35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:Opowiadałam wam że mam nową dziewczynę w salonie, jej siostra miała wypadek w środę i nie przeżyła, śmierć na miejscu.... a do tego mąż młodej tej co w ciąży przyniósł zwolnienie i powiedział że poroniła w 13tym tyg. ciąży....
współczuję. to nastroje nieciekawe.malgos741, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Musiałam Wam to pokazać, MUSIAŁAM!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f131532e21f.jpgAasiula lubi tę wiadomość
-
taką miałam środę... kumpela dowiedziała się w salonie jak była w pracy że zginęła jej siostra...a dziś dowiedziałam się że znam jej córkę bo razem balowałyśmy i to była dziewczyna mojego kumpla...01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kkisia wrote:Dwa miesiace temu mielismy brac slub , ale temat jakos rozjechal sie po kosciach
Slubu niet , pierscinka niet
I chyba serio jak dojde do siebie po lapato to zwieje
tzn były już plany i termin sobie ustaliliście (taki chociaż +/-) i ten termn już minął?
czemu nie rozmawiacie? takich rzeczy nie można przemilczeć. a potem same nieszczęścia i frustracje. ja bym podjęła temat. albo w tą albo w tamtą. przecież ślub nie musi być o ile obojgu to pasuje. ale ty chyba czekasz na ten pierścionek, więc?
kkisia, Sabina, Aasiula, Arwena, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:tzn były już plany i termin sobie ustaliliście (taki chociaż +/-) i ten termn już minął?
czemu nie rozmawiacie? takich rzeczy nie można przemilczeć. a potem same nieszczęścia i frustracje. ja bym podjęła temat. albo w tą albo w tamtą. przecież ślub nie musi być o ile obojgu to pasuje. ale ty chyba czekasz na ten pierścionek, więc?
a poza tym, to chyba chcecie dziecko- w tym celu laparoskopia- tyo gdzie ty chcesz spierdalać???malgos741, Aasiula, kkisia, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny cieszcie się każdym dniem i każdą chwilą którą spędzacie ze swoją rodziną i to jest najważniejsze a co ma być to będzie...
Sabina, Parka, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, Pusurek, moremi, iwcia77, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:tzn były już plany i termin sobie ustaliliście (taki chociaż +/-) i ten termn już minął?
Termin byl na 30 grudnia
teraz mnie to juz wali ;(
Robie lapato i znikam
tylko szkoda tych 2 lat -
malgos741 wrote:Dziewczyny cieszcie się każdym dniem i każdą chwilą którą spędzacie ze swoją rodziną i to jest najważniejsze a co ma być to będzie...
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Malgos, dopiero co byla u Ciebie ta kolezanka w ciazy.....
Parka lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Parka wrote:Kometa, wzruszajaca historia z pierwszym...
A teraz wezmiecie slub, dziecko w drodze za chwile i bedziesz szczesliwa na maxa
odkąd poznałam mojego obecnego m to jestem szczęśliwa. dopiero przy nim odżyłam. fruwam ze szczęścia od samego początku, czuję że to moja połówka. z nikim nie byłam tak szczęśliwa i sama się sobie dziwiłam, że u nas tak lawinowo wszystko się dzieje. ale co tam- niech się dziejea oświadczał mi się o wschodzie słońca schodząc z Babiej Góry... eh
teraz już nam tylko dzidzi brakuje do szczęścia. jakoś się na nią nie zanosi szybko więc zajęliśmy się przygotowaniami do ślubu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 11:36
malgos741, kkisia, Aasiula, Arwena, moremi, iwcia77, Zofia8, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya w temacie sexu to my mamy jakiś bezseksowy miesiąc,
jeszcze p[rzed HSG tak normalnie- potem dłuuugasśnre plamienie- i jakieś zmęczenie i matazm nas ogarnął-a juz coś się kluło to wyskoczyła kwestia psa z którym ktoś musi spać- i jak nie ma starszego syna w nocy ( a nie ma go czsami-ferie są) to śpi z nim w pokoju( z psem) mój mąż, a jak nie pies to znowu kwestia cholernej myszy- śmierdzi u młodego i nie mam serca kazać mu tam spać- śpi u nas w sypialni ze mną a mąż w salonie, a teraz jeszcze @ do komletu-
potem laparo... i dalej nic
posucha panie....Sabina, Aasiula, Mega, kkisia, moremi, iwcia77, kapturnica, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość