35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorbie- masz objawy. W cionży jesteś

Zobaczysz na lepszym usg.
Dla mnie gin bez dobrego sprzętu to naprawdę strata czasu i niepotrzebne nerwy.
kapturnica, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jk objawy ciąży sie nie zmieniły to napewno jest ok..dorbie wrote:Idę w poniedziałek do prywatnego gabinetu mojej ginki - kasy ode mnie nie bierze, a nawet jesli to bym tez zapłaciła. Niech szlag trafi to usg gin u nas.
A gdybym rano wiedziała to moze bym sobie tak pobrała bete u mnie ale to do 9.30, potem moge tylko w lab a mam czas okolo 17.00 do 18.00 bo dojechac trzeba, ja tu mam po kilkanascie km. A to bez sensu, jak nie bedzie do czego porownac, rozpietosc w normie jest duza, to nic nie da, Kapta masz racje, nawet jakby mi dali jutro wynik, to w pon musialabym drugi, a w pon wieczorem zrobi mi ginka usg.
Kurna!!! Musze się uspokoic!!!
Cycki mam wielkie, nudnosci są, nie ma plamien to moze OK?
ComeToMeBaby, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyKurde, gdyby było to takie przezbrzuszne to ok, ale nie bardzo mi się chce każdemu koledze po fachu poślady rozszerzaćpaszczakin wrote:Dorbie, a Ty nie lekarz jakis jestes? Czy budyniuje?
Nie mozesz sie gdzies wcisnac do jakiegos kolegi po fachu i pod usg podlaczyc w przerwie obiadowej? Moja kolezanka cala ciaze "przeogladala" na sprzecie USG internisty od chorob wewnetrznych..
W przychodni jestem, nie w szpitalu, tam to by był dostęp...
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
takie znaleziska to przyprawiają dopiero o mdłości- plastry opatrunkowe znalezione w chlebie, robaki znalezione w kiełbasce, inna fauna w spożywce, czy choćby śliskie wędliny jako takie.. aż mnie mdli na samą myśl.
kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Taa, wczoraj na odcinku ok 100 metrów z córka ponad dwieście naliczylysmyReni wrote:jest jest wiosna
pojawiły się przebiśniegi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d074f613ea53.jpg
moremi, Reni, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja uroda jak anioleczka ale Harakterek diabelka. Ale właśnie się obudził i oczywiście z uśmiechem na twarzyczce i to go rozgrzesza . Teraz się bawi w małego elektrykaiwka76 wrote:Dzień dobry mile panie jak po tłustym czwartku, kalorii przybyło . Ja miałam moje kalorie dorywczo w pracy , jak miałam chwilkę to podgrzać sobie coś i. Ale że stoję przy gorącej kuchni to chyba wypadową mam nadzieję hihihi . Jeszcze jestem odpowiedzialna za całą restauracje bo siostra szefowa sobie pojechała do Polski . Wiec czasu mam jak na lekarstwo . Ale za to ja pod koniec marca robie sobie urlop i jedziemy z moim czekoladka tez do Polski już się cieszę. Nie wiem czy u was też macie wiosnę bo u mnie na balkonie 20 stopni w słoneczku i kwitną juz pierwiosnki i różne inne krzewy . Pozdrawiam was z wiosennego Bochum.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, gosia7122, nick nieaktualny, SolarPolar, Aasiula, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
ale ty wiesz że jak wkłada obślinione palce do kontaktu to źle?iwka76 wrote:Ja uroda jak anioleczka ale Harakterek diabelka. Ale właśnie się obudził i oczywiście z uśmiechem na twarzyczce i to go rozgrzesza . Teraz się bawi w małego elektryka
i nie obślinione też źle.
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kurde, gdyby było to takie przezbrzuszne to ok, ale nie bardzo mi się chce każdemu koledze po fachu poślady rozszerzać

faken, fakt, takie wczesne to jeszcze dowcipne robia..
no nic dorbie, to jakas joga chyba Ci zostaje, napic sie i zapomniec nie mozesz..
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Robbie Williams też ma urodzinymegan8 wrote:Moremi zdrówka i ciążowego brzuszka życzę
moja mama też dziś ma urodziny 65lat
41
nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ale myszon wlazł do otwartej torebki, po prostu wpadł do nas na grilla i się częstowałComeToMeBaby wrote:takie znaleziska to przyprawiają dopiero o mdłości- plastry opatrunkowe znalezione w chlebie, robaki znalezione w kiełbasce, inna fauna w spożywce, czy choćby śliskie wędliny jako takie.. aż mnie mdli na samą myśl.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem co wazniejsze spokoj ,ze z dzieckiem oki czy wstyd przed badaniem usg przez znajomego.Tu cie kompletnie nie rozumiem.Chyba zdrowie najwazniejszedorbie wrote:Kurde, gdyby było to takie przezbrzuszne to ok, ale nie bardzo mi się chce każdemu koledze po fachu poślady rozszerzać

MartaDidi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
MOREMI 100 lat, 100 lat.... ZDROWIA I BOBASA SZYBKIEGO... ZEBYS TEZ MIALA TAKI SAJGON NOCNY, JAK JA... A CO.... WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
hahaha a ty na serio, bo myślałam, że znów się zgrywaszReni wrote:ale myszon wlazł do otwartej torebki, po prostu wpadł do nas na grilla i się częstował
myślałam, że zdjęcie z neta wynalazłaś.
człowiek jak się ciągle zgrywa to go w końcu na poważnie nie biorą
Reni, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
myślę, że ja nawet po porodzie nie uwierzę
do czasu, aż poczuję kupę
kapturnica wrote:Renek jak zajdzie w ciąże i napisze na ogóle to nikt jej nie uwierzy az do porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 14:39
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, gosia7122, moremi, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość