35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:no to znalazlam cos dla ciebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/057ed4a3d698.jpg
ale nie wygrałaś konkursu. tu już mi proponowano śliczną balkonetkęiwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Iwcia- dzięki. Właśnie coś w tym stylu- wszystkie oprócz ostatniej. Księżniczki wyrzucamy. Idziemy w smuklejsze, klasyczne / eleganckie formy.
edit: ja nie chcę zeby cię dziewczyny zjadły zarzucaniem tony zdjęć na forum sukienkamiwięc jak coś to chętnie przyjmę linki. wtedy też mogę szukać gdzie to ewentualnie kupić. dzięki
nie to juz koniec - moja ulubiona 11sukien slubnych
rozmarzylam sie ...
mysle ze dziewczyny mnie nie zjedza za te 11 fotekinnych nie bedzie
ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ty mnie nie dobijaj, bo ja w tym roku kończę 40 a mam małe dziecko i muszę być młodą mamą a nie starszą panią.
Sabina lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie to juz koniec - moja ulubiona 11
sukien slubnych
rozmarzylam sie ...
mysle ze dziewczyny mnie nie zjedza za te 11 fotekinnych nie bedzie
bardzo ładne. eh... porobiłam sobie już tryliard zakładek w mozzilli we folderze. aż się boję kliknąć: otwórz wszystkiechyba mi komp padnie
Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Nie ma pecherzyka dominujacego (12dc) wiec cykl bezowulacyjny. Bylam u tego gina 1 raz, chcialam sie tylko dowiedziec,jak wyglada sytuacja w tej fazie. Moj M nie zrobi badania nasienia oznacza, ze zaden lekarz tak naprawde mi nie pomoze, bo nie bedzie pewien, czy problem nie dotycxy naszej dwojki. Ok 20 tego lutego wybieram sie do specjalisty ale jakos nie chce mi sie wierzyc, ze to cos zmieni.Zofia8
-
mysza1975 wrote:Też się tego obawiam, choć, buzia i całe ciało gładkie. Mam nadzieje, że tylko skóra mu się przesuszyła, bo generalnie coś dzieje się na główce - wychodzą stare włosy i rosną nowe i zauważyłam, że dawniej jak go nie wykąpaliśmy jeden dzień to na drugi od razu miała takie tłuste włosy a teraz cały czas suche. Mam nadzieje, że to jakoś zwalczymy.
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Nie ma pecherzyka dominujacego (12dc) wiec cykl bezowulacyjny. Bylam u tego gina 1 raz, chcialam sie tylko dowiedziec,jak wyglada sytuacja w tej fazie. Moj M nie zrobi badania nasienia oznacza, ze zaden lekarz tak naprawde mi nie pomoze, bo nie bedzie pewien, czy problem nie dotycxy naszej dwojki. Ok 20 tego lutego wybieram sie do specjalisty ale jakos nie chce mi sie wierzyc, ze to cos zmieni.
Zosia, ale lekarz powiedział, że Ci nie pomoże? czy sama doszłaś do takich wniosków?
Rozmaiałaś z mężem o badaniu? Moze zmieni zdanie.malgos741, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Nie ma pecherzyka dominujacego (12dc) wiec cykl bezowulacyjny. Bylam u tego gina 1 raz, chcialam sie tylko dowiedziec,jak wyglada sytuacja w tej fazie. Moj M nie zrobi badania nasienia oznacza, ze zaden lekarz tak naprawde mi nie pomoze, bo nie bedzie pewien, czy problem nie dotycxy naszej dwojki. Ok 20 tego lutego wybieram sie do specjalisty ale jakos nie chce mi sie wierzyc, ze to cos zmieni.
Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Nie ma pecherzyka dominujacego (12dc) wiec cykl bezowulacyjny. Bylam u tego gina 1 raz, chcialam sie tylko dowiedziec,jak wyglada sytuacja w tej fazie. Moj M nie zrobi badania nasienia oznacza, ze zaden lekarz tak naprawde mi nie pomoze, bo nie bedzie pewien, czy problem nie dotycxy naszej dwojki. Ok 20 tego lutego wybieram sie do specjalisty ale jakos nie chce mi sie wierzyc, ze to cos zmieni.
czy może tylko zakładasz, że nie zrobi?
poza tym- czemu zakładasz, że lekarz nie pomoże. skoro was jest 2, a ty będziesz posprawdzana i będzie dobrze to macie 50% szans. Zawsze to lepiej niż nic. Ale mało, aby być pewnym. Niestety- bez chłopa to się może nie udać. A pozycia ci chociaż nie odmawia? Bo jak tak dalej pójdzie to się w łóżku od ciebie odgrodzi i zabarykaduje, byle do kwietnia przeegzystować.SolarPolar, mamatrojki80, moremi, macduska, Sabina, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jestes mloda bo masz malucha i 40 lat. Ja juz w tym roku 44 i 10 latka ktory za 8 lat bedzie juz dorosly. Nic tylko sie na wies przenisc i rola sie zjac.
iwcia77, Mega, Sabina, Aasiula, Reni, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kurcze Zosia, ja bym normalnie tego Twojego faceta przez kolano przełożyła i przylała mu pasem, to może by coś do głowy i serca dotarło.malgos741, Mega, Sabina, Aasiula, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mysza1975 wrote:B
- mały ma bardzo suchą skórę na głowie, nie jest to ciemieniucha, skóra łusczy sie na biało i chyba go mocno swędzi, bo sie ciągle tam drapie, znacie coś skutecznego na takie paskudztwo?
U mnie takie cos było zapowiedzia łojotokowego zapalenia skóry u syna..Może odwiedź dermatologa..Nie twierdze,że to to ale tak sie zaczeło u mlodego.Sucha skóra i łuszczaca sie sypiąca jak snieg mozna pmylic z łupieżemiwcia77 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Po pierwsze primo - pewnie wystarczyłaby delikatna stymulacja, tak jak np. clostilbegyt, letrozol czy gonadotropiny (przy cienkim endometrium nie polecam pierwszego). Po drugie primo - zaden szanujący się lekarz nie zrobi stymulacji bez wyników nasienia.
Kurcze Zosia, ja bym normalnie tego Twojego faceta przez kolano przełożyła i przylała mu pasem, to może by coś do głowy i serca dotarło.Sabina, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMysza,a jak reszta skory? Bo to jest czas, ze AZS zaczyna wychodzic. I na glowie sie czesto zaczyna. Obserwuj reszte ciala ( z tylu pod kolanami, raczki, policzki ), jak zaczna byc szorstkie i czerwone, to moze byc skaza bialkowa czy inna alergia. Emolium na glowke powinno pomoc.
iwcia77, Mega, kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość