35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:mysza- jak Wojtusiowa skora? doszlas juz od czego to ma?
Trochę lepiej. Smarujemy tak na godzinę przed myciem oliwką, a potem myję w takim specjalnym szamponie Emolium do suchej skóry głowy. Jak mu nie przejdzie to w poniedziałek idę do lekarza. Reszta ciała czysta, więc może tylko zmienia się stan skóry na głowie przy okazji tego, że wychodzą mu stare włoski i rosną nowe.iwcia77, moremi, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Trochę lepiej. Smarujemy tak na godzinę przed myciem oliwką, a potem myję w takim specjalnym szamponie Emolium do suchej skóry głowy. Jak mu nie przejdzie to w poniedziałek idę do lekarza. Reszta ciała czysta, więc może tylko zmienia się stan skóry na głowie przy okazji tego, że wychodzą mu stare włoski i rosną nowe.
mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no i co z Dorka??? wiadomo cos?
a kto kasuje posty?
Dobranoc
kkisia, Mega, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
..co do diety matki karmiacej..- no comment
obecnie jestem na diecie...cycek z kurvczaka lub indyka z wody, bialy ryz i marchewka...minimalna poprawa jest...przed porodem -czyli w moim poprzednim zyciu, slodycze mogly dla mnie nie istniec...czekolada lezala rok nietknieta ...- obecnie pochlaniam tony ciastek, budynie czekoladowe a jak widze bombonierki to slinie sie jak buldog...dostaje trzesawki
czy to hormony? czy to brak energii?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 00:05
Bliska 77, moremi, Aasiula, mamatrojki80, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Mega- chcialam sie zapytac jak z robota? nadal pracujesz? czy szukasz juz nowej pracy?
-
nick nieaktualnyRany padlam wczoraj jak kawka. Ale przynajmniej jestem wyspana
Mega mam nadzieję, że coś znajdziesz
A nie wiecie jak Wacia? Bo ja spalam
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 06:22
Bliska 77, moremi, Aasiula, kkisia, Mega, malgos741, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Rany padlam wczoraj jak kawka. Ale przynajmniej jestem wyspana
Mega mam nadzieję, że coś znajdziesz
A nie wiecie jak Wacia? Bo ja spalam
Buziaki
Mega, znając życie, to albo dostaniesz zaraz pracę i od razu w ciąży będziesz, albo po pozytywnym teście zostaniesz zaproszona na rozmowę
BrySabina, Aasiula, kkisia, Mega, kapturnica, malgos741, mamatrojki80, Arwena, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Jak rzadko jestem czegokolwiek pewna, tak w tym przypadku 100% pewności murowane, ze nie ma szans Was nadrobić
Niby Natka ferie ma, ale jak wracam z pracy to tona innych obowiązków czeka, zresztą co drugi dzień na tej półkolonii mają wycieczki, wiec ciągle tylko jakieś przygotowania są wieczorne. Ale powiem Wam, ze nie żałuje, że Ją zapisałam na tą półkolonię ma dziewczyna czas zorganizowana, towarzystwo dzieciaków, zabawa, wyprawy, itp.... Ona szczęśliwa wiec i my z monż szczęśliwi
, a że jest chodzącą energią to jeszcze na treningi karate biega co drugi dzień, a nawet dzisiaj na nocne czuwanie i poranny trening się wybiera. Martwimy się tylko, ze nasze dziecko mimo 6 lat jest już takie "dorosłe" i samodzielne
- tacy z nas egoistyczni rodzice.
Z tego co udało mi sie wyłapać to
- po cichu gratuluję Madzi i AsiPoli i trzymam mocno kciuki,
- Heretyczka dużo zdrowia dla synka, a Tobie spokoju ducha i wytchnienia psychicznego po wielkich pakowaniach i rozpakowywaniach;
- Kometa, szybko Ci idą załatwiania w związku z weselem, ale to fajnie im szybciej dopniesz wszystko na ostatni guzik (no prawie ostatni) to potem będziesz miała przynajmniej pod tym względem trochę luzu psychicznego
- Dorbie - bardzo mi przykro
- Mega - życzę owocnych poszukiwań pracy na pewno sie uda
- Zocha - Tobie życzę żeby jednak Twój ukochany otworzył w głowie szufladeczkę pt. "Zróbmy wszystko żeby zwiększyć nasze szanse na dzidziulkę", a na pewno taka szufladka u każdego faceta jest tylko czasem trochę dłużej trwa wyzbywanie sie poczucia tzw. "wstydu"
Jak czegoś nie doczytałam to sory, ale to naprawdę graniczy z jakimś cudem, i jak to któraś napisała to zdałby sie ktoś, tzw. "streszczacz".
Życzę Wam miłego dzionka, i żeby Wam nety posiadały, może nie będziecie wtedy tak galopować z pisaniem
Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, Mega, Magda*, malgos741, ComeToMeBaby, dorbie, Arwena, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość