35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:W którym dniu cyklu robione badania?
I podaj normy.
fsh 3,5- 12,5 mam 7,57
lh 2,4- 12,6 mam 12,12
estrad. 12,5 - 166 mam 441 a 3 dc. Czemu tak? Ale widziałam w sieci inne normy.
prl 4,79-23,3 mam 16,2 ale po mtc przekracza 10x bo jest 234,3
tsh 0,27-4,2 mam 1,82 ale miesiąc temu miałam 0,3 i lekarka stwierdziła, ze ma być tak nisko. A teraz znów się popsuło:/
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:3dc.
fsh 3,5- 12,5 mam 7,57
lh 2,4- 12,6 mam 12,12
tsh 0,27-4,2 mam 1,82 ale miesiąc temu miałam 0,3 i lekarka stwierdziła, ze ma być tak nisko. A teraz znów się popsuło:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 23:00
kapturnica, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Krakonka wrote:3dc.
fsh 3,5- 12,5 mam 7,57
lh 2,4- 12,6 mam 12,12
Nie masz zadnych torbieli na jajnikach????Tzn kiedy mialas ostatni raz robione usg.???
Masz bardzo wysoki poziom estradiolu jak na poczatek cyklu.. -
nick nieaktualny
-
Moja Hela to tez z tych co bakterii sie nie boja,nie raz z pieskami na kocyku sobie lezakuje i targa je za klaki:-)a ile razy naszlam jednego pieska jak spi u Helci w lozeczku :-)i nie zmienilam odrazu poscieli:-)caffe wrote:Mój nie taki wychuchany. Jeździ po podłodze ino buczy, fakt do tyłu, ale pomieszczenia zmienia. Tez mam psy i kota i ta zwierzyna biega po podłodze, psy wieczorem bo na dworze urzędują. Ale z kotem mają wspólne legowiska i zabawki. Staram się żeby był czysty, ale nie biegnę za każdym razem do łazienki zeby łapska myć, gdy tylko wyjedzie z maty na podłogę, albo złapie zabawkę, która leżała na ziemi.
A jak się zrobi ciepło to pewnie nie raz go nie rozpoznam jak wróci z ogrodu...
Także wyluzuj. Twój już sobie daje radę sam w każdym miejscu, mój jeszcze trochę mało mbilny, ale niebawem się zacznieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 23:10
moremi, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:będę miećprawdziwy post w środę popielcową
Dobrze ,że karta jest to kontakt bedziemy miały z Toba.. Jak bedziesz w szpitalu to napisz o ktorej masz zabieg coby kciukasy zacisnac za powodzeniemoremi, macduska, anna maria, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Czytam ja od poczatku i wkurwiala mnie jak byla w ciazy ,jak urodzila to miala kryzys cos jej maciezynstwo nie wychodzilo i zaczela pisac o tym szczerze i to mi sie spodobalo ,duzo lasek ja skrytykowal a mnie przestala wkurwiac bo jest soba....a wogole to poczytaj:-)iwcia77 wrote:znalazlam jej pamietnik- fajna laska- na razie czytam jej porod
moremi, Aasiula, Sabina, Reni, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moja Ty biedulko..A popioła se wzięłaś do torebki /?? ihihihih
Dobrze ,że karta jest to kontakt bedziemy miały z Toba.. Jak bedziesz w szpitalu to napisz o ktorej masz zabieg coby kciukasy zacisnac za powodzenie
nie ma sprawy, najpewniej będzie gdzieś około 11
popiół popiołem ale o kanapkach to muszę pamiętać,
we wtorek na czczo trzeba być, zanim człowieka przyjmą to obiad przepada a kolacja się nie nalezy bo następnego dnia zabieg,
poprzednim razem uratowała mnie szwagierka- przywiozła jedzenie do szpitala- teraz nawet nie mówię, że idę- po co mają snuć domysłykapturnica, moremi, Aasiula, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miałam kiedyś torbiel, nawet ze dwa razy (taką stwierdzoną), ale one znikały. Usg miałam robione ostatnio trochę wiecej niż 2 tygonie temu. Potem brałam przez 10 dni duphaston właśnie po to, żeby torbiel się nie zrobiła. Nie wiem czy się zrobiła czy nie, ale @ miałam jak normalny człowiek nareszcie, tzn nie zużyłam całej dostawy art higienicznych rossmana:)
A jeśli się zrobiła, to da się to tabletkami naprawić? Tzn żeby się nie robiły przynajmniej teraz, jak chcę ciążę? Teraz w sensie żeby to nie były anty. Są jakieś inne?
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
anna maria wrote:Czytam ja od poczatku i wkurwiala mnie jak byla w ciazy ,jak urodzila to miala kryzys cos jej maciezynstwo nie wychodzilo i zaczela pisac o tym szczerze i to mi sie spodobalo ,duzo lasek ja skrytykowal a mnie przestala wkurwiac bo jest soba....a wogole to poczytaj:-)
Jak macierzyństwo może nie wychodzić? Są jakieś sztywne normy czy co?Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Sa 3opcje na torbiele..Progesteron by sie wchłaniały , antyki i drilling jajników.Niestety nie ma ejdnego sprawdzonego sposobu by uniknąć torbieli.Cos nie co wiem na ten temat bo mi przy pcos nawet po kauteryzacji na 15tys jednostek pregnylu skunksy nie pekały..Jedn zawszeo bylo z glowy , ze po lekach w tym samym cyklu sie wchlanialy.
Ewidentnie podejrzewałabym u ciebie przetrwale pecherzyki..Nie pociesze Cie piszac , ze przy przetrwalych pecherzykach i co za tym idzie wysokim estradiolu cięzko w danym cyklu o prawidłową owulacje .Byc może będziesz miała cykl bezowulacyjny ze wzgl na te torbiele..Ale to moje gdybanie poniewaz tak naprawde oprocz zbadania hormonow wazny jest wyglad jajnikow
Ile bralas dupka ?2razy dziennie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 23:19
moremi, Krakonka, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość