35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie masz stolarza w okolicy? może Ci ohebluje?
oj przydałoby sie
ale mam własny mnizestaw szlifierek - dam radęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 21:46
kapturnica, Reni, MartaDidi, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Ja z ordynatorkiem wszystko wczesniej ustalilam i rżnęłam- Boże jak to seksownie brzmi- głupa...
macduska, MartaDidi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:no ja sobie sama robilam..Chyba źle cos zrobila skoro odpadly.Dobrze nałożonyzel trzyma sie dlugo..Tylko co 4do 6tyg trzeba uzupelniac bo odrosty i mozna wtedy sobie zawadzic i zedrzec..a tu juz wtedy nielzy ból.znam go hehehe
-
Zofia8 wrote:Te ktore sa, sa za male. Nie pamietam wymiarow. Powiedzial, ze nie masz by byla owulacja. Ja u tego gina, chcialam tylko zrobic jednorazowe usg, bo ten wlasciwy specjalista przyjmuje dopiero ok.20 lutego a chcialam sie dowiedziec, co slychac w tej fazie. Jestem zla, ze opis dostane dopiero za kilka dni.
Ja też zaszłam w ciąże w cyklu bezowulacyjnym, więc nie wierz do końca temu monitoringowi. Pęcherzyki mogą jeszcze urosnąć.Sabina, kapturnica, macduska, Zofia8, Aasiula, kkisia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Ja też zaszłam w ciąże w cyklu bezowulacyjnym, więc nie wierz do końca temu monitoringowi. Pęcherzyki mogą jeszcze urosnąć.
MartaDidi, Sabina, Zofia8, Aasiula, mysza1975, moremi, kkisia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Ale co Ty ryczysz... Przestan! Przeciez Ty masz jasna sytuacje... Czy to do Ciebie ktos niedawno wolal KICI-KICI?
do mnie. on mi daje mega dużo radości, jest taką moją ostoją.
ale już mi lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 22:08
kapturnica, Sabina, MartaDidi, Magda*, malgos741, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:czyje?
a nie o wspólne chodzi?
Powinno byc wspolne a co kiedy jest konflikt interesu? U nas bylo wspolne szczescie, wspolne plany, dopoki nie stwierdzilam, ze jednak chce dziecka.Magda*, Aasiula, moremi, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Więcej nas takich z bezowulacyjnymi..Lepiej bo mój to już drugi raz jak na bezowulacyjnym zaszłam heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 21:50
kapturnica, Aasiula, mysza1975, caffe, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, Zofia8, gosia7122 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Moze masz tłustą płytkę- to nie brzmi seksownie...
Wyciag dildo i do roboty
malgos741, Aasiula, MartaDidi, mysza1975, macduska, moremi, Mega, Parka, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Powinno byc wspolne a co kiedy jest konflikt interesu? U nas bylo wspolne szczescie, wspolne plany, dopoki nie stwierdzilam, ze jednak chce dziecka.
Nie wiem Zocha, nie wiem co Ci doradzić. Wg mnie taki wiek dla faceta to żaden wiek. Jest mu wygodnie tak jak jest, ma na wszystko czas, nie ma żadnych obowiązków. Przykre to jak cholera. Przykre, że on w tym wszystkim najpierw myśli o sobie, a potem gdzieś tam daleko o Tobie...
kapturnica, MartaDidi, Aasiula, macduska, moremi, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość