X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogóle ja tam Renek czekam jak będziesz przeżywac dolegliwości ciążowe XD

Reni, Sabina, kkisia, gosia7122, Arwena, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nie wiem
    jest zakaz dotykania..nienawidzę
    poza tym jeden po operacji jest kurewsko wrażliwy
    ja nie wiem jak to będzie..no ale będę martwić się tym później
    hehehh uwielbiam Cie <3

Reni, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja będę znosić je godnie, w ciszy ;-)
    kapturnica wrote:
    A tak wogóle ja tam Renek czekam jak będziesz przeżywac dolegliwości ciążowe XD

Sabina, kkisia, Arwena, moremi, Natka_79, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nie wiem
    jest zakaz dotykania..nienawidzę
    poza tym jeden po operacji jest kurewsko wrażliwy
    ja nie wiem jak to będzie..no ale będę martwić się tym później
    jeśli to dla Ciebie aż tak bardzo duży problem - to ja bym się nie męczyła i od razu przeszła na sztuczne - bo to nie warte chyba Twojego cierpienia....

Reni, macduska, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przypomne Ci to
    lol039.gif

Reni, Sabina, macduska, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mnie koleżanka gin pocieszyla, ze moja doktor dobra ale nie daje komfortu psych.pacjentce, postawa asekuracyjna. A jak serce bije to jest ok i w tym czasie jak się cos dzieje, to serce pierwsze przestaje bić, tzn to pierwsze widac na usg, więc mnie uspokoila. Chyba będę do niej pisać po dobre słowo.

Bozia3, kapturnica, Reni, macduska, kkisia, gosia7122, Arwena, moremi, Parka, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, iwcia77, Mango, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ta, rzyganie w ciszy ;-) ciekawe :-) będziesz ryczec jak lew przy porcelanie :-) czego szczerze, szybkko i wcale niezłośliwie życzę :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 15:04

dorbie, kapturnica, Reni, macduska, kkisia, moremi, Aasiula, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka, wszystkiego najlepszego! Ciąży zdrowej i zdrowego dzieciaczki i dużo szczęścia!

Sabina, kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ta, rzyganie w ciszy ;-) ciekawe :-) będziesz ryczec jak lew przy porcelanie :-) czego szczerze, szybkko i wcale niezłośliwie życzę :-D
    Hheheh Sabbcia lepiej bym tego nie ujęła heheh 8)

Reni, macduska, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jak to?!
    zamierzam jeździć po Warszawie z cyckiem na wierzchu, siadać w centrach handlowych, w komunikacji miejskiej w najbardziej centralnym punkcie z cieknącym cyckiem, będę zaczepiać ludzi wzrokiem mówiącym zobacz jakie to cudowne, pacz i podziwiaj ;-)
    nie odbierajcie mi tego! ;-)

(taka mała zaczepeczka, w końcu mamy piątek 13 za spokojnie tutaj dzisiaj)
    Bozia3 wrote:
    jeśli to dla Ciebie aż tak bardzo duży problem - to ja bym się nie męczyła i od razu przeszła na sztuczne - bo to nie warte chyba Twojego cierpienia....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 15:10

kapturnica, macduska, kkisia, Arwena, moremi, Bozia3, Aasiula, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jak to?!
    zamierzam jeździć po Warszawie z cyckiem na wierzchu, siadać w centrach handlowych, w komunikacji miejskiej w najbardziej centralnym punkcie z cieknącym cyckiem, będę zaczepiać ludzi wzrokiem mówiącym zobacz jakie to cudowne, paczajcie i podziwiajcie ;-)
    nie odbierajcie mi tego! ;-)

(taka mała zaczepeczka, w końcu mamy piątek 13 za spokojnie tutaj dzisiaj)
    Ty bo wywołasz trzynasteczke XD

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koleżanka, która była ze mną w pokoju na szkoleniu twierdzi, że walę do zlewu (miałyśmy w pokoju) jak dama! Cichutko, żeby nikogo nie obudzić hahah
    ja jej wierzę ;-)
    Sabina wrote:

Sabina, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    koleżanka, która była ze mną w pokoju na szkoleniu twierdzi, że walę do zlewu (miałyśmy w pokoju) jak dama! Cichutko, żeby nikogo nie obudzić hahah
    ja jej wierzę ;-)
    co innego rzyg po imprezie gdzie przychodzi ulga po zwrotce a co innego jak masz cały dzien mdłości a wyrzygac sie nie da..To jest najgorsze.Mi wczoraj na wieczór zdarzyło sie rozpłakac jak setny raz wyszarpało mnie nad zlewem i ni hu hu nie poszło...Zreszta sie przekonasz niedługo 8)

anna maria, Sabina, kkisia, gosia7122, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak nie będzie
    ja codziennie pawiuję przy myciu zębów ;-)
    kapturnica wrote:
    co innego rzyg po imprezie gdzie przychodzi ulga po zwrotce a co innego jak masz cały dzien mdłości a wyrzygac sie nie da..To jest najgorsze.Mi wczoraj na wieczór zdarzyło sie rozpłakac jak setny raz wyszarpało mnie nad zlewem i ni hu hu nie poszło...Zreszta sie przekonasz niedługo 8)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak nie będzie
    ja codziennie pawiuję przy myciu zębów ;-)
    nie , wcale nie bedzie...Dodatkowo wrażliwość cycków razy 10
    sarcastic03.gif

anna maria, Sabina, kkisia, Reni, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka a wiesz ze ja mam do Ciebie jakies 30km:-)wybiore sie do Ciebie na jakies dobre jedzonko:-)
    iwka76 wrote:
    Ja uroda jak anioleczka ale Harakterek diabelka. Ale właśnie się obudził i oczywiście z uśmiechem na twarzyczce i to go rozgrzesza . Teraz się bawi w małego elektryka

Arwena, Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Już mnie koleżanka gin pocieszyla, ze moja doktor dobra ale nie daje komfortu psych.pacjentce, postawa asekuracyjna. A jak serce bije to jest ok i w tym czasie jak się cos dzieje, to serce pierwsze przestaje bić, tzn to pierwsze widac na usg, więc mnie uspokoila. Chyba będę do niej pisać po dobre słowo.

To dobrze. Dorbie weź Ty sobie znajdź inną ginkę, bo jak Cię ta dalej tak będzie wspierać to nam zejdziesz z nerwòw do końca ciąży.

dorbie, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszla wiosna 11stp.pieknie jest

macduska, gosia7122, Reni, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To dobrze. Dorbie weź Ty sobie znajdź inną ginkę, bo jak Cię ta dalej tak będzie wspierać to nam zejdziesz z nerwòw do końca ciąży.
    Masz rację, wkrecam się łatwo

macduska, kkisia, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Masz rację, wkrecam się łatwo
    To nawet ni chodzi o Ciebie, wg mnie to lekarka powinna uspokajać kobietrę i wsperać a nie, że mija 1/4 ciąży a ona nic nie jest w stanie powiedzieć. Ja już bym szukała innego lekarza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 15:26

kkisia, kapturnica, Reni, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość

‹‹ 7474 7475 7476 7477 7478 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ