35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:to na pewno kometa
tyle nie skasowałam
a poza tym jak dzis przyszłam to też mojej ostatniej strony nie było i się cofałam.
edit: raz się człowiek przyzna i ma potem przerąbane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 08:58
Zofia8, malgos741, kapturnica, kkisia, Bozia3, Aasiula, moremi, mamatrojki80, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Malgos jak nastrój?
Mega, kapturnica, kkisia, Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Do tej pory to była domena Komety i na to też teraz wygląda. Chyba w dołek wpadła i tak sunie przez forum. I fakt - wkurzające jest takie przesuwanie i znikanie całych stron. Powinna gwiazda w dupę dostać.
Dobranocmalgos741, Mega, moremi, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:pomówienia!
tyle nie skasowałam
a poza tym jak dzis przyszłam to też mojej ostatniej strony nie było i się cofałam.
edit: raz się człowiek przyzna i ma potem przerąbane.
oj tam oj tam, no to kto tyle skasował bo wczoraj już byłam na stronie 7733 a dziś znów jest strona 7728 to trochę umknęło stron...kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:oj tam oj tam, no to kto tyle skasował bo wczoraj już byłam na stronie 7733 a dziś znów jest strona 7728 to trochę umknęło stron...
wczoraj skasowałam postów (starych, gdzie tam się pouzewnętrzniałam), na moje oko może na stronę łącznie. może.
i dzisiaj też się sama cofałam, bo w zakładce już mojej ostatnio czytanej strony nie było. to nie ja tyle pousuwałam.moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
laski, bo ja tu tak z rana (! heh) w jednej sprawie.
otóż obudziłam się rano i doznałam olśnienia.
sama się pytałam kto ma kontakt z Dorką, a przecież ona mi paczkę wysłała. Poszukałam i.. mam jej adres.
ale tak sobie myślę- czy jest sens kontaktowania się z nią skoro najwidoczniej ona sama sobie tego kontaktu nie życzy? tak wynika.
Mega, moremi, kkisia, malgos741, mamatrojki80, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Wacia
pamiętaj- twoja macica będzie żyła! 3mam kciuki!Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:laski, bo ja tu tak z rana (! heh) w jednej sprawie.
sama się pytałam kto ma kontakt z Dorką, a przecież ona mi paczkę wysłała. Poszukałam i.. mam jej adres.
ale tak sobie myślę- czy jest sens kontaktowania się z nią skoro najwidoczniej ona sama sobie tego kontaktu nie życzy? tak wynika.Sabina, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:laski, bo ja tu tak z rana (! heh) w jednej sprawie.
ale tak sobie myślę- czy jest sens kontaktowania się z nią skoro najwidoczniej ona sama sobie tego kontaktu nie życzy? tak wynika.
no ale co- list jej chcesz wyslac? golebia?kapturnica, Mega, Aasiula, Sabina, kkisia, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:to som jakieś pomówienia
Przepraszam w takim razie za swe słowa
Tylko Ty mówiłaś o usuwaniu postów, dlatego niestety padło na Ciebie. No nie gniewaj się już :*
Sporo wczoraj uciekło stron.Mega, kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Waciol dostał głupiego Jasia
o, to tera bedzie fajne wiadomosci slac..moremi, kapturnica, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, malgos741, gretka, ComeToMeBaby, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no ale co- list jej chcesz wyslac? golebia?
napisała, że nie ma sensu się kontaktować z Dorką.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja tam uwazam ,ze skoro nie szuka kontaktu to trza to przyjąć do wiadomosci.Troche to nie fair bo kazda wspierała ja wtedy kiedy tego potrzebowała .A znikła kompletnie bez słowa.Mma tylko nadzieje ,że nie stało sie nic zlego z malutka chociaz niestety to mi tylko rpzychodzi do głowy jako przyczyna. Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz?
moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, mamatrojki80, Zofia8, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jak nie Ty, to kto?
Tylko Ty mówiłaś o usuwaniu postów, dlatego niestety padło na Ciebie. No nie gniewaj się już :*
Sporo wczoraj uciekło stron.Aasiula, Sabina, Bozia3, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jak nie Ty, to kto?
Sporo wczoraj uciekło stron.mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość