X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    A nie mozesz dla spokojnosci pojsc do innego gina z lepszym sprzetem?
    szczerze mówiąc ja bym poszła jak najszybciej dla swiętego spokoju

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jade na uczelnie
    od wczoraj mnie głowa boli, męża tez, chyba wiro sie przyplatał
    do wieczorka....
    mnie myszy też żal, nie zabijam

Bursztyn, moremi, Mega, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    O kurde Dorbie..
    Nie czekaj do poniedziałku szukaj na juz lepszego sprzętu.Do poniedziałku pierdolca dostaniesz Na poczatku 9tygodnia zarodek powinien juz byc dobrze widoczny musi miec twoj gin chujowy sprzet.Beta ci nic tak naprawde nie da bo i tak musisz ja powtorzyc po 2dniach czy jest rpzyrost.
    Współczuje nerwówki ..Az mi cos serducho ścisło
    Oj, dostanę
    To u mnie w przychodni na nfz jest taki sprzęt. wczesniej tez tak miałam, ze był sam pecherzyk a poszłam za 3 dni na porzadne usg i tam był caly zarodek z serduchem a był to niecaly 6 tydzien. I z ta betą to nic nie da, jak i dadza odpiewedz dopiero w poniedzialek jak wieczorem dzis zrobię. A problem taki ze ja koncze prace o 16.00 a na 18.00 ma dyzur i nigdzie nie znajde dobrego usg. gdybym umiala sam sie obsłużyć...Bo mam dyżur i śpię w gabinecie z usg ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:39

moremi, Arwena, Aasiula, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Oj, dostanę
    To u mnie w przychodni na nfz jest taki sprzęt. wczesniej tez tak miałam, ze był sam pecherzyk a poszłam za 3 dni na porzadne usg i tam był caly zarodek z serduchem a był to niecaly 6 tydzien. I z ta betą to nic nie da, jak i dadza odpiewedz dopiero w poniedzialek jak wieczorem dzis zrobię. A problem taki ze ja koncze prace o 16.00 a na 18.00 ma dyzur i nigdzie nie znajde dobrego usg. gdybym umiala sam sie obsłużyć...
    To moze sie zwolnij na jeden dzien z pracy i poszukaj ginka nawet wieczorem..Nie wytrybila bym nerwowo do [poniedzialku po tym co napisalas...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:12

dorbie, Bliska 77, kkisia, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - tak jak pisze Burszta - ja wybrałabym się pociągiem - nie będziesz zmęczona jazdą samochodem - a nie znając miasta, nie będziesz wiedziała, gdzie dobrze zaparkować. Np. pod samą areną parking kosztuje coś w okolicach 50 zł za godzinę. Parkuje się niedaleko w galerii Plaza lub pod Decathlonem, ale to trzeba wiedzieć gdzie.
    Od dworca dojedziecie prosto tramwajem kilka przystanków.
    Natomiast jeśli po koncercie nie chcecie zwiedzać już Krakowa i imprezować - to ja bym nie zostawała na noc w Krakowie. Za noc w hotelu w centrum zapłacicie kupę kasy - no chyba, że kasa nie stanowi problemu. Jeśli od rana połazicie po mieście, potem koncert, to ja bym po koncercie wracała pociągiem do Wawy...Po cholerę Wam ten nocleg? Żeby zapłacić kasę za łożko i rano znów pół dnia w podrózy? Może lepiej wrocić pociągiem w nocy, a rano odespać już w domu? Ale to moja opcja - ja bym tak zrobiłą...

moremi, Reni, kkisia, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Oj, dostanę
    To u mnie w przychodni na nfz jest taki sprzęt. wczesniej tez tak miałam, ze był sam pecherzyk a poszłam za 3 dni na porzadne usg i tam był caly zarodek z serduchem a był to niecaly 6 tydzien. I z ta betą to nic nie da, jak i dadza odpiewedz dopiero w poniedzialek jak wieczorem dzis zrobię. A problem taki ze ja koncze prace o 16.00 a na 18.00 ma dyzur i nigdzie nie znajde dobrego usg. gdybym umiala sam sie obsłużyć...
    dlaczego nie znajdziesz? Szukaj na 16.30-17.00 wizyty prywatnej w dobrym gabinecie - pełno ich przecież...przynajmniej spokojna będziesz...

kapturnica, dorbie, kkisia, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, użyj jakiś znajomości- naprawdę nie znasz żadnego ginekologa?
    Wiem, że takie porady na odległosć mogą być wkurzające ale żal jak Ty się tak miotasz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:45

moremi, kapturnica, dorbie, Bliska 77, kkisia, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    trzeba bylo usunac tesciowa a nie mysz.....przeciez to wiekszy szkodnik ;)
    Uwielbiam cie :)

Bliska 77, kkisia, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry mile panie jak po tłustym czwartku, kalorii przybyło . Ja miałam moje kalorie dorywczo w pracy , jak miałam chwilkę to podgrzać sobie coś i. Ale że stoję przy gorącej kuchni to chyba wypadową mam nadzieję hihihi . Jeszcze jestem odpowiedzialna za całą restauracje bo siostra szefowa sobie pojechała do Polski . Wiec czasu mam jak na lekarstwo . Ale za to ja pod koniec marca robie sobie urlop i jedziemy z moim czekoladka tez do Polski już się cieszę. Nie wiem czy u was też macie wiosnę bo u mnie na balkonie 20 stopni w słoneczku i kwitną juz pierwiosnki i różne inne krzewy . Pozdrawiam was z wiosennego Bochum.

megan8, anna maria, Mega, paszczakin, macduska, moremi, kkisia, Sabina, gosia7122, Arwena, Aasiula, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:16

anna maria, moremi, kkisia, Sabina, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka Twoj maly sliczny ,jak dziewczynka ma delikatna urode.Fajnie ze sie odezwalas:-)
    iwka76 wrote:
    Dzień dobry mile panie jak po tłustym czwartku, kalorii przybyło . Ja miałam moje kalorie dorywczo w pracy , jak miałam chwilkę to podgrzać sobie coś i. Ale że stoję przy gorącej kuchni to chyba wypadową mam nadzieję hihihi . Jeszcze jestem odpowiedzialna za całą restauracje bo siostra szefowa sobie pojechała do Polski . Wiec czasu mam jak na lekarstwo . Ale za to ja pod koniec marca robie sobie urlop i jedziemy z moim czekoladka tez do Polski już się cieszę. Nie wiem czy u was też macie wiosnę bo u mnie na balkonie 20 stopni w słoneczku i kwitną juz pierwiosnki i różne inne krzewy . Pozdrawiam was z wiosennego Bochum.

Mega, kkisia, Sabina, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O.o pociągiem w nocy? i cały czas na oriencie czy ktoś mi aparatu nie trzepnie albo nie dokona czynności seksualnej
    Bozia3 wrote:
    Może lepiej wrocić pociągiem w nocy, a rano odespać już w domu? Ale to moja opcja - ja bym tak zrobiłą...

Mega, anna maria, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wlasnie- Iwka mi przypomniala. Wiosna, panie, wiosna!
    Zdjecie wczorajsze z mojego ogrodu:

2015-02-12.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:33

kapturnica, Reni, ComeToMeBaby, Natka_79, Mega, macduska, moremi, kkisia, Sabina, anna maria, Niuta, gosia7122, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest jest wiosna
    pojawiły się przebiśniegi

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d074f613ea53.jpg

kapturnica, paszczakin, Mega, macduska, moremi, kkisia, Sabina, Aasiula, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    O.o pociągiem w nocy? i cały czas na oriencie czy ktoś mi aparatu nie trzepnie albo nie dokona czynności seksualnej

a to i czynnosc seksualna pendolino bilet obejmuje? fiu, fiu, hameryka ;)

Reni, kapturnica, moremi, gretka, kkisia, Sabina, anna maria, Aasiula, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przecież we dwie jedziecie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dorbie jesli objawy ciążowe nadal są to sie nie denerwuj.Sądze ,że sprzęt przedpotopowy.Znajdz gina który ma w swoim gabinecie sprzet nowy I zobaczysz ,że wszystko w porządku
    Idę w poniedziałek do prywatnego gabinetu mojej ginki - kasy ode mnie nie bierze, a nawet jesli to bym tez zapłaciła. Niech szlag trafi to usg gin u nas.
    A gdybym rano wiedziała to moze bym sobie tak pobrała bete u mnie ale to do 9.30, potem moge tylko w lab a mam czas okolo 17.00 do 18.00 bo dojechac trzeba, ja tu mam po kilkanascie km. A to bez sensu, jak nie bedzie do czego porownac, rozpietosc w normie jest duza, to nic nie da, Kapta masz racje, nawet jakby mi dali jutro wynik, to w pon musialabym drugi, a w pon wieczorem zrobi mi ginka usg.
    Kurna!!! Musze się uspokoic!!!
    Cycki mam wielkie, nudnosci są, nie ma plamien to moze OK? :-)

ComeToMeBaby, paszczakin, macduska, moremi, gretka, kkisia, Sabina, gosia7122, Arwena, Aasiula, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie! będziemy się kłócić, która z czynności nie skorzysta hahaa2.gif
    ComeToMeBaby wrote:
    przecież we dwie jedziecie?

ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, moremi, kkisia, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wracając do myszy
    siedzę na leżaku, sięgam do torby a tu koleżka wpadł na szamę ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b63f03cf297.jpg
    o kurde... co to w tych zakladach się wyczynia... normalnie "nie do wiary"

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakich zakładach? to nad jeziorem było
    ComeToMeBaby wrote:
    o kurde... co to w tych zakladach się wyczynia... normalnie "nie do wiary"

Mega, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 7472 7473 7474 7475 7476 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ