35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:to jest nic.
ja jestem zadziwiona że jej lekarz będzie kontrolował szczanie na testa.
z podziwu nie mogę wyjść ciongle.
może majom tam takie super zaawansowane teknologie, ze to tylko pod nadzorem cza sikać?
hehehehehee
Bedzie szczała w samotności, do pojemniczka, a ten dochtór weźmie pipetką trzy kropelki i test zrobi
Jak oglądałam programy o ivf w Anglii, to tam dziewczyny w domu nie sikały i jechały do kliniki, żeby test zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:13
Sabina, gosia7122, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, kkisia, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
caffe wrote:tam lekarz sam szcza na testa i zawsze wychodzom pozytywne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:15
Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:jak się Herka rozgości to cały rok będzie "October" Fest
MartaDidi, Aasiula, Heretyczka, kkisia, caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam z wieczora, padam na pysk... Mały po kolacji, biega wokół stołu na dobicie... Jeszcze pol godz treningu i moze ze dwie godz przespi ciurkiem... Ech...
moremi, Sabina, caffe, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Duśka... partyzancie
pacz, czego Ci życzę:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e89978450ee2.jpgMartaDidi, moremi, Aasiula, Zofia8, malgos741, kapturnica, kkisia, paszczakin, Sabina, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Gosiu, a czego uzywasz bo nie mam sily nadrabiac?
moremi, Aasiula, caffe, Arwena, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niuta wrote:Uwaga głupie pytanie : JAKI ZNÓW PŁYN ????
ComeToMeBaby, Niuta, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCometa ,sama nie wiem o co chodzi,bez sensu nie?
takie procedury
moze dlatego ze to lekarz rodzinny a nie gin
no cóż, zanim pójdę do gina muszę wpierw do rodzinnego-znów takie procedurymoremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Bliska 77, kkisia, Sabina, caffe, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Twoja wyobraźnia jest niesamowita
Bedzie szczała w samotności, do pojemniczka, a ten dochtór weźmie pipetką trzy kropelki i test zrobi
Jak oglądałam programy o ivf w Anglii, to tam dziewczyny w domu nie sikały i jechały do kliniki, żeby test zrobić
ale nie o tym
ja coś tam zaczynam mieć wrażenie, że w tej Anglii to jest...jakieś nieporozumienie... no dajta spokój. a jak jest weekend to co- też trzeba czekać na poniedziałek żeby do kliniki zasuwać? a może tam majom takie kliniki 24/24, 7/7? i pewnie testów cionżowych w aptece kupić nie można?
Jezu, dziewczyny- wracajcie!!!!!!moremi, malgos741, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Cometa ,sama nie wiem o co chodzi,bez sensu nie?
takie procedury
moze dlatego ze to lekarz rodzinny a nie gin
no cóż, zanim pójdę do gina muszę wpierw do rodzinnego-znów takie proceduryAasiula, ComeToMeBaby, Bliska 77, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Ja kupiłam taki specjalny smoczek - gryzak na zeby, ale to kicha jest straszna. Wygląda jak forma na odlew szczeny u ortodonty - po włożeniu mały ma odruch wymiotny i w ogóle tego nie chce memłać. Nie polecam - nie kupujcie - szkoda kasy
i ew. Dentinox N , ale z gestem, nie tam jakies po kropelce 2 razy dziennie, w nocy to i ze 4 razy wcieram sluszna porcje...w dziasla... Malego- dziecka czyli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:27
Bozia3, Sabina, caffe, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę