35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Od kilku lat zrezygnowalismy ze swoich upraw Sadzilismy od ziemniakow , kapusty po groch bo mamy sporo pola uprawnego..Ale jak mojego nie ma to ciezko bylo to wszytsko ogarnac.I finansowo sie przestalo kalkulowac bo jak musialam traktor lub chlopa z koniem wynajmowac do robienia rzedów czy obsypywania to koszty były za duze.Nie licze wysilku przy plewieniu itd.
Ale ciocia meza co mieszka kilka domow nizej uprawia ziemie i zawsze mam warzywka organiczne na obornikuBrzmi fujj ale najzdrowsze i jaki smak takiej sałaty Jak nie skalana sztucznym nawozem
anna maria, kkisia, Bursztyn, moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapta... to ty jesteś taka... baba polna?
to ja sie nei dziwię, ze nie skalałaś się woreczkami.
ja jestem z tych miastowych... jak mi się uda to czasem na rynek chodze po warzywka, ale ciul wie skąd je na ten rynek przywożą. jeden pies czy z rynku czy ze sklepu.Bliska 77, kkisia, Bursztyn, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:ja pierdykam Kapta, to Ty musisz miec jakas przemyslowa zamrazarke?
ja mam taka 2-metrowa i juz myslalam,ze to hardcore, ale jakbym miala mrozic jeszcze tyle owocow i warzyw to chyba bym 2 kolejne potrzebowala..kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:ja od czytania też jestem uzależniona ale zdarzyło mi sie nie przeczytać do końca ksiażki, właśnie 50twarzy, nie przesadzam ale po prostu nie szło i tyle
czytanie badziewia grozi smiercia, zaczynasz krecic glowa z dezaprobata i po kilku, nastu lub sieciu stronach- w zaleznosci odstopnia wchlanialnosci gowna- po prostu ja sobie ukrecaszBliska 77, Aasiula, kkisia, moremi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to samo
czytanie badziewia grozi smiercia, zaczynasz krecic glowa z dezaprobata i po kilku, nastu lub sieciu stronach- w zaleznosci odstopnia wchlanialnosci gowna- po prostu ja sobie ukrecaszBursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:fajnie macie, no my w ogródku to tylko owoce, maliny jeżyny, borówki, troche truskawek, śliwki, gruszka i wiśnie, a nać pietruszki i koper, szczypiorek i jakieś tam zioła muszą być po prostu pod ręką
Bliska 77, Aasiula, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja pierdykam Kapta, to Ty musisz miec jakas przemyslowa zamrazarke?
ja mam taka 2-metrowa i juz myslalam,ze to hardcore, ale jakbym miala mrozic jeszcze tyle owocow i warzyw to chyba bym 2 kolejne potrzebowala..Bliska 77, Aasiula, paszczakin, kkisia, moremi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:to i tak duzo, super
Aasiula, Bursztyn, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, macduska lubią tę wiadomość