X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie zen.gif

ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, iwcia77, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jak to?!
    zamierzam jeździć po Warszawie z cyckiem na wierzchu, siadać w centrach handlowych, w komunikacji miejskiej w najbardziej centralnym punkcie z cieknącym cyckiem, będę zaczepiać ludzi wzrokiem mówiącym zobacz jakie to cudowne, pacz i podziwiaj ;-)
    nie odbierajcie mi tego! ;-)

(taka mała zaczepeczka, w końcu mamy piątek 13 za spokojnie tutaj dzisiaj)
    I kupy. Koniecznie musisz przewijać na środku stołu w restauracji pełnej ludzi. Z zachwytem na twarzy oczywiście. Proponuję taki tekst
    "Ojej, co tam moje słodkości dla mamusi przygotowało? Kupkę? Jaka śliczna :-) "

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 16:02

ComeToMeBaby, Reni, kkisia, gosia7122, macduska, Aasiula, kapturnica, Niuta, Sabina, Arwena, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jak to?!
    zamierzam jeździć po Warszawie z cyckiem na wierzchu, siadać w centrach handlowych, w komunikacji miejskiej w najbardziej centralnym punkcie z cieknącym cyckiem, będę zaczepiać ludzi wzrokiem mówiącym zobacz jakie to cudowne, pacz i podziwiaj ;-)

Ta, którą mogłabyś sprowokować do jatki o publicznych, cieknących cyckach - coś się ostatnio uspokoiła i nie ma czasu się udzielać - wciąż spędza czas w komunikacji miejskiej, bądź lata z Danuśką po okolicznych lasach...;)

Reni, kkisia, Sabina, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jak przeczyta może się ożywi
    no brakuje niedźwiedzia

moremi, macduska, Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I kupy. Koniecznie musisz przez przewijać na środku stołu w restauracji pełnej ludzi. Z zachwytem na twarzy oczywiście. Proponuję taki tekst
    "Ojej, co tam moje słodkości dla mamusi przygotowało? Kupkę? Jaka śliczna :-) "
    dziś obudziłam się obsrana....:)
    zaczęłam Kajtkowi podawać jabłko tarte i kaszki glutenowe - sra po tym jak tralala...zaczął wczoraj wieczorem - musieliśmy go dwa razy kąpać - w związku z czym przegapiłam romantyczne zdjęcie Asiuli, a dokończył dziś rano taką petardą, że musiałam prać całą pościel - to się nazywa sranie moje panie...:)

Reni, kkisia, gosia7122, moremi, macduska, MartaDidi, Aasiula, kapturnica, Sabina, mysza1975, Arwena, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:00

moremi, anna maria, Sabina, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jak to?!

Ja sie do ciebie wtedy usmiechne i popatrze z zazdroscia:-)

kkisia, Reni, moremi, Aasiula, kapturnica, anna maria, Sabina, iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak się zastanawiam
    a nie można małego na noc do worka włożyć i zawiązać pod pachami? coś jak w śpiwór
    wtedy nic się nie uleje hahaa2.gif
    Bozia3 wrote:
    dziś obudziłam się obsrana....:)
    zaczęłam Kajtkowi podawać jabłko tarte i kaszki glutenowe - sra po tym jak tralala...zaczął wczoraj wieczorem - musieliśmy go dwa razy kąpać - w związku z czym przegapiłam romantyczne zdjęcie Asiuli, a dokończył dziś rano taką petardą, że musiałam prać całą pościel - to się nazywa sranie moje panie...:)

kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, MartaDidi, macduska, Aasiula, kapturnica, Niuta, Sabina, iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest jest! wiedziałam
    gdzie się włóczysz!
    SolarPolar wrote:
    Ja sie do ciebie wtedy usmiechne i popatrze z zazdroscia:-)

kkisia, SolarPolar, moremi, Aasiula, kapturnica, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni jestes niemozliwa ;)

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wracam do domu. Baterie na mp3 siadly, telefon zaraz tez siadzie. Ale troche pocYtalam. Z danka chodze jak meza nie ma.

kkisia, moremi, Aasiula, kapturnica, MartaDidi, Arwena, iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry .Ja jak zwykle ostatnia ,nie widziałam fotek ,tylko na Bursztyna się załapałam.
    Moremi spełnienia tego jednego marzenia i pomyślnych wiatrów.
    Dorbie trzymam kciuki,musi być dobrze.Jak objawy są to i ciąża w porządku ,myśl pozytywnie.
    W niedziele kończy mi się urlop macierzyński i teraz jestem na urlopie za stary rok.Trzydziestego marca wracam do pracy.

moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, anna maria, Arwena, iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa dni temu wieczorem wypilam jedno 0,5 piwa, kaca mam do dzis. Glowa mnie napier... Nie wiem jak to wytlumaczyc. Kac kupa wczoraj tez byla- po jednym niewinnym piwie. Czy to znaczy ze sie starzeje?

gosia7122, kkisia, macduska, Aasiula, kapturnica, anna maria, Sabina, Arwena, iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kometa ale na zdjęciach nie widać ile mieszkanie ma pokoi :-)

u nas było tak: ja u rodziców a Pan u nas w domu ze swoimi rodzicami

a jakiś dyliżans będziecie mieli czy z buta? czy może ztm? ;-)
    p.s. z tego tarasu nie skorzystasz, bo po weselu nie będziesz miała siły i już będzie jasno więc te oświetlone stare miasto nie będzie aktualne ;-)

no jak się ma mieszkanie 20m2 to pokój jest powiedzmy ze 17m2 + łazienka. to widać :) jeden szerokokątny obiektyw i widać całe mieszkanie ;)
    musiałabym się zamknąć w łazience, a m w pokoju. niewykonalne. do rodziców też nie chcę jechać- oni będą się sami szykować.

dyliżans jest w planach- pod urząd stanu cywilnego będzie fura, może uda nam sie takiego zadżebistego oldschoolowego mustanga niebieskiego wynająć, a potem pod restaurację uderzamy od strony wody- łódź/ jacht/ tramwaj wodny? jeszcze do ustalenia.

a z tarasu mam zamiar skorzystać w międzyczasie. wyskoczyć na 20 min nie będzie problem. hotel jest po drugiej stronie ulicy.

moremi, kapturnica, gosia7122, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, Reni, Reni. Wrzuć im ten tekst o rozstępach. No wiesz, z beki :-)
    I o górnym cycku :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 16:31

Aasiula, kapturnica, Reni, gosia7122, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry na spokojnie...

moremi, kapturnica, gosia7122, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, dostalas te paczke w koncu?

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę metrem.Pozniej
    moremi wrote:
    Reni, Reni, Reni. Wrzuć im ten tekst o rozstępach. No wiesz, z beki :-)
    I o górnym cycku :-)

moremi lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem tak zmeczona, ze az mam dreszcze.. Nawet udaje, ze nie slysze jak moj Maly rozpierduche w lazience robi... Dzisiaj oddaje go na noc do mamy...

Sabina, SolarPolar, Arwena, moremi, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Kapta, dostalas te paczke w koncu?
    Marta nikt nie dzwonił do mnie...Nikt u mnie nie był.Cisza kurwa

iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 7475 7476 7477 7478 7479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ