35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorbie- masz objawy. W cionży jesteś
Zobaczysz na lepszym usg.
Dla mnie gin bez dobrego sprzętu to naprawdę strata czasu i niepotrzebne nerwy.kapturnica, moremi, kkisia, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Idę w poniedziałek do prywatnego gabinetu mojej ginki - kasy ode mnie nie bierze, a nawet jesli to bym tez zapłaciła. Niech szlag trafi to usg gin u nas.
A gdybym rano wiedziała to moze bym sobie tak pobrała bete u mnie ale to do 9.30, potem moge tylko w lab a mam czas okolo 17.00 do 18.00 bo dojechac trzeba, ja tu mam po kilkanascie km. A to bez sensu, jak nie bedzie do czego porownac, rozpietosc w normie jest duza, to nic nie da, Kapta masz racje, nawet jakby mi dali jutro wynik, to w pon musialabym drugi, a w pon wieczorem zrobi mi ginka usg.
Kurna!!! Musze się uspokoic!!!
Cycki mam wielkie, nudnosci są, nie ma plamien to moze OK?ComeToMeBaby, MartaDidi, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Dorbie, a Ty nie lekarz jakis jestes? Czy budyniuje?
Nie mozesz sie gdzies wcisnac do jakiegos kolegi po fachu i pod usg podlaczyc w przerwie obiadowej? Moja kolezanka cala ciaze "przeogladala" na sprzecie USG internisty od chorob wewnetrznych..
W przychodni jestem, nie w szpitalu, tam to by był dostęp...ComeToMeBaby, macduska, moremi, kkisia, Sabina, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
takie znaleziska to przyprawiają dopiero o mdłości- plastry opatrunkowe znalezione w chlebie, robaki znalezione w kiełbasce, inna fauna w spożywce, czy choćby śliskie wędliny jako takie.. aż mnie mdli na samą myśl.
kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jest jest wiosna
pojawiły się przebiśniegi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d074f613ea53.jpgmoremi, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:Dzień dobry mile panie jak po tłustym czwartku, kalorii przybyło . Ja miałam moje kalorie dorywczo w pracy , jak miałam chwilkę to podgrzać sobie coś i. Ale że stoję przy gorącej kuchni to chyba wypadową mam nadzieję hihihi . Jeszcze jestem odpowiedzialna za całą restauracje bo siostra szefowa sobie pojechała do Polski . Wiec czasu mam jak na lekarstwo . Ale za to ja pod koniec marca robie sobie urlop i jedziemy z moim czekoladka tez do Polski już się cieszę. Nie wiem czy u was też macie wiosnę bo u mnie na balkonie 20 stopni w słoneczku i kwitną juz pierwiosnki i różne inne krzewy . Pozdrawiam was z wiosennego Bochum.
kkisia, Sabina, anna maria, gosia7122, Arwena, SolarPolar, Aasiula, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:Ja uroda jak anioleczka ale Harakterek diabelka. Ale właśnie się obudził i oczywiście z uśmiechem na twarzyczce i to go rozgrzesza . Teraz się bawi w małego elektryka
i nie obślinione też źle.
moremi, kkisia, Sabina, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kurde, gdyby było to takie przezbrzuszne to ok, ale nie bardzo mi się chce każdemu koledze po fachu poślady rozszerzać
W przychodni jestem, nie w szpitalu, tam to by był dostęp...
faken, fakt, takie wczesne to jeszcze dowcipne robia..
no nic dorbie, to jakas joga chyba Ci zostaje, napic sie i zapomniec nie mozesz..
moremi, kkisia, dorbie, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Moremi zdrówka i ciążowego brzuszka życzę
moja mama też dziś ma urodziny 65lat41
Sabina, Aasiula, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ale myszon wlazł do otwartej torebki, po prostu wpadł do nas na grilla i się częstowałComeToMeBaby wrote:takie znaleziska to przyprawiają dopiero o mdłości- plastry opatrunkowe znalezione w chlebie, robaki znalezione w kiełbasce, inna fauna w spożywce, czy choćby śliskie wędliny jako takie.. aż mnie mdli na samą myśl.
kkisia, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kurde, gdyby było to takie przezbrzuszne to ok, ale nie bardzo mi się chce każdemu koledze po fachu poślady rozszerzać
W przychodni jestem, nie w szpitalu, tam to by był dostęp...MartaDidi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MOREMI 100 lat, 100 lat.... ZDROWIA I BOBASA SZYBKIEGO... ZEBYS TEZ MIALA TAKI SAJGON NOCNY, JAK JA... A CO.... WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!
kkisia, moremi, Sabina, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Reni wrote:ale myszon wlazł do otwartej torebki, po prostu wpadł do nas na grilla i się częstował
myślałam, że zdjęcie z neta wynalazłaś.
człowiek jak się ciągle zgrywa to go w końcu na poważnie nie biorą
Reni, kkisia, moremi, Bozia3, Arwena, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
myślę, że ja nawet po porodzie nie uwierzę
do czasu, aż poczuję kupę
kapturnica wrote:Renek jak zajdzie w ciąże i napisze na ogóle to nikt jej nie uwierzy az do poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 14:39
kapturnica, kkisia, macduska, Bozia3, Sabina, gosia7122, moremi, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość