35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Bry wieczor babki
Ja pidrole zasnelam na kanapie i snilo mi sie ze mnie lew wpierdala o kurwa cala mokra sie obudzilamkapturnica, Aasiula, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ha a jaa se jutro chyba kupie w LYdlu maja byc ..Tez waleWtynki bedeM sama..Co zrobisz jak nic nie zrobisz..Ale chUop chyba zjedzie na tydzien 21szego To tulipana sam mi da
kapturnica, Aasiula, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Tak jak napisala Moremi, zaden gin mi nie pomoze, bez badania nasienia. Musze o tym spokojnie porozmawiac z M i wytlumaczyc. Dzis nie bylo okazji, bo sa moi Rodzice. Choc nastroj kiepski, nie poddaje sie, nie teraz.
kapturnica, macduska, malgos741, Aasiula, Magda*, Sabina, moremi, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
MartaDidi wrote:Moj tez na tydzien 21 zjezdza! Uff... Czyli to nie ten sam... Bo ty wychodzilo, ze dwie jeszcze obraca, cos za podobny do chlopow kolezanek z grupy byl
-
MartaDidi wrote:Ja sobie na Walentynki tulipany kupilam... Niby nie pochwalam hamerykanskiego swieta, kozaczylam dzisiaj w pracy, ze wielkie mi tam HALO, ale rura mi zmiekla troche... i tak siedze z tymi tulipanami...
jej.... fajnie....
malgos741, Aasiula, Sabina, Reni, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ty no ja pidrole taki realistyczny sen i jeszcze na koniec chcialam chlopu wpierdolic ,chyba myslalam ze on to ten lew bo spalismy razem ...
yyyyy chyba serio musze zmienic dilera bo ten mnie najwyrazniej oszukujemacduska, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bry wieczor babki
Ja pidrole zasnelam na kanapie i snilo mi sie ze mnie lew wpierdala o kurwa cala mokra sie obudzilamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:58
macduska, Aasiula, malgos741, kapturnica, Reni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Asiula - chyba sie za bardzo zidentyfikowałaś ze swoim avatarem.
macduska, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:No, Macduska, wpis zmienilas, bo zglupialam... Ja mam ta kotwice i to byly chyba najciezsze 3 minuty intelektualne mojego zycia- w jaki sposob utozsamiam sie z moim avatarem...? Dobrze, ze sie pomylilas, bo mi dym uszami poszedl..
zawsze to jakiś wysiłek umysłowy...sory ja miałam zaćmienie w tym momencieMartaDidi, Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ty no ja pidrole taki realistyczny sen i jeszcze na koniec chcialam chlopu wpierdolic ,chyba myslalam ze on to ten lew bo spalismy razem ...
yyyyy chyba serio musze zmienic dilera bo ten mnie najwyrazniej oszukuje
Aasiula, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ha a jaa se jutro chyba kupie w LYdlu maja byc ..Tez waleWtynki bedeM sama..Co zrobisz jak nic nie zrobisz..Ale chUop chyba zjedzie na tydzien 21szego To tulipana sam mi da
Aasiula, kapturnica, Pusurek, Sabina, malgos741, macduska, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:No, Macduska, wpis zmienilas, bo zglupialam... Ja mam ta kotwice i to byly chyba najciezsze 3 minuty intelektualne mojego zycia- w jaki sposob utozsamiam sie z moim avatarem...? Dobrze, ze sie pomylilas, bo mi dym uszami poszedl..
malgos741, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ty no ja pidrole taki realistyczny sen i jeszcze na koniec chcialam chlopu wpierdolic ,chyba myslalam ze on to ten lew bo spalismy razem ...
yyyyy chyba serio musze zmienic dilera bo ten mnie najwyrazniej oszukujekapturnica, Aasiula, Sabina, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
macduska wrote:
zawsze to jakiś wysiłek umysłowy...sory ja miałam zaćmienie w tym momencieAasiula, Sabina, malgos741, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
następnym razem nie kupuj
rozejrzyj się..może gdzieś za oknem rosną przebiśniegi..też ładne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/12fac97d4995.jpg
MartaDidi wrote:Ja sobie na Walentynki tulipany kupilam... Niby nie pochwalam hamerykanskiego swieta, kozaczylam dzisiaj w pracy, ze wielkie mi tam HALO, ale rura mi zmiekla troche... i tak siedze z tymi tulipanami...Aasiula, MartaDidi, ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, macduska, Mango, moremi, Mega, iwcia77, Parka, Arwena, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość