X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie zen.gif

ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, iwcia77, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jak to?!
    zamierzam jeździć po Warszawie z cyckiem na wierzchu, siadać w centrach handlowych, w komunikacji miejskiej w najbardziej centralnym punkcie z cieknącym cyckiem, będę zaczepiać ludzi wzrokiem mówiącym zobacz jakie to cudowne, pacz i podziwiaj ;-)
    nie odbierajcie mi tego! ;-)

(taka mała zaczepeczka, w końcu mamy piątek 13 za spokojnie tutaj dzisiaj)
    I kupy. Koniecznie musisz przewijać na środku stołu w restauracji pełnej ludzi. Z zachwytem na twarzy oczywiście. Proponuję taki tekst
    "Ojej, co tam moje słodkości dla mamusi przygotowało? Kupkę? Jaka śliczna :-) "

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 16:02

ComeToMeBaby, Reni, kkisia, gosia7122, macduska, Aasiula, kapturnica, Niuta, Sabina, Arwena, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jak to?!
    zamierzam jeździć po Warszawie z cyckiem na wierzchu, siadać w centrach handlowych, w komunikacji miejskiej w najbardziej centralnym punkcie z cieknącym cyckiem, będę zaczepiać ludzi wzrokiem mówiącym zobacz jakie to cudowne, pacz i podziwiaj ;-)

Ta, którą mogłabyś sprowokować do jatki o publicznych, cieknących cyckach - coś się ostatnio uspokoiła i nie ma czasu się udzielać - wciąż spędza czas w komunikacji miejskiej, bądź lata z Danuśką po okolicznych lasach...;)

Reni, kkisia, Sabina, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jak przeczyta może się ożywi
    no brakuje niedźwiedzia

moremi, macduska, Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I kupy. Koniecznie musisz przez przewijać na środku stołu w restauracji pełnej ludzi. Z zachwytem na twarzy oczywiście. Proponuję taki tekst
    "Ojej, co tam moje słodkości dla mamusi przygotowało? Kupkę? Jaka śliczna :-) "
    dziś obudziłam się obsrana....:)
    zaczęłam Kajtkowi podawać jabłko tarte i kaszki glutenowe - sra po tym jak tralala...zaczął wczoraj wieczorem - musieliśmy go dwa razy kąpać - w związku z czym przegapiłam romantyczne zdjęcie Asiuli, a dokończył dziś rano taką petardą, że musiałam prać całą pościel - to się nazywa sranie moje panie...:)

Reni, kkisia, gosia7122, moremi, macduska, MartaDidi, Aasiula, kapturnica, Sabina, mysza1975, Arwena, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:00

moremi, anna maria, Sabina, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jak to?!

Ja sie do ciebie wtedy usmiechne i popatrze z zazdroscia:-)

kkisia, Reni, moremi, Aasiula, kapturnica, anna maria, Sabina, iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak się zastanawiam
    a nie można małego na noc do worka włożyć i zawiązać pod pachami? coś jak w śpiwór
    wtedy nic się nie uleje hahaa2.gif
    Bozia3 wrote:
    dziś obudziłam się obsrana....:)
    zaczęłam Kajtkowi podawać jabłko tarte i kaszki glutenowe - sra po tym jak tralala...zaczął wczoraj wieczorem - musieliśmy go dwa razy kąpać - w związku z czym przegapiłam romantyczne zdjęcie Asiuli, a dokończył dziś rano taką petardą, że musiałam prać całą pościel - to się nazywa sranie moje panie...:)

kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, MartaDidi, macduska, Aasiula, kapturnica, Niuta, Sabina, iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest jest! wiedziałam
    gdzie się włóczysz!
    SolarPolar wrote:
    Ja sie do ciebie wtedy usmiechne i popatrze z zazdroscia:-)

kkisia, SolarPolar, moremi, Aasiula, kapturnica, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni jestes niemozliwa ;)

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wracam do domu. Baterie na mp3 siadly, telefon zaraz tez siadzie. Ale troche pocYtalam. Z danka chodze jak meza nie ma.

kkisia, moremi, Aasiula, kapturnica, MartaDidi, Arwena, iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry .Ja jak zwykle ostatnia ,nie widziałam fotek ,tylko na Bursztyna się załapałam.
    Moremi spełnienia tego jednego marzenia i pomyślnych wiatrów.
    Dorbie trzymam kciuki,musi być dobrze.Jak objawy są to i ciąża w porządku ,myśl pozytywnie.
    W niedziele kończy mi się urlop macierzyński i teraz jestem na urlopie za stary rok.Trzydziestego marca wracam do pracy.

moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, anna maria, Arwena, iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa dni temu wieczorem wypilam jedno 0,5 piwa, kaca mam do dzis. Glowa mnie napier... Nie wiem jak to wytlumaczyc. Kac kupa wczoraj tez byla- po jednym niewinnym piwie. Czy to znaczy ze sie starzeje?

gosia7122, kkisia, macduska, Aasiula, kapturnica, anna maria, Sabina, Arwena, iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kometa ale na zdjęciach nie widać ile mieszkanie ma pokoi :-)

u nas było tak: ja u rodziców a Pan u nas w domu ze swoimi rodzicami

a jakiś dyliżans będziecie mieli czy z buta? czy może ztm? ;-)
    p.s. z tego tarasu nie skorzystasz, bo po weselu nie będziesz miała siły i już będzie jasno więc te oświetlone stare miasto nie będzie aktualne ;-)

no jak się ma mieszkanie 20m2 to pokój jest powiedzmy ze 17m2 + łazienka. to widać :) jeden szerokokątny obiektyw i widać całe mieszkanie ;)
    musiałabym się zamknąć w łazience, a m w pokoju. niewykonalne. do rodziców też nie chcę jechać- oni będą się sami szykować.

dyliżans jest w planach- pod urząd stanu cywilnego będzie fura, może uda nam sie takiego zadżebistego oldschoolowego mustanga niebieskiego wynająć, a potem pod restaurację uderzamy od strony wody- łódź/ jacht/ tramwaj wodny? jeszcze do ustalenia.

a z tarasu mam zamiar skorzystać w międzyczasie. wyskoczyć na 20 min nie będzie problem. hotel jest po drugiej stronie ulicy.

moremi, kapturnica, gosia7122, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, Reni, Reni. Wrzuć im ten tekst o rozstępach. No wiesz, z beki :-)
    I o górnym cycku :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 16:31

Aasiula, kapturnica, Reni, gosia7122, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry na spokojnie...

moremi, kapturnica, gosia7122, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, dostalas te paczke w koncu?

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę metrem.Pozniej
    moremi wrote:
    Reni, Reni, Reni. Wrzuć im ten tekst o rozstępach. No wiesz, z beki :-)
    I o górnym cycku :-)

moremi lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem tak zmeczona, ze az mam dreszcze.. Nawet udaje, ze nie slysze jak moj Maly rozpierduche w lazience robi... Dzisiaj oddaje go na noc do mamy...

Sabina, SolarPolar, Arwena, moremi, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Kapta, dostalas te paczke w koncu?
    Marta nikt nie dzwonił do mnie...Nikt u mnie nie był.Cisza kurwa

iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 7475 7476 7477 7478 7479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ