35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:
mnie przejęło to, że Ty się przejmujesz. czytasz te historie i się martwisz na zapas. z Tobą więź czuję. Tą taką forumową. Martwię się o Ciebie, nie o nią. Tylko tyle miałam na myśli. No ale jeśli cię to osłabia to już nie będę.
Chuj tam, zamartwiaj się.
Ale mnie nie rusza jak roni zupelnie mi obca osoba.Zle napisalam slowo nie rusza) jest nie na miejscu.Jest mi przykro ale nie wywoluje to u mnie glebszych emocji.Dodalam to tylko dlatego ,ze laska nas tu wtedy generalnie wkurwila bo przyszla sie pochwalic i nic wiecej.Co bylo dla nas raczej denerwujace.A los potraktowal ja okrutnie
Tyle i az tyle -
kapturnica wrote:Kometa ale Ty sie nie pytasz tylkow drwiący sposób napierdalasz ze zdziwieniem w oczach.ak tak maja w UK taka procedure..Rowniez i taka ,ze czasem rpzez 9miesiecy gina na oczy nie widzisz bo bada cie położna i nikt wiecej..W dodatku tak naprawde to do 12tyg ciąza nie istnieje Jest tylkow Twojej glowie bo nikt nie podtrzymuje ani nie ratuje ciąż1szego trymestru.,Ba zdarza sie gesto i czesto ,ze ciaze ponizej 24 tygodnia to tez zadna ciaza i jak sie nie utrzyma to se ma poleciec.
Generalnie bycie w ciazy w UK bez prywatnego polskeigo lekarza to horror w bialy dzien jesli chodzi o ciąze zagrożone.
Bety nikt tam nie robi chyba ze z poelcenia lekarza ale i tak tywynikow raczej na oczy nie zobaczysz bo wynbiki badan krąza nie raz do kilku tygodni zanim sie cos dowiesz heh
Takze ciesz sie ze planujesz ciąże w Pl
A z tą drwiną to nieco wyolbrzymiłaś. Zdziwiona jestem i to bardzo, ale ok- już przyswoiłam.
No ale jesli ty tak pomyślałas to może i kto inny też tak sobie mógł o mnie pomysleć. Wobec czego przepraszam jeśli kogos uraziłam swoimi pytaniami. Ale, kuźwa, kto pyta nie bładzi. Już będę szat ap.moremi, Sabina, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta a jak dzisiaj z porcelaNOM ?
Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale mnie nie rusza jak roni zupelnie mi obca osoba.Zle napisalam slowo nie rusza) jest nie na miejscu.Jest mi przykro ale nie wywoluje to u mnie glebszych emocji.Dodalam to tylko dlatego ,ze laska nas tu wtedy generalnie wkurwila bo przyszla sie pochwalic i nic wiecej.Co bylo dla nas raczej denerwujace.A los potraktowal ja okrutnie
Tyle i az tyle
nie zrozumiałam cię. -
kapturnica wrote:A u nas laska wtedy wpadla z bomba ze w ciaqzy jest.Widzialam ja na wrzesniowkach ,ze sie udzielala Potem zamilkla a dzis napisala o ciazy obumarflej
A ja naprawdę wtedy bardzo spokojna byłam.kapturnica, Aasiula, Bliska 77, kkisia, Sabina, paszczakin, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Ja porcelane tylko obejmuje I sie rpzytulam jak targaja mną wichry namiętności ehhehe rzygania nieT Ale juz bym chciala by te kilka tyg szybko minelo..Dobrze ,ze chUop przyjedzie w sobote.Juz sie nie moge doczekac
Jeszcz troszke Kptuś jeszcze troszke i minie
Ja tez juz bym chciala rzygac ,moge nawet spac w kiblu hyhyhy, no obok
Natka_79, malgos741, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kometa ale Ty sie nie pytasz tylkow drwiący sposób napierdalasz ze zdziwieniem w oczach.ak tak maja w UK taka procedure..Rowniez i taka ,ze czasem rpzez 9miesiecy gina na oczy nie widzisz bo bada cie położna i nikt wiecej..W dodatku tak naprawde to do 12tyg ciąza nie istnieje Jest tylkow Twojej glowie bo nikt nie podtrzymuje ani nie ratuje ciąż1szego trymestru.,Ba zdarza sie gesto i czesto ,ze ciaze ponizej 24 tygodnia to tez zadna ciaza i jak sie nie utrzyma to se ma poleciec.
Generalnie bycie w ciazy w UK bez prywatnego polskeigo lekarza to horror w bialy dzien jesli chodzi o ciąze zagrożone.
Bety nikt tam nie robi chyba ze z poelcenia lekarza ale i tak tywynikow raczej na oczy nie zobaczysz bo wynbiki badan krąza nie raz do kilku tygodni zanim sie cos dowiesz heh
Takze ciesz sie ze planujesz ciąże w PlArwena lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No to super ze chlop bedzie
Jeszcz troszke Kptuś jeszcze troszke i minie
Ja tez juz bym chciala rzygac ,moge nawet spac w kiblu hyhyhy, no obok
Ale nie ze złosliwości a z sympatii zycze ci calowania porcelany w szybkim czasieAasiula, moremi, Sabina, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:generalnie prawda, no moze za wyjatkiem tego ze ponizej 24 tyg.to zadna ciaza i nie pomagaja, mialam inne doswiadczenia- nie swoje- wiadomo, ale w srod znajomych
Byc moze tak zostala potraktowana bo sie z pakolem zwiazala.Nie wiem nie umiem ocenic znam tylko jej relacje..
Z drugiej strony moja siostra bywa tam u lekarzy isobie chwali ich podejscie.Wiec chyba prawda lezy po srodkuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:10
Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o matko z córkom...
a wy tam w aptekach to takich testów samojebek nie macie?
tak pytam, serio. i odpowiadaj szybko bo mnie gały na wierzch wyszły i jeszcze trochę wypadną całkiemjak wy tam w tej Anglii to przesrane macie... hehehe
Niewiele wiem na ten temat. Jak bylam w ciazy, ktora nie trwala dlugo, to z 1 usg nie czekalam, tylko poszlam do polskiej kliniki. Generalnie nie przejmuja sie zbytnio kobitkami w ciazy do 3 miesiaca. Pozniej juz sa jakies procedury.
Zofia8
-
Czy ktoś zna Urszulę Jaworską? Słyszał ktos coś?
To jest kobieta, która jako pierwsza w Polsce dostała przeszczep szpiku od dawcy niespokrewnionego. Z tej wdzięczności za życie założyła fundację, która działa na rzecz dawców i biorców, prowadzi bazę dawców, organizuje akcje uświadamiające itp. itd.
Dzisiaj obchodzi 18 urodzinyto znaczy 18 nowego życia
Niesamowicie pozytywna osobakapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:dobrze ze moje sikanie poprawiło wam humory
to sikanie to sie chyba bierze stąd ze lekarz rodzinny musi mieć podstawę do wysłania do gina
pewność ze jest po co wysyłac i ze pacjentka sobie niczego nie ubzdurała,brzmi logicznie ?
Magdo, gdzie Ty mieszkasz?
Zofia8
-
Ja pamietam jak bylam w ciazy z mloda to mieszkalam u rodzicow,i akurat swieta sie zbizaly BN,jezu jak ja sie meczylam te wszystkie zapachy ,zatykalam drzwi ,szpary kocami wszystkim zeby nic sie nie dostawalo do pokoju ,ale niestety i tak rzygalam jak kot i tak kilka miesiecy
A zmlodym to nic, zupelnie nic ,wpierdalałam jak malpa
i zero rzygania
kapturnica, Sabina, malgos741, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jezu kometa ty czasem jak dziecko.Procedura tak wyglada ze najpierw lekarz rodzinny musi sam na wlasne oczy zobaczyc test pozytywny by miec podstawe kierowac do gina i połoznych.A testy sobie mozna bez problemu w kazdym sklepie kupic
Czytalam na ang forach, ze czasami wierza kobitkom na slowo, ze sa w ciazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:17
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Drogie Bravo Girl, a dlaczego tak mi dziąsła krwawią?
Cholera, dzisiaj byłam u dentysty i na koniec zapytał mnie czy przy myciu zębów mocno mi dziąsła krwawią. Ponoć dzisiaj nie mógł do dziąsła dotknąć, bo od razu mi krew się lała. Nie wiem od czego w sumie. Może ten letrozol jakoś tak zadziałał?-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Ja pamietam jak bylam w ciazy z mloda to mieszkalam u rodzicow,i akurat swieta sie zbizaly BN,jezu jak ja sie meczylam te wszystkie zapachy ,zatykalam drzwi ,szpary kocami wszystkim zeby nic sie nie dostawalo do pokoju ,ale niestety i tak rzygalam jak kot i tak kilka miesiecy
A zmlodym to nic, zupelnie nic ,wpierdalałam jak malpa
i zero rzygania
moremi, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Gdzie Elfol? Bo bym zabrala jakies ciazowe ciuchy dla niej, ale czy chce? I czy sajz bedzie pasil? Kapta, pchnij ja w me ramiona.
Napisalam do niej zeby sie jak co to odezwala do ciebieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:21
moremi, Aasiula, kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość