35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Gdzie Elfol? Bo bym zabrala jakies ciazowe ciuchy dla niej, ale czy chce? I czy sajz bedzie pasil? Kapta, pchnij ja w me ramiona.
Aasiula, kapturnica, kkisia, malgos741, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Drogie Bravo Girl, a dlaczego tak mi dziąsła krwawią?
Cholera, dzisiaj byłam u dentysty i na koniec zapytał mnie czy przy myciu zębów mocno mi dziąsła krwawią. Ponoć dzisiaj nie mógł do dziąsła dotknąć, bo od razu mi krew się lała. Nie wiem od czego w sumie. Może ten letrozol jakoś tak zadziałał?nie wiem co sie dzieje ,tak mysle ze to moze oslabienie ? Dietowalam ostatnio to moze to wlasnie to, przynajmniej u mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:24
MartaDidi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja porcelane tylko obejmuje I sie rpzytulam jak targaja mną wichry namiętności ehhehe rzygania nieT Ale juz bym chciala by te kilka tyg szybko minelo..Dobrze ,ze chUop przyjedzie w sobote.Juz sie nie moge doczekacMateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Aasiula wrote:Morcia ja mam to samo ostatnio
nie wiem co sie dzieje ,tak mysle ze to moze oslabienie ? Dietowalam ostatnio to moze to przynajmniej u mnie
malgos741 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Czy ktoś zna Urszulę Jaworską? Słyszał ktos coś?
To jest kobieta, która jako pierwsza w Polsce dostała przeszczep szpiku od dawcy niespokrewnionego. Z tej wdzięczności za życie założyła fundację, która działa na rzecz dawców i biorców, prowadzi bazę dawców, organizuje akcje uświadamiające itp. itd.
Dzisiaj obchodzi 18 urodzinyto znaczy 18 nowego życia
Niesamowicie pozytywna osobakapturnica, Aasiula, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Natka_79 wrote:Kurwa, znowu mi zalali sufit. Teraz w kuchni, beznadziejna ta ekipa u góry
woda sie nie leje, ciekawe czy sie sączy
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MartaDidi wrote:Ja jestem zarejestrowan jako dawca w tej organizacji
i poznałam Ulę osobiście
Zresztą dzialałam trochę w krwiodawstwie i mogę legitkę w kolejkach pokazywać (ale boję się dziadków i babć) i za darmo komunikacją miejską jezdzićMartaDidi, Aasiula, kapturnica, kkisia, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Chyba wsio zalezy od szpitala moja przyjaciolka rpzyjechala w 16tyg zreszta tu pisalam..Nie podali jej nic kiedy prosila o wyhamowanie skurczy Wrecz otrzymala hamski tekst od połoznej ze tu nie polska i nic nie dostanie.I poronila we wlasnym łózku.Opis byl masakryczny braku empatii i pomocy.Dostala tylko tabletki przeciwbolowe .
Byc moze tak zostala potraktowana bo sie z pakolem zwiazala.Nie wiem nie umiem ocenic znam tylko jej relacje..
Z drugiej strony moja siostra bywa tam u lekarzy isobie chwali ich podejscie.Wiec chyba prawda lezy po srodku
A ja juz wczesniej pisalam o moich doswiadczeniach. Dla mnie otworzyli oddzial, ktory normalnie w nocy byl zamkniety, pozniej dolaczyly do mnie dwie kobitki. I nie byla to prywatna klinika. Jak M mnie myl, to pielegniarka zwrocila Mu uwage, ze to nalezy do Jej obowiazkow a nie Jego.
moremi, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Magdo, gdzie Ty mieszkasz?
Wiecie ja w sumie nie miałam tu jeszcze duzego do świadczenia z prowadzeniem ciązy tutaj,takze do konca nie wiem jak to jest we wczesnej ciąży czy ciąży zagrozonej,pozyjemy zobaczymy
zawsze moge popyać,ale pamietam ze moja sąsiadka była raczej zadowolona z prowadzenia ciąży,ale jeszcze dopytam -
moremi wrote:Drogie Bravo Girl, a dlaczego tak mi dziąsła krwawią?
Cholera, dzisiaj byłam u dentysty i na koniec zapytał mnie czy przy myciu zębów mocno mi dziąsła krwawią. Ponoć dzisiaj nie mógł do dziąsła dotknąć, bo od razu mi krew się lała. Nie wiem od czego w sumie. Może ten letrozol jakoś tak zadziałał?
A zelaza ma Kolezanka pod dostatkiem?Zofia8
-
MartaDidi wrote:bardzo chory jest podobno i slaby...Mowi, ze nie da rady przyjechac...
Niestety da sie wyczuc ,ze jestes mocno zawiedzionaMartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość