35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Gdzie wszystkie? Świętują? Czy pojechały po kwiatki do lidla?
Ja już przy garach, pozdrawiam!
No najwyraźniej wielkie świętowanie
A ja mam na 10.00 do pracy ( dobrowolnie)moremi, Aasiula, Sabina, Parka, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ja do roboty
Iwcia ta sama...
ps Witam się.kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Parka, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzisiaj na poprawę humorów robimy naleśniki. Zielone
http://www.mojewypieki.com/przepis/nalesniki-szpinakowe
BrySabina, kkisia, Aasiula, Mala79, macduska, Parka, ComeToMeBaby, Simba, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien bry wszystkim ./Ło jessusicku jakie miala pojebane z poplataniem sny..W każdym razuie jeden mi sie strasznie spodobał ,karmiłam młode cyckiem
.Mleko lało sie strumieniami tak było pełno..Jako ,ze biedny dziec krztusil sie pod takim cisnieniem to nadmiar z cycka wysikiwałam w ...
Koszule chUopa co wisiala na pobliskim krzesleJa prdole jakie sny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 08:20
kkisia, malgos741, Margolcia88, Zofia8, Aasiula, Mala79, Sabina, macduska, Parka, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, Mega, gosia7122, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Dziewczynki
Lece na kurs, ale chcialm Wam zyczyc udanych Walentynek- i tym ktore obchodza i tym ktore nie- rowniez
Dobrze ze jestescie
Margolcia88, Mala79, Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, macduska, Bozia3, Parka, ComeToMeBaby, Simba, Niuta, Arwena, moremi, Mega, gosia7122, malgos741, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc
Nic nie czytalam, wiec nie znam tematów Waszych... nie nadrobilam....
Za to zalatwilam sie na dobre....
Wczoraj latalam po stomatologach, zeby zobaczyc co sie stalo, z moim dziubem - polowa jego jest strasznie spuchnieta i o dziwo nie boli w srodku tylko na zewnatrz - kosc tak mi sie przynajmniej wydaje
Wygladam jak chomik, ktory wetkal se zapasy na pozniej w torbe z jednej strony...
Dostalam antybiotyk, ktory guzik daje opuchlizna jak byla tak jestnie moge sie dotknac i pogladzic nawet po ryjku
- pani powiedziala ze to osemka tak napsocila i uj by to strzelil....
Kuzwa jak nie urok to ....
Ale Wam zycze udanego Swieta Zakochanych - cudownych chwil ze swoimi ukochanymi mezczyznami
Ja osobiscie bede sie cieszyc jak chociaz troche mi przejdzie
Margolcia88, kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Parka, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry:-)
Przepraszam, ze wprowadzialam Was wczoraj w kiepski nastroj i jakos potem sie potoczylo.
Malgos, straszne. Bardzo mi przykro.
Kometa-super, ze trafilas na swoja polowke. Dobrze wiem, ze nigdy nie jest za pozno:-)
Moremi-milego czasu z Rodzicami.
Do wszystkich, ktore chcialy lac mojego chlopa-On nie jest taki zly, jak sie wydaje:-)
Dziekuje za wsparcie. Bardzo to doceniam.
Ale dzisiaj jest nowy dzien. Nowe nadzieje.
Skoro mozna zajsc w cyklu bezowulacyjnym, przy zlych wynikach to do roboty:-)Margolcia88, Sabina, kkisia, Aasiula, Parka, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, Mega, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Dostalam kawke do lozka z prezentem Walentynkowym
Ale mily poranek
No tak to Ja moge obchodzic Walentynki
Hehe jak slodko Asiulka
Ja dostalam buziaczka (w ta nie bolaca strone dziobka)
I zostalam zaskoczona pytaniem: czy zostanę Jego walentynka - hahahaha - to miłe:-)anna maria, kkisia, dorbie, Aasiula, Parka, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dobry jest pieknie 6stp,duzo slonca ,ptaki spiewaja,Helka jest grzeczna:-)Dla was moje Walentynki duzo milosci i dzieci:-)
kkisia, dorbie, Aasiula, Mala79, Parka, Simba, ComeToMeBaby, Arwena, Mega, Sabina, gosia7122, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie!
Ja dzis w Walemtynki 200km od mojego mężusiai jeszcze w pracy
Cycki mnie bolą jak przed karmieniem, nudności w nocy.
Nie wkręcam się
Życzę Wam dużo!!!
Aasiula, anna maria, Mala79, Zofia8, Parka, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Arwena, Mega, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hej mlode laski. Ja po porannym bogatym zyciu erotycznym ale co z tego jak jestem juz stara:-(
Zofia a Ty nie mozesz kupic specjalnej prezerwatywy ( mozna ja kupic w klinice nieplodnosci) , zalozyc chlopowi ( powiedz ze dzis musisz sie zabezpieczyc) i zarznij go solidnie. Prezerwatywke zawin, wsadz pod pache lub miedzy cyccki i w pol godziny musisz z towarem dotrzec do laboratorim.caffe, anna maria, macduska, Aasiula, Parka, kapturnica, Mala79, kkisia, Pusurek, Simba, ComeToMeBaby, Sabina, Arwena, moremi, Mega, gosia7122, Bozia3, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Hej mlode laski. Ja po porannym bogatym zyciu erotycznym ale co z tego jak jestem juz stara:-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 10:26
anna maria, Aasiula, Parka, kkisia, macduska, Simba, moremi, Mega, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość