35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jak drugie kiedy jak gdzie
zdążysz? a jak będzie cesarka?
Paszczu, bo wpadam w panikępaszczakin wrote:Moze sie zarazila od Zoski meza.. trza sie chowac, ja drugie jeszcze bede musiala w tym roku robic..Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Sabina, Arwena, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jak drugie kiedy jak gdzie
zdążysz? a jak będzie cesarka?
Paszczu, bo wpadam w panikęReni, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJeloł
U mnie rano było 15 na minusie teraz już lepiej -2 do słońca.
Tylko się melduje,nic nie czytałam sory! W domu wszyscy chorzy,mnie coś złapał dreszcze i mnie telepie,nie wiem czy to nerwy? Ok 13 usg. Wszystkim życzę dobrego dnia >"<moremi, mamatrojki80, Aasiula, Zofia8, dorbie, kkisia, Sabina, gretka, kapturnica, caffe, Arwena, Mega, Bozia3, paszczakin, ComeToMeBaby, gosia7122, mama78, Parka, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a tak swoją drogą jakie ten los jest przewrotny
jak się człowiek starał, cudował z wiesiołkami itp to śluz pojawiał się tylko przez chwilę
a teraz kiedy nie, to od dwóch dni mam piękny książkowy, kuźwa no! i ze łzami w oczach patrzę na niego, że tak się marnuje
oooo losie!
moremi wrote:Ty się nie denerwuj. Zaczynaj trenować kwiat lotosu, bo przy napieprzających po żebrach dwóch parach nóg umiejętność zachowania spokoju się przydamoremi, Aasiula, kkisia, Sabina, gretka, kapturnica, Arwena, Mega, Bozia3, ComeToMeBaby, gosia7122, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Jeloł
Tylko się melduje,nic nie czytałam sory! W domu wszyscy chorzy,mnie coś złapał dreszcze i mnie telepie,nie wiem czy to nerwy? Ok 13 usg. Wszystkim życzę dobrego dnia >"<
Trzymam kciukiiwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:..co do diety matki karmiacej..- no comment
obecnie jestem na diecie...cycek z kurvczaka lub indyka z wody, bialy ryz i marchewka...minimalna poprawa jest...przed porodem -czyli w moim poprzednim zyciu, slodycze mogly dla mnie nie istniec...czekolada lezala rok nietknieta ...- obecnie pochlaniam tony ciastek, budynie czekoladowe a jak widze bombonierki to slinie sie jak buldog...dostaje trzesawki
czy to hormony? czy to brak energii?
Ryż powoduje zaparcia.
Ja popieram stanowisko Bozie, że jeść należy wszystko, ale nie od początku, tylko stopniowo dziecko przyzwyczajać do nowego, a już szczególnie dziecko bardziej wrażliwe.moremi, Bozia3, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Za Wacie zaciskam wszystko co sie da, niech tam ładnie wszystko zrobią.
Mowię wam, czarna dziura zeżarła nam trochę wątkuale może usuwają foty albo te gify.
U mnie juz inspekcja od zalania była ale na górze tak rąbią ze za chwile sufit będzie zupełnie spękanykapturnica, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Jeloł
Tylko się melduje,nic nie czytałam sory! W domu wszyscy chorzy,mnie coś złapał dreszcze i mnie telepie,nie wiem czy to nerwy? Ok 13 usg. Wszystkim życzę dobrego dnia >"<
Może być na tle emocjonalnym, ja jak się czymś przejmę to tez mi potrafi temperatura skoczyćtylko spokój nas uratuje
Powodzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 10:47
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a tak swoją drogą jakie ten los jest przewrotny
jak się człowiek starał, cudował z wiesiołkami itp to śluz pojawiał się tylko przez chwilę
a teraz kiedy nie, to od dwóch dni mam piękny książkowy, kuźwa no! i ze łzami w oczach patrzę na niego, że tak się marnuje
oooo losie!Reni, dorbie, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:Jeloł
Ale Twoje dzieciatko rosnie:-) Juz 2 cm:-)
Zofia8
-
dorbie wrote:Hello!
Pepcia, będzie dobrze
u mnie nic się nie dzieje, tylko w nocy się budzilam i sprawdzałam i nic. Wkurzające