35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaPoli super wieści
Macduska trzym sięMartaDidi, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magda* wrote:Cometa ,sama nie wiem o co chodzi,bez sensu nie?
takie procedury
moze dlatego ze to lekarz rodzinny a nie gin
no cóż, zanim pójdę do gina muszę wpierw do rodzinnego-znów takie procedury
a wy tam w aptekach to takich testów samojebek nie macie?
tak pytam, serio. i odpowiadaj szybko bo mnie gały na wierzch wyszły i jeszcze trochę wypadną całkiemjak wy tam w tej Anglii to przesrane macie... hehehe
moremi, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:eee... no ja tyż nie wim.
ale jest ponoć ochydny.
taki przed laparo.
no może to kontrast czy cuś jest.malgos741, Bozia3, ComeToMeBaby, MartaDidi, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jak na kontrast to pewnie musiałaby se w piczkinsa wlac a nie w gardzioło
Bozia3, Aasiula, kapturnica, kkisia, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Jak na kontrast to pewnie musiałaby se w piczkinsa wlac a nie w gardzioło
malgos741, moremi, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobrze ze moje sikanie poprawiło wam humory
to sikanie to sie chyba bierze stąd ze lekarz rodzinny musi mieć podstawę do wysłania do gina
pewność ze jest po co wysyłac i ze pacjentka sobie niczego nie ubzdurała,brzmi logicznie ?MartaDidi, malgos741, ComeToMeBaby, Bliska 77, kkisia, moremi, Sabina, caffe, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
eheheh tylko alibi na budyń nie mam...
a może i mam. bo tam w tej Anglii to takie majom procedury ze szczaniem na testy, ze poprostu... poprostu.... budyńNatka_79, moremi, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Dziewczyny przy zabkowaniu- Vibrucol czopki, Nurofen fotre, to polecam rodzicom... dla dzieci rzecz jasna....
i ew. Dentinox N , ale z gestem, nie tam jakies po kropelce 2 razy dziennie, w nocy to i ze 4 razy wcieram sluszna porcje...w dziasla... Malego- dziecka czyli...
kapturnica, moremi, Sabina, caffe, gosia7122, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
kojarzycie ja?? ,Matylda08
Dla przypomnienia
Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:00 Lubię (11) | Zgłoś
Witam
Jestem nowa ale chciałabym rozsiać pozytywne emocje.
U Nas po 4 mies starań ( wiem że może mało ) 25 grudnia pojawiła się blada druga kreseczka za chwilę zmykam na betę . Jednak Święta to magiczny czas
Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:11 Lubię (1) | Zgłoś
Póki co więcej strachu niż radości
Tyle zdązyła u nas napisac.
Widze ,ze własnie na wrześniówkach dodała wpis ,że w 11tyg porobiła.Myśmy jak sie nie myle pojechały ja troche ,ze wpadła tylko sie pochwalić i spierdoliła -
caffe wrote:no, jak piknie
można? można.
MartaDidi, Pusurek, Sabina, caffe, gosia7122, Bozia3, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja nie miałam płynu do picia. Wieczór przed zabiegiem, jak już byłam w szpitalu, zrobiono mi lewatywę i potem już na czczo na zabieg
malgos741, Aasiula, kkisia, Sabina, Bozia3, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:dobrze ze moje sikanie poprawiło wam humory
to sikanie to sie chyba bierze stąd ze lekarz rodzinny musi mieć podstawę do wysłania do gina
pewność ze jest po co wysyłac i ze pacjentka sobie niczego nie ubzdurała,brzmi logicznie ?
ale jak to w sumie ogranicza dostęp do ginów, trzeba się przedzierać przez rodzinnego jak przez zasieki...
ale powtórzę pytanie, bo ja dociekliwa jestem. czyli w aptekach u was nie ma tam testów samojebek bo i tak i tak cza szczać u lekarza? a może są, bo z kolei jakby popatrzeć na nas to te w tej Anglii jak każda taka napalona na testowanie co miesiąc to by się lekarze nie powyrabiali z testowaniem każdej chętnej, no nie?
Zośka, wypowiedz się teżMega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:kojarzycie ja?? ,Matylda08
Dla przypomnienia
Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:00 Lubię (11) | Zgłoś
Witam
Jestem nowa ale chciałabym rozsiać pozytywne emocje.
U Nas po 4 mies starań ( wiem że może mało ) 25 grudnia pojawiła się blada druga kreseczka za chwilę zmykam na betę . Jednak Święta to magiczny czas
Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:11 Lubię (1) | Zgłoś
Póki co więcej strachu niż radości
Tyle zdązyła u nas napisac.
Widze ,ze własnie na wrześniówkach dodała wpis ,że w 11tyg porobiła.Myśmy jak sie nie myle pojechały ja troche ,ze wpadła tylko sie pochwalić i spierdoliła
-
Bozia3 wrote:ja nie miałam płynu do picia. Wieczór przed zabiegiem, jak już byłam w szpitalu, zrobiono mi lewatywę i potem już na czczo na zabieg
Ten płyn mnie zmylił.moremi, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Jezu kometa ty czasem jak dziecko.Procedura tak wyglada ze najpierw lekarz rodzinny musi sam na wlasne oczy zobaczyc test pozytywny by miec podstawe kierowac do gina i połoznych.A testy sobie mozna bez problemu w kazdym sklepie kupic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:39
ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Dziewczyny moja po gestej kaszce na spi max 2godziny, pediatra ostatnio ladnie powiedziala "widocznie ten egzemplarz tak ma" i juz!
Bliska 77, moremi, kkisia, Pusurek, Sabina, caffe, gosia7122, Viv78, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę