35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypakujemy sie
ide jeszcze jutro do przychodni z małym bo nadal mu charczy i odkaszluje
jestem wypompowana psychicznie
jak tam Duska?caffe, Sabina, gosia7122, Aasiula, Bliska 77, mamatrojki80, kkisia, Mega, Arwena, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:No pieknie, masz prawdziwy komfort! moja budzi sie co mok 1,5-2godziny, tak samo jak starsza sie budzila dlatego ludzilam sie ze teraz bedzie i aczej zeby bilans wyszedl na zero ale niestety albo i stety....
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:W dniu gdy go zawozimy na służbę, to drzemnie się w samochodzie ok 15 min, potem w ciągu dnia śpi ponad 3 godziny na dworze i jak wracamy to często drzemie w samochodzie - ok. 30 min. Na noc idzie spać między 20 a 21.
Dzisiaj jak byliśmy w domu, to spał od 10.30 do 12.30 i tyle. Teraz nie mógł zasnąć więc go nie męczyłam.caffe, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:pakujemy sie
ide jeszcze jutro do przychodni z małym bo nadal mu charczy i odkaszluje
jestem wypompowana psychicznie
jak tam Duska?
Hera daj znać po wizycieHeretyczka, caffe, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:3 godziny snu to brzmi dla mnie jak bajka,na dworze nie śpi wcale albo 10 minut,teraz ją nosimy od 17 na zmianę bo ryczy ,nie chce nic ,myślę że to na zęby
Wszystko się zmienia dziewczyny, z czasem dzieci mniej śpiągosia7122, Bliska 77, kkisia, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja karmię łyżeczką. Zresztą mojemu dziecku to obojętne jaka forma - on je wszystko i pije wszystko - co mu się poda.
Z bananem miałam złe doświadczenie - wysypało go. Może jakieś france chemicznie pryskane.
Ze spaniem nie mam kłopotu i rytm podobny jak u caffe. Budzi się około 8.00. 9.30 pierwsza drzemka - około 45 min. Potem od południa śpi ze 3-4 godziny na dworze. Potem jeszcze jedna drzemka w okolicy 18.00. Po kąpieli idzie spać o 21.00. Kaszka na noc pomaga - śpi do 3-4 rano bez przerwy. Potem jeszcze raz o 6.00 cycek.caffe, Sabina, gosia7122, Bliska 77, kkisia, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ej. Una w jakimś niecywilizowanym kraju żyje i nie może sama na betę iść.
Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gosia7122 wrote:3 godziny snu to brzmi dla mnie jak bajka,na dworze nie śpi wcale albo 10 minut,teraz ją nosimy od 17 na zmianę bo ryczy ,nie chce nic ,myślę że to na zęby
Jak nie masz weź jakiegoś gryzaka do zamrażalnika i daj jej zimnego.gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ja karmię łyżeczką. Zresztą mojemu dziecku to obojętne jaka forma - on je wszystko i pije wszystko - co mu się poda.
Z bananem miałam złe doświadczenie - wysypało go. Może jakieś france chemicznie pryskane.
Ze spaniem nie mam kłopotu i rytm podobny jak u caffe. Budzi się około 8.00. 9.30 pierwsza drzemka - około 45 min. Potem od południa śpi ze 3-4 godziny na dworze. Potem jeszcze jedna drzemka w okolicy 18.00. Po kąpieli idzie spać o 21.00. Kaszka na noc pomaga - śpi do 3-4 rano bez przerwy. Potem jeszcze raz o 6.00 cycek.można? można.
Bozia3, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:pewnie nie maja odwagi
ale jak która chce to wysle, no problem
Sabina, Aasiula, Bozia3, malgos741, kkisia, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ej. Una w jakimś niecywilizowanym kraju żyje i nie może sama na betę iść.
ja jestem zadziwiona że jej lekarz będzie kontrolował szczanie na testa.
z podziwu nie mogę wyjść ciongle.
może majom tam takie super zaawansowane teknologie, ze to tylko pod nadzorem cza sikać?
heheheheheeMagda*, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:to jest nic.
może majom tam takie super zaawansowane teknologie, ze to tylko pod nadzorem cza sikać?
heheheheheeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:11
Sabina, moremi, Aasiula, Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No tego to juz nie wiem..Dopisała ,że był obrzydliwy to chyba ten własciwy
Uwaga głupie pytanie : JAKI ZNÓW PŁYN ????moremi, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:to jest nic.
hehehehehee