35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ze tez se wybrali dzien na odwiedziny..Maja kurde wyczucie
moze nie wiedza, ze dzis walentynki..
ja za to mam jutro dzien sasiadowy- sasiedzi jedni tu z naszego plabcu zaprosili nas na... sniadanie.. co do cholery sie bierze jako podarunek, jak sie idzie do kogos na sniadanie? jak sie zapytalam co przyniesc to oczywiscie nic, normalnie bym wziela flaszke wina, no ale na sniadanie to chyba nie wypada.. to 2 babko sa, kupilismy kwiaty i tyle.. moze chleb upiec im na zakwasie?
a po poludniu goscie u nas- sasiedzi dalsi przychodza z dziecmi i rodzicami- trzy pokolenia beda
musze do swiat ponadrabiac kontakty towarzyskie, bo potem pewnie zamra na dluzszy czas..kapturnica, Mega, moremi, Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dobrej nocy dziewczyny!
tez bym sie napila wina i poprzytulala z mezem
a tak tylko on sie napil.. gdzie tu solidarnosc z tymi, co nie moga..kapturnica, Mega, Aasiula, moremi, Sabina, macduska, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dorbi, wlasnie mi przyszla reklama sklepu, w ktorym kupuje staniki dosyc czesto..
Z ciekawosci sprawdzilam- w Twoim rozmiarze 65D, czyli brytyjskim 30D maja bagatelka 407 staniorow
http://www.belle-lingerie.co.uk/search/a_po_Size/30D/
z tego 16 w cenie ponizej 9 funciakow.. A to sa porzadne f-my..moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:most nam się jara w wawie ...
Ja sączę winko ale coś mi nie podchodzi w ogóle....ciasta ze śliwkami se zjemAasiula lubi tę wiadomość
-
Witam sie z wieczora, wlasnie wrocilam z kina -bylismy na "50 twarzy Greya" - dzis premiera. Powiem Wam, ze szkoda czasu, strasznie sie wynudzilam. Ksiazki nie czytalam, a z kim nie rozmawialam z otoczenia, to wszyscy czytali, dlatego z ciekawosci poszlam na film, no i rozczarowanie
mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja nie rozumiem tego fenomenu książki 50 twarzy
znudziła mnie i nie przeczytałam do końca, po kolejne juz nie sięgałam
na film na pewno nie pójdę
mamatrojki80, Aasiula, moremi, Mega, macduska, iwcia77, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mam dla Was ważne przesłanie
https://www.facebook.com/video.php?v=784347714919004&set=vb.134867286533720&type=2&theater-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Na początku mnie rozbawiło, a później cholernie zasmuciło. To młodziutkie owieczki odebrane od matek. Buuuuu
Po chwili refleksji, pomyślałam o tym samym... nigdy w życiu jagnięciny bym nie zjadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 23:08
-
Reni wrote:ja nie rozumiem tego fenomenu książki 50 twarzy
na film na pewno nie pójdę
Już wolę Harrego Pottera
DobranocArwena, Aasiula, Sabina, Mega, macduska, iwcia77, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnya my też wróciliśmy ,i nam się film bardzo podobał ,fajne sceny(i nie mówię tu o łóżkowych) i świetna muzyka ,nawet humor
dla nas wart obejrzenia ale co kto lubi
Parka to przeczytaj książkę bo warto ,inaczej się wtedy film ogląda (a to nie jest film przygodowy czy sensacyjny żeby non stop akcja była)
wygraliśmy nawet prezent,facet co zapowiadał przed seansem kazał zajrzeć pod fotele i pod G fotelem była kartka a po filmie w kasie odebraliśmy prezent w postaci książki (wartości 37zł) ,próbki perfum K.Klaina i próbki balsamu na cellulit
potem byliśmy w caffe Heaven i tam natrafiliśmy na znizki z okazji Walentynek (trwa do jutra) kawa M lub L (średnia lub duża) dwie w cenie jednejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 23:40
Aasiula, megan8, Parka, Sabina, iwcia77, macduska, Iwone, dorbie, kubecek, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja też nie rozumiem. Przeczytałam dostępne fragmenty i... Kiedyś był szał na harlequiny. Dla mnie te 50 twarzy to podobna literatura.
Już wolę Harrego Pottera
Dobranoc
i mimo erotyki i wielu scen seksu ta książka ma drugie dno
aaa Harry Potter tez mi się bardzo podobał,przeczytane i obejrzane wszystkie części
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 23:35
megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmm, dla mnie jedyny fragment z dobra muzyka to byla "Aria cantilena z Bachianas Brasileiras " Villa Lobos'a (spiewana w tle, gdy Anastasia po raz pierwszy pojawila sie w domu Greya), no niestety pod tym wzgledem to troche nieuleczalna jestem
Arwena, iwcia77, kubecek, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja nie rozumiem tego fenomenu książki 50 twarzy
na film na pewno nie pójdęiwcia77, macduska, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
witam ...na nocnej zmianie...Dorka chyba urodzila? nie nadrabialam forum , wiec nie jestem na biezaco...zaraz zajrze na porodowke to moze czegos sie dowiem
..widze ze Arwena byla w kinie na 50 twarzy Gray'a
na film pojde ze wzgledu na wyrobienie sobie opini jak sie ma adaptacja filmowa do powiesci. Czytalam, bez emocji niestety...sceny lozkowe jak dla mnie nie byly ani podniecajace ani pobudzajace moja wyobraznie...jakos nie moge zabrac sie za 2 i 3 czesc...literatura troszke dla mnie jakby dla nastolatek..ale to moja opinia a krytykiem literackim nie jestem
Wacia- Kochana!!!! dostalam przesylkewow! dziekuje Ci bardzo
ajlawju
macduska, Iwone, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, Mega, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:
Juuuż ?? Szacun dla poczty polskiej. DosLa w trzy dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 02:34
iwcia77, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny