35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPo usg nic nie wiem. Ide na dobre usg w poniedziałek, do tej pory chyba zwariuję. Widac duży pecherzyk ciążowy, zarys zarodka przy pęcherzyku, serce, ale nie mozna obliczyć akcji i nie widac reszty ciała. Albo mały zarodek albo nie widac. Widac tak samo jak tydzien temu. Horror i tyle. Chyba sobie zrobię dziś bHCG, bo zwariuje, ale zrobię jak wynik będe miała do soboty, bo jak na poniedziałek to bez sensu
ComeToMeBaby, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Po usg nic nie wiem. Ide na dobre usg w poniedziałek, do tej pory chyba zwariuję. Widac duży pecherzyk ciążowy, zarys zarodka przy pęcherzyku, serce, ale nie mozna obliczyć akcji i nie widac reszty ciała. Albo mały zarodek albo nie widac. Widac tak samo jak tydzien temu. Horror i tyle. Chyba sobie zrobię dziś bHCG, bo zwariuje, ale zrobię jak wynik będe miała do soboty, bo jak na poniedziałek to bez sensu
Nie czekaj do poniedziałku szukaj na juz lepszego sprzętu.Do poniedziałku pierdolca dostaniesz Na poczatku 9tygodnia zarodek powinien juz byc dobrze widoczny musi miec twoj gin chujowy sprzet.Beta ci nic tak naprawde nie da bo i tak musisz ja powtorzyc po 2dniach czy jest rpzyrost.
Współczuje nerwówki ..Az mi cos serducho ścisłoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 12:47
Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Po usg nic nie wiem. Ide na dobre usg w poniedziałek, do tej pory chyba zwariuję. Widac duży pecherzyk ciążowy, zarys zarodka przy pęcherzyku, serce, ale nie mozna obliczyć akcji i nie widac reszty ciała. Albo mały zarodek albo nie widac. Widac tak samo jak tydzien temu. Horror i tyle. Chyba sobie zrobię dziś bHCG, bo zwariuje, ale zrobię jak wynik będe miała do soboty, bo jak na poniedziałek to bez sensu
Dorbie- jakiś obłęd normalnie...
W luxmedzie wyniki są tego samego dnia wieczorem i jeszcze online sobie oglądasz, nie trzeba nigdzie chodzić. Kciukam.Aasiula, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dorbie, już wcześniej coś pisałaś, że Twoja gin ma fatalny sprzęt. Może warto pójść na inne usg?
ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:Ale zawsze polecam ludziom Hostel Flamingo, lokalizacja rewelka, ceny przystepne..
http://www.pl.krakow.flamingo-hostel.com/component/joomgallery/image?format=raw&type=orig&id=50
(mozecie miec dwojke, nie musicie spac z banda hipisow) http://www.pl.krakow.flamingo-hostel.com/cennik-hostelu-flamingo-krakow
też dobrze, w samym centrumie -
Dorbie jesli objawy ciążowe nadal są to sie nie denerwuj.Sądze ,że sprzęt przedpotopowy.Znajdz gina który ma w swoim gabinecie sprzet nowy I zobaczysz ,że wszystko w porządku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 12:57
Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, dorbie, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dorbie, a Ty nie lekarz jakis jestes? Czy budyniuje?
Nie mozesz sie gdzies wcisnac do jakiegos kolegi po fachu i pod usg podlaczyc w przerwie obiadowej? Moja kolezanka cala ciaze "przeogladala" na sprzecie USG internisty od chorob wewnetrznych..kapturnica, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Mega, dorbie, kkisia, Sabina, Arwena, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dorbie jesli objawy ciążowe nadal są to sie nie denerwuj.Sądze ,że sprzęt przedpotopowy.Znajd gina który ma w swoim gabinecie srzet nowy I zobaczysz ,że wszystko w porządku
o, to to.. tak jak u mojego gina.. mysle, ze jak on kpowal sobie usg do gabinetu, to razem z najnowoczesniejszym sprzetem w tamtym czasie- z Atari
u niego na usg dalej widac tylko kartofla, zadnych znakow szczegolnych..kapturnica, macduska, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Mega, dorbie, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:o, to to.. tak jak u mojego gina.. mysle, ze jak on kpowal sobie usg do gabinetu, to razem z najnowoczesniejszym sprzetem w tamtym czasie- z Atari
u niego na usg dalej widac tylko kartofla, zadnych znakow szczegolnych..
ale w Gdańsku chyba są nowoczesne gabinety, raczej na pewnoAasiula lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:o, to to.. tak jak u mojego gina.. mysle, ze jak on kpowal sobie usg do gabinetu, to razem z najnowoczesniejszym sprzetem w tamtym czasie- z Atari
u niego na usg dalej widac tylko kartofla, zadnych znakow szczegolnych..
Ale i tak na genetyczne pójde do jeszcze innego Gośc ma 3d i 4d w jednym.300zl chyba koszt badania ale myśle ,że lepiej dopłacic więcej a mieć wszystko dobrze widoczneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:02
Bliska 77, Aasiula, dorbie, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dlatego ja sie ciesze ,ze obaj ginowie u mnie maja swietnej klasy sprzet.Bo nawet ciałko żółte byłó świetnie widać na początku w pęchrzyku Taka obrączkena sznureczku
Ale i tak na genetyczne pójde do jeszcze innego Gośc ma 3d i 4d w jednym.300zl chyba koszt badania ale myśle ,że lepiej dopłacic więcej a mieć wszystko dobrze widoczneAasiula lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Po usg nic nie wiem. Ide na dobre usg w poniedziałek, do tej pory chyba zwariuję. Widac duży pecherzyk ciążowy, zarys zarodka przy pęcherzyku, serce, ale nie mozna obliczyć akcji i nie widac reszty ciała. Albo mały zarodek albo nie widac. Widac tak samo jak tydzien temu. Horror i tyle. Chyba sobie zrobię dziś bHCG, bo zwariuje, ale zrobię jak wynik będe miała do soboty, bo jak na poniedziałek to bez sensu
A nie mozesz dla spokojnosci pojsc do innego gina z lepszym sprzetem?
Zofia8