35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:O kurde Dorbie..
Nie czekaj do poniedziałku szukaj na juz lepszego sprzętu.Do poniedziałku pierdolca dostaniesz Na poczatku 9tygodnia zarodek powinien juz byc dobrze widoczny musi miec twoj gin chujowy sprzet.Beta ci nic tak naprawde nie da bo i tak musisz ja powtorzyc po 2dniach czy jest rpzyrost.
Współczuje nerwówki ..Az mi cos serducho ścisło
To u mnie w przychodni na nfz jest taki sprzęt. wczesniej tez tak miałam, ze był sam pecherzyk a poszłam za 3 dni na porzadne usg i tam był caly zarodek z serduchem a był to niecaly 6 tydzien. I z ta betą to nic nie da, jak i dadza odpiewedz dopiero w poniedzialek jak wieczorem dzis zrobię. A problem taki ze ja koncze prace o 16.00 a na 18.00 ma dyzur i nigdzie nie znajde dobrego usg. gdybym umiala sam sie obsłużyć...Bo mam dyżur i śpię w gabinecie z usgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:39
moremi, Arwena, Aasiula, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Oj, dostanę
To u mnie w przychodni na nfz jest taki sprzęt. wczesniej tez tak miałam, ze był sam pecherzyk a poszłam za 3 dni na porzadne usg i tam był caly zarodek z serduchem a był to niecaly 6 tydzien. I z ta betą to nic nie da, jak i dadza odpiewedz dopiero w poniedzialek jak wieczorem dzis zrobię. A problem taki ze ja koncze prace o 16.00 a na 18.00 ma dyzur i nigdzie nie znajde dobrego usg. gdybym umiala sam sie obsłużyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:12
dorbie, Bliska 77, kkisia, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni - tak jak pisze Burszta - ja wybrałabym się pociągiem - nie będziesz zmęczona jazdą samochodem - a nie znając miasta, nie będziesz wiedziała, gdzie dobrze zaparkować. Np. pod samą areną parking kosztuje coś w okolicach 50 zł za godzinę. Parkuje się niedaleko w galerii Plaza lub pod Decathlonem, ale to trzeba wiedzieć gdzie.
Od dworca dojedziecie prosto tramwajem kilka przystanków.
Natomiast jeśli po koncercie nie chcecie zwiedzać już Krakowa i imprezować - to ja bym nie zostawała na noc w Krakowie. Za noc w hotelu w centrum zapłacicie kupę kasy - no chyba, że kasa nie stanowi problemu. Jeśli od rana połazicie po mieście, potem koncert, to ja bym po koncercie wracała pociągiem do Wawy...Po cholerę Wam ten nocleg? Żeby zapłacić kasę za łożko i rano znów pół dnia w podrózy? Może lepiej wrocić pociągiem w nocy, a rano odespać już w domu? Ale to moja opcja - ja bym tak zrobiłą...moremi, Reni, kkisia, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Oj, dostanę
To u mnie w przychodni na nfz jest taki sprzęt. wczesniej tez tak miałam, ze był sam pecherzyk a poszłam za 3 dni na porzadne usg i tam był caly zarodek z serduchem a był to niecaly 6 tydzien. I z ta betą to nic nie da, jak i dadza odpiewedz dopiero w poniedzialek jak wieczorem dzis zrobię. A problem taki ze ja koncze prace o 16.00 a na 18.00 ma dyzur i nigdzie nie znajde dobrego usg. gdybym umiala sam sie obsłużyć...kapturnica, dorbie, kkisia, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorbie, użyj jakiś znajomości- naprawdę nie znasz żadnego ginekologa?
Wiem, że takie porady na odległosć mogą być wkurzające ale żal jak Ty się tak miotasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:45
moremi, kapturnica, dorbie, Bliska 77, kkisia, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:trzeba bylo usunac tesciowa a nie mysz.....przeciez to wiekszy szkodnik
Bliska 77, kkisia, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry mile panie jak po tłustym czwartku, kalorii przybyło . Ja miałam moje kalorie dorywczo w pracy , jak miałam chwilkę to podgrzać sobie coś i. Ale że stoję przy gorącej kuchni to chyba wypadową mam nadzieję hihihi . Jeszcze jestem odpowiedzialna za całą restauracje bo siostra szefowa sobie pojechała do Polski . Wiec czasu mam jak na lekarstwo . Ale za to ja pod koniec marca robie sobie urlop i jedziemy z moim czekoladka tez do Polski już się cieszę. Nie wiem czy u was też macie wiosnę bo u mnie na balkonie 20 stopni w słoneczku i kwitną juz pierwiosnki i różne inne krzewy . Pozdrawiam was z wiosennego Bochum.
megan8, anna maria, Mega, paszczakin, macduska, moremi, kkisia, Sabina, gosia7122, Arwena, Aasiula, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
Iwka Twoj maly sliczny ,jak dziewczynka ma delikatna urode.Fajnie ze sie odezwalas:-)iwka76 wrote:Dzień dobry mile panie jak po tłustym czwartku, kalorii przybyło . Ja miałam moje kalorie dorywczo w pracy , jak miałam chwilkę to podgrzać sobie coś i. Ale że stoję przy gorącej kuchni to chyba wypadową mam nadzieję hihihi . Jeszcze jestem odpowiedzialna za całą restauracje bo siostra szefowa sobie pojechała do Polski . Wiec czasu mam jak na lekarstwo . Ale za to ja pod koniec marca robie sobie urlop i jedziemy z moim czekoladka tez do Polski już się cieszę. Nie wiem czy u was też macie wiosnę bo u mnie na balkonie 20 stopni w słoneczku i kwitną juz pierwiosnki i różne inne krzewy . Pozdrawiam was z wiosennego Bochum.
Mega, kkisia, Sabina, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pociągiem w nocy? i cały czas na oriencie czy ktoś mi aparatu nie trzepnie albo nie dokona czynności seksualnej
Bozia3 wrote:Może lepiej wrocić pociągiem w nocy, a rano odespać już w domu? Ale to moja opcja - ja bym tak zrobiłą...Mega, anna maria, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
O wlasnie- Iwka mi przypomniala. Wiosna, panie, wiosna!
Zdjecie wczorajsze z mojego ogrodu:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:33
kapturnica, Reni, ComeToMeBaby, Natka_79, Mega, macduska, moremi, kkisia, Sabina, anna maria, Niuta, gosia7122, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jest jest wiosna
pojawiły się przebiśniegi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d074f613ea53.jpgkapturnica, paszczakin, Mega, macduska, moremi, kkisia, Sabina, Aasiula, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
pociągiem w nocy? i cały czas na oriencie czy ktoś mi aparatu nie trzepnie albo nie dokona czynności seksualnej
a to i czynnosc seksualna pendolino bilet obejmuje? fiu, fiu, hamerykaReni, kapturnica, moremi, gretka, kkisia, Sabina, anna maria, Aasiula, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dorbie jesli objawy ciążowe nadal są to sie nie denerwuj.Sądze ,że sprzęt przedpotopowy.Znajdz gina który ma w swoim gabinecie sprzet nowy I zobaczysz ,że wszystko w porządku
A gdybym rano wiedziała to moze bym sobie tak pobrała bete u mnie ale to do 9.30, potem moge tylko w lab a mam czas okolo 17.00 do 18.00 bo dojechac trzeba, ja tu mam po kilkanascie km. A to bez sensu, jak nie bedzie do czego porownac, rozpietosc w normie jest duza, to nic nie da, Kapta masz racje, nawet jakby mi dali jutro wynik, to w pon musialabym drugi, a w pon wieczorem zrobi mi ginka usg.
Kurna!!! Musze się uspokoic!!!
Cycki mam wielkie, nudnosci są, nie ma plamien to moze OK?ComeToMeBaby, paszczakin, macduska, moremi, gretka, kkisia, Sabina, gosia7122, Arwena, Aasiula, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
no właśnie! będziemy się kłócić, która z czynności nie skorzystaComeToMeBaby wrote:przecież we dwie jedziecie?
ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, moremi, kkisia, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wracając do myszy
siedzę na leżaku, sięgam do torby a tu koleżka wpadł na szamę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b63f03cf297.jpg