35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArwena wrote:Wszystkim miłych Walentynek i miłego Dnia
ja dostałam od chłopa mojego kartkę walentynkową ,on ode mnie też i jeszcze ja dostałam kaskę na biustonosz
Na 17stą idziemy na "50 twarzy Greya"a potem do caffe heaven na kawkę
A jeszcze Wszystkiego Najlepszego Simba ,Moremi
He, he, ja jutro na 17.00 idę na ten filmArwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:No cycki to mam dziś jakbym miała zaraz karmić. Chyba biustonosz nowy się należy. Ale 65 E to nigdzie nie dostanę.
kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:wiedziałam, ze się nasze tereski sfochają
Kometka - wyłaż!!!!
no- tak przynajmniej twierdzi
poza tym, tak a propos małe cycki, duże biodra to poczytałam sobie wczoraj o tym jak dopasować sukienkę do figury i zalecają mi princeski. kuźwa.
a ja nie kcem.
no cóż- bez wciągnięcia jakiejś sukienki na dupę nie będę wiedzieć.
może jeszcze ta różnica pomiędzy górą a dołem nie jest taka znaczna, może jakoś to będzie wyglądać jednak. muszę iść z kimś kto mi zdjęcia w sukienkach porobi. muszę przejść jakiś casting...kkisia, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Chodz
A tak serio to tez wcale nie tak fajnie miec takie duze
wielu rzeczy sobie nie kupie , bo pk prostu w cyckach sie nie mieszczeno.
ale ja też się naoglądałam programów i ponoć taki duży cyc to też waży sobie odpowiednio i często babeczki mają problemy z kręgosłupem.
wg mnie to powinno być jednak wszystko do siebie jakieś takie proporcjonalne. tak to sobie wymarzyłam...moremi, Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Moremi-milego czasu z Rodzicami.
Do wszystkich, ktore chcialy lac mojego chlopa-On nie jest taki zly, jak sie wydaje:-)
Dziekuje za wsparcie. Bardzo to doceniam.
Ale dzisiaj jest nowy dzien. Nowe nadzieje.
Skoro mozna zajsc w cyklu bezowulacyjnym, przy zlych wynikach to do roboty:-)mam dwie chaty
Działaj, działajja bym Ci jeszcze poleciła inofolic lub inofem. Nie wiem jaki odpowiednik tego na Wyspach jest.
kapturnica, Mega, Heretyczka, Sabina, Aasiula, malgos741, kkisia, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:bry
mnie rano nie było, bo.. ten... świętowaliśmy
patrzę na te naleśniki i bardzo fajne. ale o tej porze świeżego szpinaku to chyba nie można dostać? jakoś nie widzę tu możliwości dodania mrożonego, chyba to nie byłoby to. mrożony jest taki ciemny a tu aż razi po oczach. ok- zdjęcie podrasowane, ale i tak- chodzi o jasną, żywą zieleń, a więc świeżość. to skąd tu świeży szpinak brać? tak mi się spodobał ten przepis, ze aż sobie zapisałam.dorbie, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykkisia wrote:Dostaniesz
,ja wieksze bez ciazy kupuje
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:wiedziałam, ze się nasze tereski sfochają
Kometka - wyłaż!!!!i zębów sobie sutkami nie wybijam
kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, Aasiula, Simba, Natka_79, malgos741, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!