanie uraziło.
Myślę, że jest ci bardzo trudno.malgos741, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Rozmawialam i sie nie zgodzil.
Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:Polar, weź przestań tak smęcić, bo uduszę TYMI RENCAMI
Zebralo jej się, nie marudź, zachodzimy obie w tym roku, a za 6 lat to posylamy dzieciaki do podstawowki, patrz ile to jeszcze czasu, no!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:35
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:W zasadzie moje amh zbadane pierwszy raz w wieku 40 tat to 0,40 a po roku 0,095 czyli pewnie teraz 0,00 choc obraz usg tego nie potwierdza. Ja sie doluje staroscia ze kolejne 40 lat bede stara . A ze dziecka drugiego miec nie bede to z tym sie juz pogodzilam.
kapturnica, Mega, malgos741, ComeToMeBaby, SolarPolar, Aasiula, MartaDidi, iwcia77, moremi, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:W zasadzie moje amh zbadane pierwszy raz w wieku 40 tat to 0,40 a po roku 0,095 czyli pewnie teraz 0,00 choc obraz usg tego nie potwierdza. Ja sie doluje staroscia ze kolejne 40 lat bede stara . A ze dziecka drugiego miec nie bede to z tym sie juz pogodzilam.
Z tym dzieckiem to nic jescze nie wiadomo.
Stary będzie każdy z nas i pewnie każdej z nas w którymś momencie ciężko się z tym pogodzić...
Ważne, żeby być młodą duchem, a ty jesteś Polar- duchem i umysłem- jak słusznie zauważyła sabina.Sabina, kapturnica, malgos741, SolarPolar, Aasiula, iwcia77, moremi, Mega, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:A ile masz pecherzykow i jakiej wielkosci i jak dluugie masz srednio cykle?
Te ktore sa, sa za male. Nie pamietam wymiarow. Powiedzial, ze nie masz by byla owulacja. Ja u tego gina, chcialam tylko zrobic jednorazowe usg, bo ten wlasciwy specjalista przyjmuje dopiero ok.20 lutego a chcialam sie dowiedziec, co slychac w tej fazie. Jestem zla, ze opis dostane dopiero za kilka dni.
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:czyli rozmawialiście i się nie zgodził? zatwardziały ten twój chłop.
czy może tylko zakładasz, że nie zrobi?
poza tym- czemu zakładasz, że lekarz nie pomoże. skoro was jest 2, a ty będziesz posprawdzana i będzie dobrze to macie 50% szans. Zawsze to lepiej niż nic. Ale mało, aby być pewnym. Niestety- bez chłopa to się może nie udać. A pozycia ci chociaż nie odmawia? Bo jak tak dalej pójdzie to się w łóżku od ciebie odgrodzi i zabarykaduje, byle do kwietnia przeegzystować.
Tego nie odmawia. Wrecz przeciwnie.
Zofia8