35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ztego co widze to jej 2ga obumarla ciąża wiec cos musi byc nie tak..A i dodala gdzies ,ze nasienie lipne bylo wiec i tumoze byc problem rowniez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:40
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kapturnica wrote:kojarzycie ja?? ,Matylda08
Dla przypomnienia
Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:00 Lubię (11) | Zgłoś
Witam
Jestem nowa ale chciałabym rozsiać pozytywne emocje.
U Nas po 4 mies starań ( wiem że może mało ) 25 grudnia pojawiła się blada druga kreseczka za chwilę zmykam na betę . Jednak Święta to magiczny czas
Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:11 Lubię (1) | Zgłoś
Póki co więcej strachu niż radości
Tyle zdązyła u nas napisac.
Widze ,ze własnie na wrześniówkach dodała wpis ,że w 11tyg porobiła.Myśmy jak sie nie myle pojechały ja troche ,ze wpadła tylko sie pochwalić i spierdoliła
tak, pamiętam.
no ale - i co?
bo jak ty wyszukujesz po różnych forumach takich przykrości to lepiej ci radzę- skończ z tym, masochistko. zostań tu z nami, a nie łazisz i czytasz takie demotywatory. no źle ci z nami?!moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:czyli doniesienie z domu nie wchodzi w rachubę bo można przynieść koleżankowy?
ale jak to w sumie ogranicza dostęp do ginów, trzeba się przedzierać przez rodzinnego jak przez zasieki...
ale powtórzę pytanie, bo ja dociekliwa jestem. czyli w aptekach u was nie ma tam testów samojebek bo i tak i tak cza szczać u lekarza?
w sumie to moze byc tak ze faktycznie jak ktos nie chce wydawać pieniedzy na test to moze prosto do lekarza pójśćComeToMeBaby, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Jprdole kometa wezz mnie nie oslabiaj.
Pisze po raz enty ,ze laska wpadla do nas z tekstem ze zaciazyla se szybko Tylko po to wtedy bys ie nam pochwalic i zagrac na nerwach Boani sie u nas nie udzielała ani nic.I dzis dodala taki wpis..
Sabina lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kapta, no szkoda dziewczyny, tym bardziej ze to drugi raz, ale i tak takie wpadające tu na sekundę z nowiną bedą działały jak płachta na byka, no nie?
Aasiula, Natka_79, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Sluchajcie a wiadomo cos co z Dorotka ?
Czy dalej nic nie wiemy .
AAA widzisz przesylka poszla dzis do ciebieAasiula, MartaDidi, kkisia, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jezu kometa ty czasem jak dziecko.Procedura tak wyglada ze najpierw lekarz rodzinny musi sam na wlasne oczy zobaczyc test pozytywny by miec podstawe kierowac do gina i połoznych.A testy sobie mozna bez problemu w kazdym sklepie kupic
hehehe zaraz jak dziecko...no ja nie wiem jak to w tej Anglii tam majom to się dopytuję o szczegóły, bo mnie to się trochę nierealne wydało. i tam paręnaście wątków wcześniej wyczytałam że nie ma gupich pytań
a co- pytać nie można?! toć trzeba poznawać inne kulturyposzerzać horyzonta.
moremi, paszczakin, Sabina, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Bliska, Kochana, nie szukaj rozwiazan, przyczyny... Pogodz sie z tym , ze nie spisz... Moj ostatni zryw to Tulleo-dalam dawke dla 3- latka, mysle, niech sie dzieje wola nieba...Obudzil sie po 20 min... czyli jak zwykle... Tulleo za 20 zl moge sobie kibel przeczyscic...
A w zadne cudowne syropki itp po prostu nie wierze i raczej nie podalabym dzieckuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:58
MartaDidi, moremi, kkisia, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
Kometa ale Ty sie nie pytasz tylkow drwiący sposób napierdalasz ze zdziwieniem w oczach.ak tak maja w UK taka procedure..Rowniez i taka ,ze czasem rpzez 9miesiecy gina na oczy nie widzisz bo bada cie położna i nikt wiecej..W dodatku tak naprawde to do 12tyg ciąza nie istnieje Jest tylkow Twojej glowie bo nikt nie podtrzymuje ani nie ratuje ciąż1szego trymestru.,Ba zdarza sie gesto i czesto ,ze ciaze ponizej 24 tygodnia to tez zadna ciaza i jak sie nie utrzyma to se ma poleciec.
Generalnie bycie w ciazy w UK bez prywatnego polskeigo lekarza to horror w bialy dzien jesli chodzi o ciąze zagrożone.
Bety nikt tam nie robi chyba ze z poelcenia lekarza ale i tak tywynikow raczej na oczy nie zobaczysz bo wynbiki badan krąza nie raz do kilku tygodni zanim sie cos dowiesz heh
Takze ciesz sie ze planujesz ciąże w PlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:51
malgos741, mamatrojki80, Aasiula, Bliska 77, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Sabina, Zofia8, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jprdole kometa wezz mnie nie oslabiaj.
Pisze po raz enty ,ze laska wpadla do nas z tekstem ze zaciazyla se szybko Tylko po to wtedy bys ie nam pochwalic i zagrac na nerwach Boani sie u nas nie udzielała ani nic.I dzis dodala taki wpis..
eh, te moje dzisiejsze feromony.
mówisz, że cię dzisiaj wkurwiam?
nie nerwuj się, proszę cię
po raz enty. zanim ci napisałam posta to przeczytałam raz.
jakoś tak, z całym szacunkiem, nie zatrzymuję swojej uwagi na kimkolwiek, kto wpada na wątek, obwieszcza nowinę i spierdala z niego nie mówiąc nawet na pożegnanie a pocałujcie mnie gdzieś. przepraszam bardzo, ale żadnej więzi z nią nie nawiązałam i nie śledziłam jej historii zycia po innych wątkach. dlatego mnie to akurat nie ruszyło. może i wredna jestem, cóż- może to dobre dla higieny psychicznej. jakbym się miała wojnami na świecie przejmować to już bym była po 3 zawałach.
mnie przejęło to, że Ty się przejmujesz. czytasz te historie i się martwisz na zapas. z Tobą więź czuję. Tą taką forumową. Martwię się o Ciebie, nie o nią. Tylko tyle miałam na myśli. No ale jeśli cię to osłabia to już nie będę.
Chuj tam, zamartwiaj się.moremi, Zofia8, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:juz sie bojeM
Ale dzieki wielkie z góry dobra kobieto..Jak upchne moje cielsko w nie to bede szczesliwa
moremi lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę