X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ztego co widze to jej 2ga obumarla ciąża wiec cos musi byc nie tak..A i dodala gdzies ,ze nasienie lipne bylo wiec i tumoze byc problem rowniez
    Ale kto ? i gdzie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:40

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    kojarzycie ja?? ,Matylda08
    Dla przypomnienia

Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:00 Lubię (11) | Zgłoś
    Witam
    Jestem nowa ale chciałabym rozsiać pozytywne emocje.
    U Nas po 4 mies starań ( wiem że może mało ) 25 grudnia pojawiła się blada druga kreseczka za chwilę zmykam na betę . Jednak Święta to magiczny czas
    Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:11 Lubię (1) | Zgłoś
    Póki co więcej strachu niż radości

Tyle zdązyła u nas napisac.
    Widze ,ze własnie na wrześniówkach dodała wpis ,że w 11tyg porobiła.Myśmy jak sie nie myle pojechały ja troche ,ze wpadła tylko sie pochwalić i spierdoliła

tak, pamiętam.
    no ale - i co?

bo jak ty wyszukujesz po różnych forumach takich przykrości to lepiej ci radzę- skończ z tym, masochistko. zostań tu z nami, a nie łazisz i czytasz takie demotywatory. no źle ci z nami?!

moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ale kto ? i gdzie?
    A u nas laska wtedy wpadla z bomba ze w ciaqzy jest.Widzialam ja na wrzesniowkach ,ze sie udzielala Potem zamilkla a dzis napisala o ciazy obumarflej

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    czyli doniesienie z domu nie wchodzi w rachubę bo można przynieść koleżankowy?
    ale jak to w sumie ogranicza dostęp do ginów, trzeba się przedzierać przez rodzinnego jak przez zasieki...

ale powtórzę pytanie, bo ja dociekliwa jestem. czyli w aptekach u was nie ma tam testów samojebek bo i tak i tak cza szczać u lekarza?
    a pewnie ze są,
    w sumie to moze byc tak ze faktycznie jak ktos nie chce wydawać pieniedzy na test to moze prosto do lekarza pójść

ComeToMeBaby, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jprdole kometa wezz mnie nie oslabiaj.
    Pisze po raz enty ,ze laska wpadla do nas z tekstem ze zaciazyla se szybko Tylko po to wtedy bys ie nam pochwalic i zagrac na nerwach Boani sie u nas nie udzielała ani nic.I dzis dodala taki wpis..

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, no szkoda dziewczyny, tym bardziej ze to drugi raz, ale i tak takie wpadające tu na sekundę z nowiną bedą działały jak płachta na byka, no nie?

kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A u nas laska wtedy wpadla z bomba ze w ciaqzy jest.Widzialam ja na wrzesniowkach ,ze sie udzielala Potem zamilkla a dzis napisala o ciazy obumarflej
    Widze, widze...

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie a wiadomo cos co z Dorotka ?
    Czy dalej nic nie wiemy .

MartaDidi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Kapta, no szkoda dziewczyny, tym bardziej ze to drugi raz, ale i tak takie wpadające tu na sekundę z nowiną bedą działały jak płachta na byka, no nie?
    No o tym mowie wpierdoliła sie nam tu wtedy jak bomba tylkoz tekstem ze zaciążyła i se poszla..

Aasiula, Natka_79, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Sluchajcie a wiadomo cos co z Dorotka ?
    Czy dalej nic nie wiemy .
    yyy nic a nic Chyba ona z nikim nie utrzymywala blizszych kontaktow jak widze.
    AAA widzisz przesylka poszla dzis do ciebie 8)

Aasiula, MartaDidi, kkisia, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jezu kometa ty czasem jak dziecko.Procedura tak wyglada ze najpierw lekarz rodzinny musi sam na wlasne oczy zobaczyc test pozytywny by miec podstawe kierowac do gina i połoznych.A testy sobie mozna bez problemu w kazdym sklepie kupic

picgifs-disgust-7116793.gif

hehehe zaraz jak dziecko... :P no ja nie wiem jak to w tej Anglii tam majom to się dopytuję o szczegóły, bo mnie to się trochę nierealne wydało. i tam paręnaście wątków wcześniej wyczytałam że nie ma gupich pytań :P
    a co- pytać nie można?! toć trzeba poznawać inne kultury ;) poszerzać horyzonta.

moremi, paszczakin, Sabina, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Oj tak,zdecydowanie tak ...

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Bliska, Kochana, nie szukaj rozwiazan, przyczyny... Pogodz sie z tym , ze nie spisz... Moj ostatni zryw to Tulleo-dalam dawke dla 3- latka, mysle, niech sie dzieje wola nieba...Obudzil sie po 20 min... czyli jak zwykle... Tulleo za 20 zl moge sobie kibel przeczyscic...
    Znam to az za dobrze, moja 7latka rowniez miewa nieprzespane noce a pierwsza przespala grubo po 18mcu
    A w zadne cudowne syropki itp po prostu nie wierze i raczej nie podalabym dziecku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:58

MartaDidi, moremi, kkisia, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    yyy nic a nic Chyba ona z nikim nie utrzymywala blizszych kontaktow jak widze.
    AAA widzisz przesylka poszla dzis do ciebie 8)
    OOO fajowo divers2352.gif

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapcia, ja Tobie jutro wysle spodnie...

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa ale Ty sie nie pytasz tylkow drwiący sposób napierdalasz ze zdziwieniem w oczach.ak tak maja w UK taka procedure..Rowniez i taka ,ze czasem rpzez 9miesiecy gina na oczy nie widzisz bo bada cie położna i nikt wiecej..W dodatku tak naprawde to do 12tyg ciąza nie istnieje Jest tylkow Twojej glowie bo nikt nie podtrzymuje ani nie ratuje ciąż1szego trymestru.,Ba zdarza sie gesto i czesto ,ze ciaze ponizej 24 tygodnia to tez zadna ciaza i jak sie nie utrzyma to se ma poleciec.
    Generalnie bycie w ciazy w UK bez prywatnego polskeigo lekarza to horror w bialy dzien jesli chodzi o ciąze zagrożone.
    Bety nikt tam nie robi chyba ze z poelcenia lekarza ale i tak tywynikow raczej na oczy nie zobaczysz bo wynbiki badan krąza nie raz do kilku tygodni zanim sie cos dowiesz heh
    Takze ciesz sie ze planujesz ciąże w Pl 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:51

malgos741, mamatrojki80, Aasiula, Bliska 77, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Sabina, Zofia8, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jprdole kometa wezz mnie nie oslabiaj.
    Pisze po raz enty ,ze laska wpadla do nas z tekstem ze zaciazyla se szybko Tylko po to wtedy bys ie nam pochwalic i zagrac na nerwach Boani sie u nas nie udzielała ani nic.I dzis dodala taki wpis..

:P eh, te moje dzisiejsze feromony.
    mówisz, że cię dzisiaj wkurwiam?
    nie nerwuj się, proszę cię :)

po raz enty. zanim ci napisałam posta to przeczytałam raz.
    jakoś tak, z całym szacunkiem, nie zatrzymuję swojej uwagi na kimkolwiek, kto wpada na wątek, obwieszcza nowinę i spierdala z niego nie mówiąc nawet na pożegnanie a pocałujcie mnie gdzieś. przepraszam bardzo, ale żadnej więzi z nią nie nawiązałam i nie śledziłam jej historii zycia po innych wątkach. dlatego mnie to akurat nie ruszyło. może i wredna jestem, cóż- może to dobre dla higieny psychicznej. jakbym się miała wojnami na świecie przejmować to już bym była po 3 zawałach.

mnie przejęło to, że Ty się przejmujesz. czytasz te historie i się martwisz na zapas. z Tobą więź czuję. Tą taką forumową. Martwię się o Ciebie, nie o nią. Tylko tyle miałam na myśli. No ale jeśli cię to osłabia to już nie będę.
    Chuj tam, zamartwiaj się.

moremi, Zofia8, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Kapcia, ja Tobie jutro wysle spodnie...
    juz sie bojeM 8) Ale dzieki wielkie z góry dobra kobieto..Jak upchne moje cielsko w nie to bede szczesliwa 8)

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    juz sie bojeM 8) Ale dzieki wielkie z góry dobra kobieto..Jak upchne moje cielsko w nie to bede szczesliwa 8)
    spodenki beda lezec.. Spokojna Twoja rozczochrana...

moremi lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta divers2317.gif

‹‹ 7573 7574 7575 7576 7577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ