35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Bozia a tu pamietasz ile u ciebie trwało?
u mnie trwalo wsio kolo 50 minut a mialam tylkos pr droznosc , usniecie zostow w otrzewnej i drilling jajnika..ona ma duzo ciezszy aliber niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 12:07
Mega, Arwena, malgos741, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Która ma jeszce na imię Małgorzata u nas oprocz Malgos? Przyznać mnie sie tu zaraz
lobuzy jedne
Iwone ciebie chyba rozgryzlam
I gadaj co wiesz! MigusiemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 12:14
kapturnica, Mega, gretka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Gosia
I gadaj co wiesz! Migusiem
To pytam kto mi wysłał zaproszenie na fb a ja nie wiem kto to?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:no to sie podziel
gretka, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kaptus kochana dziękuję za paczuszkę ... Dziś schodząc di pracy patrze a tam w skrzynce paczuszka i słoneczko wyszło
kapturnica, Aasiula, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:O co chodzi?
A w ogóle, to wiem, że Iwone tu zaglada, ale czyta wybiórczo. Zaaktualizowała pozytywny test Asi, ale o Magdzie nie doczytała.
Iwone! Do tablicy i tłumacz się o co chodzi z tytułem wykresu!Aasiula, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:Reni, czy moglabys jeszcze raz zamiescic linka do wyborczej, pls:-)
http://wyborcza.pl/1,75248,17418578,Pionier_in_vitro_w_Polsce__Jezdza_do_niego_takze_wierzacy.html
W Waszym wypadku to jednak też nie przejdzie, bo nasienie jest podawane przez lekarzy.Reni, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyEllo, ja w sprawie kaszki
Jak sie nazywa ta cholerna kaszka, co to ja Bozia i Marta daje, z glutenem, ale bez mleka? Toc ocipiec idzie szukajac jej w necie...
Jakies newsy? Magnesy? Ciaze? Sluby? O rozwody nie pytam...
A jak ktoras chce jeszcze magnes z No, to ostatnia szansa. Albo ciazowy ciuch. W pon lecem do Pl i moge slac paczki.malgos741, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny