X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

mnie przejęło to, że Ty się przejmujesz. czytasz te historie i się martwisz na zapas. z Tobą więź czuję. Tą taką forumową. Martwię się o Ciebie, nie o nią. Tylko tyle miałam na myśli. No ale jeśli cię to osłabia to już nie będę.
    Chuj tam, zamartwiaj się.

Ale mnie nie rusza jak roni zupelnie mi obca osoba.Zle napisalam slowo nie rusza) jest nie na miejscu.Jest mi przykro ale nie wywoluje to u mnie glebszych emocji.Dodalam to tylko dlatego ,ze laska nas tu wtedy generalnie wkurwila bo przyszla sie pochwalic i nic wiecej.Co bylo dla nas raczej denerwujace.A los potraktowal ja okrutnie
    Tyle i az tyle

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta a jak dzisiaj z porcelaNOM ?

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kometa ale Ty sie nie pytasz tylkow drwiący sposób napierdalasz ze zdziwieniem w oczach.ak tak maja w UK taka procedure..Rowniez i taka ,ze czasem rpzez 9miesiecy gina na oczy nie widzisz bo bada cie położna i nikt wiecej..W dodatku tak naprawde to do 12tyg ciąza nie istnieje Jest tylkow Twojej glowie bo nikt nie podtrzymuje ani nie ratuje ciąż1szego trymestru.,Ba zdarza sie gesto i czesto ,ze ciaze ponizej 24 tygodnia to tez zadna ciaza i jak sie nie utrzyma to se ma poleciec.
    Generalnie bycie w ciazy w UK bez prywatnego polskeigo lekarza to horror w bialy dzien jesli chodzi o ciąze zagrożone.
    Bety nikt tam nie robi chyba ze z poelcenia lekarza ale i tak tywynikow raczej na oczy nie zobaczysz bo wynbiki badan krąza nie raz do kilku tygodni zanim sie cos dowiesz heh
    Takze ciesz sie ze planujesz ciąże w Pl 8)
    No- dziekuję za wyjaśnienie. A skąd ja mam niby wiedzieć jak jest w UK, jesli nie dowiem się od was albo nie zobaczę w TV? jakoś nic w TV nie widziałam, nie interesowały mnie do tej pory tematy ciążowe, ani tym bardziej w UK. Teraz wiem.

A z tą drwiną to nieco wyolbrzymiłaś. Zdziwiona jestem i to bardzo, ale ok- już przyswoiłam.
    No ale jesli ty tak pomyślałas to może i kto inny też tak sobie mógł o mnie pomysleć. Wobec czego przepraszam jeśli kogos uraziłam swoimi pytaniami. Ale, kuźwa, kto pyta nie bładzi. Już będę szat ap.

moremi, Sabina, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kapta a jak dzisiaj z porcelaNOM ?
    Ja porcelane tylko obejmuje I sie rpzytulam jak targaja mną wichry namiętności ehhehe rzygania nieT Ale juz bym chciala by te kilka tyg szybko minelo..Dobrze ,ze chUop przyjedzie w sobote.Juz sie nie moge doczekac

Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale mnie nie rusza jak roni zupelnie mi obca osoba.Zle napisalam slowo nie rusza) jest nie na miejscu.Jest mi przykro ale nie wywoluje to u mnie glebszych emocji.Dodalam to tylko dlatego ,ze laska nas tu wtedy generalnie wkurwila bo przyszla sie pochwalic i nic wiecej.Co bylo dla nas raczej denerwujace.A los potraktowal ja okrutnie
    Tyle i az tyle
    ok, bo mi to zabrzmiało że się przejęłaś.
    nie zrozumiałam cię.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A u nas laska wtedy wpadla z bomba ze w ciaqzy jest.Widzialam ja na wrzesniowkach ,ze sie udzielala Potem zamilkla a dzis napisala o ciazy obumarflej
    Jak bomba to wpadła taka co to kilkanaście lat się starała bez badań. I na którą ponoć tak okropnie wsiadłam.
    A ja naprawdę wtedy bardzo spokojna byłam.

kapturnica, Aasiula, Bliska 77, kkisia, Sabina, paszczakin, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja porcelane tylko obejmuje I sie rpzytulam jak targaja mną wichry namiętności ehhehe rzygania nieT Ale juz bym chciala by te kilka tyg szybko minelo..Dobrze ,ze chUop przyjedzie w sobote.Juz sie nie moge doczekac
    No to super ze chlop bedzie :)
    Jeszcz troszke Kptuś jeszcze troszke i minie :)
    Ja tez juz bym chciala rzygac ,moge nawet spac w kiblu hyhyhy, no obok ;D

Natka_79, malgos741, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kometa ale Ty sie nie pytasz tylkow drwiący sposób napierdalasz ze zdziwieniem w oczach.ak tak maja w UK taka procedure..Rowniez i taka ,ze czasem rpzez 9miesiecy gina na oczy nie widzisz bo bada cie położna i nikt wiecej..W dodatku tak naprawde to do 12tyg ciąza nie istnieje Jest tylkow Twojej glowie bo nikt nie podtrzymuje ani nie ratuje ciąż1szego trymestru.,Ba zdarza sie gesto i czesto ,ze ciaze ponizej 24 tygodnia to tez zadna ciaza i jak sie nie utrzyma to se ma poleciec.
    Generalnie bycie w ciazy w UK bez prywatnego polskeigo lekarza to horror w bialy dzien jesli chodzi o ciąze zagrożone.
    Bety nikt tam nie robi chyba ze z poelcenia lekarza ale i tak tywynikow raczej na oczy nie zobaczysz bo wynbiki badan krąza nie raz do kilku tygodni zanim sie cos dowiesz heh
    Takze ciesz sie ze planujesz ciąże w Pl 8)
    generalnie prawda, no moze za wyjatkiem tego ze ponizej 24 tyg.to zadna ciaza i nie pomagaja, mialam inne doswiadczenia- nie swoje- wiadomo, ale w srod znajomych

Arwena lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No to super ze chlop bedzie :)
    Jeszcz troszke Kptuś jeszcze troszke i minie :)
    Ja tez juz bym chciala rzygac ,moge nawet spac w kiblu hyhyhy, no obok ;D
    To sie tak mowi ale jak cie wymorduje kilkanascie dni dzien po dniu to mimo ,ze sie starsznie dzieciora chce tomiewa sie dosc ..
    Ale nie ze złosliwości a z sympatii zycze ci calowania porcelany w szybkim czasie <3

Aasiula, moremi, Sabina, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    generalnie prawda, no moze za wyjatkiem tego ze ponizej 24 tyg.to zadna ciaza i nie pomagaja, mialam inne doswiadczenia- nie swoje- wiadomo, ale w srod znajomych
    Chyba wsio zalezy od szpitala moja przyjaciolka rpzyjechala w 16tyg zreszta tu pisalam..Nie podali jej nic kiedy prosila o wyhamowanie skurczy Wrecz otrzymala hamski tekst od połoznej ze tu nie polska i nic nie dostanie.I poronila we wlasnym łózku.Opis byl masakryczny braku empatii i pomocy.Dostala tylko tabletki przeciwbolowe .
    Byc moze tak zostala potraktowana bo sie z pakolem zwiazala.Nie wiem nie umiem ocenic znam tylko jej relacje..
    Z drugiej strony moja siostra bywa tam u lekarzy isobie chwali ich podejscie.Wiec chyba prawda lezy po srodku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:10

Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o matko z córkom...
    a wy tam w aptekach to takich testów samojebek nie macie?
    tak pytam, serio. i odpowiadaj szybko bo mnie gały na wierzch wyszły i jeszcze trochę wypadną całkiem ;) jak wy tam w tej Anglii to przesrane macie... hehehe

Niewiele wiem na ten temat. Jak bylam w ciazy, ktora nie trwala dlugo, to z 1 usg nie czekalam, tylko poszlam do polskiej kliniki. Generalnie nie przejmuja sie zbytnio kobitkami w ciazy do 3 miesiaca. Pozniej juz sa jakies procedury.

Zofia8
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś zna Urszulę Jaworską? Słyszał ktos coś?
    To jest kobieta, która jako pierwsza w Polsce dostała przeszczep szpiku od dawcy niespokrewnionego. Z tej wdzięczności za życie założyła fundację, która działa na rzecz dawców i biorców, prowadzi bazę dawców, organizuje akcje uświadamiające itp. itd.
    Dzisiaj obchodzi 18 urodziny :-) to znaczy 18 nowego życia :-)
    Niesamowicie pozytywna osoba <3

kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Nasza wcina jablka i banany juz od jakiegos czasu, natomiast moje mleko z butelki odpada, moje dziecko uznaje tylko to pite u zrodla ;)
    Siostro...

Mega lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    dobrze ze moje sikanie poprawiło wam humory :D

to sikanie to sie chyba bierze stąd ze lekarz rodzinny musi mieć podstawę do wysłania do gina
    pewność ze jest po co wysyłac i ze pacjentka sobie niczego nie ubzdurała,brzmi logicznie ? :P ;)

Magdo, gdzie Ty mieszkasz?

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamietam jak bylam w ciazy z mloda to mieszkalam u rodzicow,i akurat swieta sie zbizaly BN,jezu jak ja sie meczylam te wszystkie zapachy ,zatykalam drzwi ,szpary kocami wszystkim zeby nic sie nie dostawalo do pokoju ,ale niestety i tak rzygalam jak kot i tak kilka miesiecy :( A zmlodym to nic, zupelnie nic ,wpierdalałam jak malpa ;D i zero rzygania ;D

kapturnica, Sabina, malgos741, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jezu kometa ty czasem jak dziecko.Procedura tak wyglada ze najpierw lekarz rodzinny musi sam na wlasne oczy zobaczyc test pozytywny by miec podstawe kierowac do gina i połoznych.A testy sobie mozna bez problemu w kazdym sklepie kupic

Czytalam na ang forach, ze czasami wierza kobitkom na slowo, ze sa w ciazy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:17

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie Elfol? Bo bym zabrala jakies ciazowe ciuchy dla niej, ale czy chce? I czy sajz bedzie pasil? Kapta, pchnij ja w me ramiona.

malgos741, Arwena lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Bravo Girl, a dlaczego tak mi dziąsła krwawią?
    Cholera, dzisiaj byłam u dentysty i na koniec zapytał mnie czy przy myciu zębów mocno mi dziąsła krwawią. Ponoć dzisiaj nie mógł do dziąsła dotknąć, bo od razu mi krew się lała. Nie wiem od czego w sumie. Może ten letrozol jakoś tak zadziałał?

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja pamietam jak bylam w ciazy z mloda to mieszkalam u rodzicow,i akurat swieta sie zbizaly BN,jezu jak ja sie meczylam te wszystkie zapachy ,zatykalam drzwi ,szpary kocami wszystkim zeby nic sie nie dostawalo do pokoju ,ale niestety i tak rzygalam jak kot i tak kilka miesiecy :( A zmlodym to nic, zupelnie nic ,wpierdalałam jak malpa ;D i zero rzygania ;D
    Mi zapachy tylko zcasem rpzszkadzaja ale musza to byc jakies dosc intensywne typ gotujac sie rosol, kapucha czy smierdzacy pijaczyna dmuchajacy mi w kark brrr.A z mlodym znow dosc mocno reagowalam na zapachy.Podobno w 1szej ciazy bardziej zapaszki przeszkadzaja..U mnie to sie sprawdza ale nie spr sie z mdlosciami Bo sa znacznie bardziej intensywne i dokuczjace niz z mlodym.Ale cycki bola tak samo mocno jak i z miskiem No i rosna jak pojenbane.ChUop sie mi wystraszy biedulek ze go w nocy cycem udusze XD

moremi, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Gdzie Elfol? Bo bym zabrala jakies ciazowe ciuchy dla niej, ale czy chce? I czy sajz bedzie pasil? Kapta, pchnij ja w me ramiona.
    Hmm napisz do niej na priw Chociaz po tym co mi pisala to sie w ten twoj mikro size nie zmiesci cyba ihiihh
    Napisalam do niej zeby sie jak co to odezwala do ciebie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:21

moremi, Aasiula, kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 7574 7575 7576 7577 7578 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ