35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bada się w odstępie 48 godzin i sprawdza przyrost. U mnie w dwóch przypadkach był fatalny, więc się nastawiłam odpowiednio. Ponadto bada się przy podejrzeniu potworniaka. Wyklucza się też przypadki tzw. testów fałszywie dodatnich. Tylko tyle, czy aż tyle.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Betę trzeba robic na początku czy przyrasta...
Magda*, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magda* wrote:właśnie znalazłam że zwyczajowa procedurą w pierwszym trymestrze tu jest by sprawdzic beta hcg,usg , badanie na downsyndrom ,PAPP-A
CIEKAWI MNIE TYLKO CZY FAKTYCZNIE TRZEBA SIĘ Z TYM beta bardzo spieszyć?Magda*, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
troszkę mnie nie było było u kilku lekarzy w sumie to ich nienawidzę w poniedziałek mam endo
ale męczy mnie co powiedział mój nowy gin że mogę po usunięciu nadżerki nie mieć śluzu płodnego i tak zaczęłam to analizować to w sumie ma rację kiedyś to się zalewałam a teraz posucha
powiedzcie co robić bo na razie kazał mi się tym nie martwić tylko chodzę na monitoring wczoraj 9 dzień pęcherzyk 17 mm nie wiem czy to dobrze on mówi ze tak no ale lepiej konsultacje przeprowadzić
powiedzcie co z tym śluzem teraz zaczekam zdawać sobie sprawę że to może mieć zarąbisty wpływ co robić ? -
Z tego co widziałam to jak nigdy oprócz jednej wszystkie przemilczaly.. magia świąt, że zjeby nie dostałakapturnica wrote:kojarzycie ja?? ,Matylda08
Dla przypomnienia
Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:00 Lubię (11) | Zgłoś
Witam
Jestem nowa ale chciałabym rozsiać pozytywne emocje.
U Nas po 4 mies starań ( wiem że może mało ) 25 grudnia pojawiła się blada druga kreseczka za chwilę zmykam na betę . Jednak Święta to magiczny czas
Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:11 Lubię (1) | Zgłoś
Póki co więcej strachu niż radości
Tyle zdązyła u nas napisac.
Widze ,ze własnie na wrześniówkach dodała wpis ,że w 11tyg porobiła.Myśmy jak sie nie myle pojechały ja troche ,ze wpadła tylko sie pochwalić i spierdoliłakapturnica, moremi, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:Witam
troszkę mnie nie było było u kilku lekarzy w sumie to ich nienawidzę w poniedziałek mam endo
ale męczy mnie co powiedział mój nowy gin że mogę po usunięciu nadżerki nie mieć śluzu płodnego i tak zaczęłam to analizować to w sumie ma rację kiedyś to się zalewałam a teraz posucha
powiedzcie co robić bo na razie kazał mi się tym nie martwić tylko chodzę na monitoring wczoraj 9 dzień pęcherzyk 17 mm nie wiem czy to dobrze on mówi ze tak no ale lepiej konsultacje przeprowadzić
powiedzcie co z tym śluzem teraz zaczekam zdawać sobie sprawę że to może mieć zarąbisty wpływ co robić ?
Na poprawe sluzu-olej z wiesiolka ( w pierwszej fazie cyklu) lub siemie lniane (kleik)
Zofia8
-
kicia 123 wrote:Witam
powiedzcie co z tym śluzem teraz zaczekam zdawać sobie sprawę że to może mieć zarąbisty wpływ co robić ?
http://www.conceiveplus.pl/kicia 123, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:dzięki Małgoś,dZięki caffe
Magda* lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:o to to to ja to jeszcze swojemu mam ochote czasem upierdzielic przy samej dupie i najszczac do srodka hyhyhy
ale i tak nie narzekamdobrogo mam tez chlopa
kapturnica, iwcia77, Aasiula, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:u mnie też było kiepsko ze śluzem. Dziewczyny zażywają jakies zielska, ale w połaczeniu z lekami ja bym nie polecała. Natomiast jest żel do bzykania o właściwościach przedłużających żywotność plemników. Przesyłam link:
http://www.conceiveplus.pl/
caffe, moremi, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:to jest nic ja czasem mam ochotę po prostu łyżeczką od herbaty wyjąć serce, żeby mocniej bolało tak człowieka wku... znaczy irytuje
kicia 123, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017