35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja będę znosić je godnie, w ciszykapturnica wrote:A tak wogóle ja tam Renek czekam jak będziesz przeżywac dolegliwości ciążowe
Sabina, kkisia, Arwena, moremi, Natka_79, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no nie wiem
jest zakaz dotykania..nienawidzę
poza tym jeden po operacji jest kurewsko wrażliwy
ja nie wiem jak to będzie..no ale będę martwić się tym późniejReni, macduska, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż mnie koleżanka gin pocieszyla, ze moja doktor dobra ale nie daje komfortu psych.pacjentce, postawa asekuracyjna. A jak serce bije to jest ok i w tym czasie jak się cos dzieje, to serce pierwsze przestaje bić, tzn to pierwsze widac na usg, więc mnie uspokoila. Chyba będę do niej pisać po dobre słowo.
Bozia3, kapturnica, Reni, macduska, kkisia, gosia7122, Arwena, moremi, Parka, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, iwcia77, Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja będę znosić je godnie, w ciszy
ciekawe
będziesz ryczec jak lew przy porcelanie
czego szczerze, szybkko i wcale niezłośliwie życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 15:04
dorbie, kapturnica, Reni, macduska, kkisia, moremi, Aasiula, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale jak to?!
zamierzam jeździć po Warszawie z cyckiem na wierzchu, siadać w centrach handlowych, w komunikacji miejskiej w najbardziej centralnym punkcie z cieknącym cyckiem, będę zaczepiać ludzi wzrokiem mówiącym zobacz jakie to cudowne, pacz i podziwiaj
nie odbierajcie mi tego!
(taka mała zaczepeczka, w końcu mamy piątek 13 za spokojnie tutaj dzisiaj)
Bozia3 wrote:jeśli to dla Ciebie aż tak bardzo duży problem - to ja bym się nie męczyła i od razu przeszła na sztuczne - bo to nie warte chyba Twojego cierpienia....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 15:10
kapturnica, macduska, kkisia, Arwena, moremi, Bozia3, Aasiula, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale jak to?!
zamierzam jeździć po Warszawie z cyckiem na wierzchu, siadać w centrach handlowych, w komunikacji miejskiej w najbardziej centralnym punkcie z cieknącym cyckiem, będę zaczepiać ludzi wzrokiem mówiącym zobacz jakie to cudowne, paczajcie i podziwiajcie
nie odbierajcie mi tego!
(taka mała zaczepeczka, w końcu mamy piątek 13 za spokojnie tutaj dzisiaj)Aasiula lubi tę wiadomość
-
koleżanka, która była ze mną w pokoju na szkoleniu twierdzi, że walę do zlewu (miałyśmy w pokoju) jak dama! Cichutko, żeby nikogo nie obudzić hahah
ja jej wierzęSabina wrote:Ta, rzyganie w ciszyciekawe
będziesz ryczec jak lew przy porcelanie
czego szczerze, szybkko i wcale niezłośliwie życzę
Sabina, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:koleżanka, która była ze mną w pokoju na szkoleniu twierdzi, że walę do zlewu (miałyśmy w pokoju) jak dama! Cichutko, żeby nikogo nie obudzić hahah
ja jej wierzęanna maria, Sabina, kkisia, gosia7122, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tak nie będzie
ja codziennie pawiuję przy myciu zębów
kapturnica wrote:co innego rzyg po imprezie gdzie przychodzi ulga po zwrotce a co innego jak masz cały dzien mdłości a wyrzygac sie nie da..To jest najgorsze.Mi wczoraj na wieczór zdarzyło sie rozpłakac jak setny raz wyszarpało mnie nad zlewem i ni hu hu nie poszło...Zreszta sie przekonasz niedługomoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwka a wiesz ze ja mam do Ciebie jakies 30km:-)wybiore sie do Ciebie na jakies dobre jedzonko:-)iwka76 wrote:Ja uroda jak anioleczka ale Harakterek diabelka. Ale właśnie się obudził i oczywiście z uśmiechem na twarzyczce i to go rozgrzesza . Teraz się bawi w małego elektryka
Arwena, Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Już mnie koleżanka gin pocieszyla, ze moja doktor dobra ale nie daje komfortu psych.pacjentce, postawa asekuracyjna. A jak serce bije to jest ok i w tym czasie jak się cos dzieje, to serce pierwsze przestaje bić, tzn to pierwsze widac na usg, więc mnie uspokoila. Chyba będę do niej pisać po dobre słowo.
To dobrze. Dorbie weź Ty sobie znajdź inną ginkę, bo jak Cię ta dalej tak będzie wspierać to nam zejdziesz z nerwòw do końca ciąży.dorbie, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Masz rację, wkrecam się łatwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 15:26
kkisia, kapturnica, Reni, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość