35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bry wieczór,
Czy dziś też będzie sesja zdjęciowa, bo zameczyłam Wojtka zabawą, padł i śpi.
Kapta, Dorbi, Elfik łezka mi sie w oku kręci jak czytam wasze posty. Rok temu ja też biegałam na pierwsze usg i były pierwsze łzy jak zobaczyłam serducho i pierwsze lęki jak pojawiło się plamienie, a teraz mój dzieć w niedzielę kończy 4 miesiące. Kiedy to zleciało? Eh...
I potem przygotowania do ślubu, choć dużo skromniejsze niż u ComeToMe.
A propos sukienki to ja uwielbiam oglądać na TLC "Salon sukien ślubnych". Może tam wybierzesz jakiś fason?kapturnica, Sabina, MartaDidi, moremi, Lucky, macduska, anna maria, iwcia77, ComeToMeBaby, dorbie, Aasiula, Mega, Parka, kkisia, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dusia, to ja też mam kawał. Taki nawiązujacy do wczorajszego dnia
Jeden pączek mówi do drugiego:
- czuję się taki pusty...
- czemu?
- bo nie mam dżemu.
Hehekapturnica, macduska, anna maria, iwcia77, MartaDidi, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Parka, paszczakin, kkisia, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorka to dla Ciebie- żeglarski:
Co to jest małe, brudne, nie ogolone i lata miedzy majtkami?
- Bosman!
i jeszcze jeden:
Szalupa ratunkowa, środek oceanu:
- ...a więc panie Bosmanie, jedyny sposób określania stron świata bez pomocy kompasu, jaki pan zna, to ten z mchem na północnej stronie drzew?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 19:11
MartaDidi, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Aasiula, Mega, kapturnica, Parka, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Było śmiesznie to teraz na poważnie. Dwa pytanka mam:
- kiedy reguluje się @ po porodzie (koło 15 grudnia miałam tydzień plamienia, 13 stycznia dostałam regularną @, a teraz czekam i nic, nie karmię i nie jestem w ciąży),
- mały ma bardzo suchą skórę na głowie, nie jest to ciemieniucha, skóra łusczy sie na biało i chyba go mocno swędzi, bo sie ciągle tam drapie, znacie coś skutecznego na takie paskudztwo? -
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Było śmiesznie to teraz na poważnie. Dwa pytanka mam:
- kiedy reguluje się @ po porodzie (koło 15 grudnia miałam tydzień plamienia, 13 stycznia dostałam regularną @, a teraz czekam i nic, nie karmię i nie jestem w ciąży),
- mały ma bardzo suchą skórę na głowie, nie jest to ciemieniucha, skóra łusczy sie na biało i chyba go mocno swędzi, bo sie ciągle tam drapie, znacie coś skutecznego na takie paskudztwo?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:I potem przygotowania do ślubu, choć dużo skromniejsze niż u ComeToMe.
A propos sukienki to ja uwielbiam oglądać na TLC "Salon sukien ślubnych". Może tam wybierzesz jakiś fason?
heheh chyba będzie szybciej jak przewertuję neta niż będę polować na odcinki.
ale podobało mi się to jak im dobierali sukienki, podobało -
Sabina wrote:Laski, moje koleżanki w bólu. Nasilaja mi się bóle migrenowe, do tej pory były na tyle słabe, za dało się żyć. Z tabletkami, ale szło żyć. A dziś cały dzień coś próbuje mi wypchnąć lewe oko z główy
to nie jest mile. Wam też się tak zdarza?
taki tam, gupi żarcik.
ale nie mogłam się powstrzymać.
współczuję migrenowcom. rili. -
Sabina wrote:Laski, moje koleżanki w bólu. Nasilaja mi się bóle migrenowe, do tej pory były na tyle słabe, za dało się żyć. Z tabletkami, ale szło żyć. A dziś cały dzień coś próbuje mi wypchnąć lewe oko z główy
to nie jest mile. Wam też się tak zdarza?
Sabina, iwcia77, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ależ się rozgadalyscie!
MMoremi co dostałaś w prezencie od męża?
Tąhttps://m.facebook.com/by.ksenia.art/albums/899656520128829/
Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, kkisia, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:No ja mam od dwoch dni taki bol i nie chce mi sie wierzyc ze to od jednego piwa. Starosc?
Wzięłam ekscedrin migra stop, przynajmniej oko przestało mi wychodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 19:32
SolarPolar, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Było śmiesznie to teraz na poważnie. Dwa pytanka mam:
- mały ma bardzo suchą skórę na głowie, nie jest to ciemieniucha, skóra łusczy sie na biało i chyba go mocno swędzi, bo sie ciągle tam drapie, znacie coś skutecznego na takie paskudztwo?
mysza- nie chce straszyc ale to moze byc objaw skazy bialkowejbadz AZS
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 19:34