35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Moze naprawde jest chory...Z tym,że gdzie chorowac jak nie w domu?Tam najlepiej.
Niestety da sie wyczuc ,ze jestes mocno zawiedzionaMateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Magda* wrote:Holandia
Wiecie ja w sumie nie miałam tu jeszcze duzego do świadczenia z prowadzeniem ciązy tutaj,takze do konca nie wiem jak to jest we wczesnej ciąży czy ciąży zagrozonej,pozyjemy zobaczymy
zawsze moge popyać,ale pamietam ze moja sąsiadka była raczej zadowolona z prowadzenia ciąży,ale jeszcze dopytam
A moze dowiesz sie o mozliwosci zrobienia bety prywatnie?
Zofia8
-
MartaDidi wrote:Jestem. Zawiedziona, zrezygnowana i przykro mi bardzo...
Moj mi pisze tydzien temu ,ze sie dowalił Pracuje jako stolarz budowlany wiec praca zarówno w środku jak i na zewnątrz budynkow.A ze astmatyk to szybko oskrzela łapie.I dzwonil ostatnio i mowi..Ze wreszcie mogl bez zadncyh wyrzutow siegnac po leki bo tak to mial z tylu glowy ,ze leki wpl na nasienie..Heh nawet nie sadzilam ,ze on sie az tak tym tez przejmowal.A jak co to twierdzil ,ze przesadzam A tu wyszlo szydlo z workaAasiula, MartaDidi, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Czym sie chUop zajmuje ejsli to nie tajemnica?.
Moj mi pisze tydzien temu ,ze sie dowalił Pracuje jako stolarz budowlany wiec praca zarówno w środku jak i na zewnątrz budynkow.A ze astmatyk to szybko oskrzela łapie.I dzwonil ostatnio i mowi..Ze wreszcie mogl bez zadncyh wyrzutow siegnac po leki bo tak to mial z tylu glowy ,ze leki wpl na nasienie..Heh nawet nie sadzilam ,ze on sie az tak tym tez przejmowal.A jak co to twierdzil ,ze przesadzam A tu wyszlo szydlo z worka
-
Aasiula wrote:Ale dobre chlopisko
Aasiula, malgos741, moremi, Elfik, kicia 123, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No jak patrze na to jak musial biedny łykac wsio co mu kazałam.Robić co mu kazałam to tak se myśle ,ze dobry z niego chUop jest .Mimo,że czasem mam zamiar mu łebn upierdzielic przy samej dupie
ale i tak nie narzekamdobrogo mam tez chlopa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:50
kapturnica, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Sajz chyba nie. Z tego co pamiętam, to ona z tych wysokich, a Ty niestety walizkowa czy kieszonkowa jesteś
kapturnica, Aasiula, MartaDidi, moremi, malgos741, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:A moze dowiesz sie o mozliwosci zrobienia bety prywatnie?
co beta moze pokazać po za ty że jestem lub nie jestem w ciąży?
Jezeli jestem to ją wykaze,jezeli nie jestem to i za tydzień nie będę -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Czym sie chUop zajmuje ejsli to nie tajemnica?.
Moj mi pisze tydzien temu ,ze sie dowalił Pracuje jako stolarz budowlany wiec praca zarówno w środku jak i na zewnątrz budynkow.A ze astmatyk to szybko oskrzela łapie.I dzwonil ostatnio i mowi..Ze wreszcie mogl bez zadncyh wyrzutow siegnac po leki bo tak to mial z tylu glowy ,ze leki wpl na nasienie..Heh nawet nie sadzilam ,ze on sie az tak tym tez przejmowal.A jak co to twierdzil ,ze przesadzam A tu wyszlo szydlo z workaMateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No jak patrze na to jak musial biedny łykac wsio co mu kazałam.Robić co mu kazałam to tak se myśle ,ze dobry z niego chUop jest .Mimo,że czasem mam zamiar mu łebn upierdzielic przy samej dupie
Pusurek, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Magda* wrote:jak bede u gina to moze mi zleci to badanie
Jezeli jestem to ją wykaze,jezeli nie jestem to i za tydzień nie będęBozia3 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:no właśnie na porodówce powinno być dopisane ile, która przytyła
kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula, Arwena, Parka, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:jak bede u gina to moze mi zleci to badanie
Jezeli jestem to ją wykaze,jezeli nie jestem to i za tydzień nie będę
Mozesz potem sprawdzic, czy odpowiednio rosnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 21:14
Zofia8