35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A objawy sie zmniejszaja czy nadal na tym samym poziomie??Moze beta powoli spada.Kurde chociaz ja i takw to do konca nei wierze bo rpzeciez szlo od poczatku dobrze
wczoraj caly dzień mnie tak katowala. A ja jestem realistka, ale jakbym tak miała drugi cud
w poprz ciąży tak miałam, ze czekałam na poronienie i nie przyszło, po 10 dniach byl dzidziuś w usg. Ale teraz serce bylo i z juz nue ma
, wtedy nie było i sie pojawilo w 8 tyg dopiero.
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Dzis będę muec drugą betę, jak spada, to mam lutke odstawic i tydzień sie czeka, ale będę w piątek sie widziec z ginka
Czego co z calego Serca Ci zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 11:14
dorbie, kapturnica, Mega, kkisia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ooo to dzisiaj ja
Szef do pracownika:
- Wszystko robi pan wolno! Wolno pan myśli, wolno pisze, mówi, rusza się. Czy robi pan coś szybko?
- Szybko się męczę.kapturnica, Aasiula, dorbie, Mega, paszczakin, kkisia, moremi, Arwena, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Golabki zrobione
dulasz dochodzi
teraz czas na mnie
trzeba sie jakos odklaczyc przed jutrem
A i nie mam pomyslu na obiad
co robicie ?
Ja jeszcze dwa tygodnie sie bede stresować no chyba, ze mój ginek coś znowu wymyśli, ale wtedy nie recze za siebie.
Siedzę pod gabinetem, przede mną 3 brzuchyteż chcę z takim bebenkiem siedzieć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 11:46
kapturnica, kkisia, gretka, moremi, Aasiula, Zofia8, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
zaciskam też kegla...za wacie i peppę..
jadę dziś do swojej pracy po pita...zabiorę Kajtka ze sobą - bo dziewczyny mnie męczą o to. Fajne to jest. Ciotki Maryśki go dopadną, wycałują, wynoszą - a ja mam 2 godziny czas na kawkę i pogaduchy. Mam super atmosferę w pracy - to ważne i cieszę się z tego. Szkoda, że pensja nie jest ze 4 razy większa..Reni, kkisia, caffe, Mega, Aasiula, moremi, Arwena, Sabina, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:prasa:
http://wyborcza.pl/1,75248,17418578,Pionier_in_vitro_w_Polsce__Jezdza_do_niego_takze_wierzacy.html-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:jak drugie kiedy jak gdzie
zdążysz? a jak będzie cesarka?
Paszczu, bo wpadam w panikę
jaka cesarka Renik, pufff i kartofel wyleciwyplun to!
u nas daja wszelkie dragi, wiec mysle, ze sie z kartoflem jakos dogadam- on wychodzi w spokoju, a ja mu na gwiazdke rodzenstwo zrobie
Bo, moja droga, ja mam dosc czekania na dzieci- ide na kolejne IVF bez zdawania sie na palec bozy
No i z simba sie umowilam, przeciez jej nie wystawie.. Moze i jaka panna dla jednego z twixow sie trafi
wiec tfu, tfu, tfu cesarke.. bo wtedy to rok chyba jak ic trzeba czekac..?
Mega, moremi, kkisia, Reni, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Która ma jeszce na imię Małgorzata u nas oprocz Malgos? Przyznać mnie sie tu zaraz
lobuzy jedne
Iwone ciebie chyba rozgryzlamgretka, malgos741, gosia7122, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość