35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
idę spać bo jutro obóz pracy na mnie czeka i mnotoring
i jeszcze w piątek monitorig i jutro mąż przyjeżdża i akacja wózek od jutra u mnie mam nadzieje że ten żel przyjdzie ogólnie się podłamał tym śluzem na jaką cholerę robiłam ta wypalenkęmalgos741, kapturnica, iwcia77, Aasiula, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
Melduję się, że u nas wszystko ok, mała kopie
Pępek chyba próbuje się przebić na zewnątrz - znaczy się wyskoczyć, hmmm.
Chyba wolę żeby jak najdłużej został wklęsły.
Wyprawka powoli nabiera kształtówale jeszcze parę rzeczy trzeba kupić i dla małej i dla mnie.
Wizyte u lekarza mam za 2 tyg więc bedę widziała ile mała podrosła - bo ja sporo patrząc w lustro. Widzę że nawet sporo cm w biodrach mi przybyło.
Ale co tam ciąża to ciąża i już.
Pozdrowionka dla Was - nadrobić Was graniczy z cudem, ale i cuda się zdarzają
anna maria, malgos741, gosia7122, Mango, Parka, kkisia, inessa, iwcia77, Aasiula, moremi, megan8, dorbie, Mega, Sabina, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, mamatrojki80, Arwena lubią tę wiadomość
-
znów ktos kasuje posty bo 3 strony umknęły...była strona 7733 a teraz jest 7728.. ciekawe jaka jutro bedzie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 22:53
Aasiula, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
mysza1975 wrote:Bry,
No właśnie staram się nadrobić, a tu mi strony uciekają.
Przyznać się, która posty kasuje?
to na pewno kometakapturnica, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magda- trzymam kciuki za + bete
Waciamilego pobytu
Kkisia- nie denerwuj sie , bedzie ok
Reni- jak podobal ci sie koncert Robbiego W? nie chwalilas siea poza tym to dzis mialas solowy wystep na fb
- morek fajny filmik wrzucila
- chcesz zobaczyc ?
malgos741, moremi, Aasiula, Reni, kkisia, Mega, Magda*, Arwena lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:Witam
troszkę mnie nie było było u kilku lekarzy w sumie to ich nienawidzę w poniedziałek mam endo
ale męczy mnie co powiedział mój nowy gin że mogę po usunięciu nadżerki nie mieć śluzu płodnego i tak zaczęłam to analizować to w sumie ma rację kiedyś to się zalewałam a teraz posucha
powiedzcie co robić bo na razie kazał mi się tym nie martwić tylko chodzę na monitoring wczoraj 9 dzień pęcherzyk 17 mm nie wiem czy to dobrze on mówi ze tak no ale lepiej konsultacje przeprowadzić
powiedzcie co z tym śluzem teraz zaczekam zdawać sobie sprawę że to może mieć zarąbisty wpływ co robić ?
I za chwilę będziesz miała owulację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 23:09
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:Magda- trzymam kciuki za + bete
Waciamilego pobytu
Kkisia- nie denerwuj sie , bedzie ok
Reni- jak podobal ci sie koncert Robbiego W? nie chwalilas siea poza tym to dzis mialas solowy wystep na fb
- morek fajny filmik wrzucila
- chcesz zobaczyc ?
iwcia77, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Żadna się nie przyznaje!!!!
Nie dam rady tak Was doczytać, więc prosze o streszczenie ostatnich trzech dni.
A i Paszczak, mam do Ciebie prośbę, ty zdaje się jedziesz na Montignacu. Podrzuć jakąś stronkę z fajnymi przepisam.iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Żadna się nie przyznaje!!!!
Nie dam rady tak Was doczytać, więc prosze o streszczenie ostatnich trzech dni.
A i Paszczak, mam do Ciebie prośbę, ty zdaje się jedziesz na Montignacu. Podrzuć jakąś stronkę z fajnymi przepisam.