35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ale jak to?!
zamierzam jeździć po Warszawie z cyckiem na wierzchu, siadać w centrach handlowych, w komunikacji miejskiej w najbardziej centralnym punkcie z cieknącym cyckiem, będę zaczepiać ludzi wzrokiem mówiącym zobacz jakie to cudowne, pacz i podziwiaj
nie odbierajcie mi tego!
(taka mała zaczepeczka, w końcu mamy piątek 13 za spokojnie tutaj dzisiaj)
"Ojej, co tam moje słodkości dla mamusi przygotowało? Kupkę? Jaka śliczna"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 16:02
ComeToMeBaby, Reni, kkisia, gosia7122, macduska, Aasiula, kapturnica, Niuta, Sabina, Arwena, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
zamierzam jeździć po Warszawie z cyckiem na wierzchu, siadać w centrach handlowych, w komunikacji miejskiej w najbardziej centralnym punkcie z cieknącym cyckiem, będę zaczepiać ludzi wzrokiem mówiącym zobacz jakie to cudowne, pacz i podziwiaj
nie odbierajcie mi tego!
(taka mała zaczepeczka, w końcu mamy piątek 13 za spokojnie tutaj dzisiaj)Reni, kkisia, Sabina, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:I kupy. Koniecznie musisz przez przewijać na środku stołu w restauracji pełnej ludzi. Z zachwytem na twarzy oczywiście. Proponuję taki tekst
"Ojej, co tam moje słodkości dla mamusi przygotowało? Kupkę? Jaka śliczna"
zaczęłam Kajtkowi podawać jabłko tarte i kaszki glutenowe - sra po tym jak tralala...zaczął wczoraj wieczorem - musieliśmy go dwa razy kąpać - w związku z czym przegapiłam romantyczne zdjęcie Asiuli, a dokończył dziś rano taką petardą, że musiałam prać całą pościel - to się nazywa sranie moje panie...Reni, kkisia, gosia7122, moremi, macduska, MartaDidi, Aasiula, kapturnica, Sabina, mysza1975, Arwena, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nie odbierajcie mi tego!
(taka mała zaczepeczka, w końcu mamy piątek 13 za spokojnie tutaj dzisiaj)kkisia, Reni, moremi, Aasiula, kapturnica, anna maria, Sabina, iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
tak się zastanawiam
a nie można małego na noc do worka włożyć i zawiązać pod pachami? coś jak w śpiwór
wtedy nic się nie ulejeBozia3 wrote:dziś obudziłam się obsrana....
zaczęłam Kajtkowi podawać jabłko tarte i kaszki glutenowe - sra po tym jak tralala...zaczął wczoraj wieczorem - musieliśmy go dwa razy kąpać - w związku z czym przegapiłam romantyczne zdjęcie Asiuli, a dokończył dziś rano taką petardą, że musiałam prać całą pościel - to się nazywa sranie moje panie...kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, MartaDidi, macduska, Aasiula, kapturnica, Niuta, Sabina, iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
jest jest! wiedziałam
gdzie się włóczysz!
SolarPolar wrote:Ja sie do ciebie wtedy usmiechne i popatrze z zazdroscia:-)kkisia, SolarPolar, moremi, Aasiula, kapturnica, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry .Ja jak zwykle ostatnia ,nie widziałam fotek ,tylko na Bursztyna się załapałam.
Moremi spełnienia tego jednego marzenia i pomyślnych wiatrów.
Dorbie trzymam kciuki,musi być dobrze.Jak objawy są to i ciąża w porządku ,myśl pozytywnie.
W niedziele kończy mi się urlop macierzyński i teraz jestem na urlopie za stary rok.Trzydziestego marca wracam do pracy.moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, anna maria, Arwena, iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dwa dni temu wieczorem wypilam jedno 0,5 piwa, kaca mam do dzis. Glowa mnie napier... Nie wiem jak to wytlumaczyc. Kac kupa wczoraj tez byla- po jednym niewinnym piwie. Czy to znaczy ze sie starzeje?
gosia7122, kkisia, macduska, Aasiula, kapturnica, anna maria, Sabina, Arwena, iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kometa ale na zdjęciach nie widać ile mieszkanie ma pokoi
u nas było tak: ja u rodziców a Pan u nas w domu ze swoimi rodzicami
a jakiś dyliżans będziecie mieli czy z buta? czy może ztm?
p.s. z tego tarasu nie skorzystasz, bo po weselu nie będziesz miała siły i już będzie jasno więc te oświetlone stare miasto nie będzie aktualne
no jak się ma mieszkanie 20m2 to pokój jest powiedzmy ze 17m2 + łazienka. to widaćjeden szerokokątny obiektyw i widać całe mieszkanie
musiałabym się zamknąć w łazience, a m w pokoju. niewykonalne. do rodziców też nie chcę jechać- oni będą się sami szykować.
dyliżans jest w planach- pod urząd stanu cywilnego będzie fura, może uda nam sie takiego zadżebistego oldschoolowego mustanga niebieskiego wynająć, a potem pod restaurację uderzamy od strony wody- łódź/ jacht/ tramwaj wodny? jeszcze do ustalenia.
a z tarasu mam zamiar skorzystać w międzyczasie. wyskoczyć na 20 min nie będzie problem. hotel jest po drugiej stronie ulicy.moremi, kapturnica, gosia7122, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni, Reni, Reni. Wrzuć im ten tekst o rozstępach. No wiesz, z beki
I o górnym cyckuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 16:31
Aasiula, kapturnica, Reni, gosia7122, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A ja jestem tak zmeczona, ze az mam dreszcze.. Nawet udaje, ze nie slysze jak moj Maly rozpierduche w lazience robi... Dzisiaj oddaje go na noc do mamy...
Sabina, SolarPolar, Arwena, moremi, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę