35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viv78 wrote:A jak nauczyć Mała żeby ciągnęła z butli mleko?odciagam swoje i chciałabym kiedyś zobaczyć czy się najada i podać taki dodatek.ale póki co nie ma opcji.butelka gardzi.kubeczek medeli odpada bo boje się ze się zakrztusi itp.jakie butelki są fajne na początek?
Viv78, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja na spanie Heli nie narzekam okolo 19 dostaje kaszke (na wieczor daje butelka) o godz.20-20:30 zasypia i budzi sie 2,3 daje mleko i dalej do 8Bliska 77 wrote:U nas tylko lyzeczka,
a jak tam ze spaniem Waszych pociech? U mnie bez zmianBliska 77, Arwena, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:ja na spanie Heli nie narzekam okolo 19 dostaje kaszke (na wieczor daje butelka) o godz.20-20:30 zasypia i budzi sie 2,3 daje mleko i dalej do 8
U mnie jest dokladnie to samo co ze starsza, zatem na przespana noc moge liczyc za jakis rok....anna maria, caffe, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
No powiem Ci ze naprawde mam szczescie ,praktycznie od poczatku dawala sie wyspac,ale dobrze wiem jak to Jest z nie przespanymi nockami bo tak mialam z synem,malo tego musialam go w wozku do 12 w nocy usypiac ,a Helke kladee do lozeczka i to wszystko:-)Bliska 77 wrote:O matko!
U mnie jest dokladnie to samo co ze starsza, zatem na przespana noc moge liczyc za jakis rok....Bliska 77, caffe, Sabina, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:No powiem Ci ze naprawde mam szczescie ,praktycznie od poczatku dawala sie wyspac,ale dobrze wiem jak to Jest z nie przespanymi nockami bo tak mialam z synem,malo tego musialam go w wozku do 12 w nocy usypiac ,a Helke kladee do lozeczka i to wszystko:-)
anna maria, caffe, Sabina, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:
Magdo ja mieszkam w Anglii i tu mnostwo produktow jest dostepnych przez okragly rok. Tez nie mam stuprocentowego zaufania do produktow organicznych, ale uwazam, ze mimo wszystko maja mniej chemii. Oczywiscie najlepsze sa warzywa i owoce z wlasnego lub dobrze znanego ogrodka.
Zofia8
-
Bliska 77 wrote:U nas tylko lyzeczka,
a jak tam ze spaniem Waszych pociech? U mnie bez zmian
Dzisiaj jak byliśmy w domu, to spał od 10.30 do 12.30 i tyle. Teraz nie mógł zasnąć więc go nie męczyłam.Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:W dniu gdy go zawozimy na służbę, to drzemnie się w samochodzie ok 15 min, potem w ciągu dnia śpi ponad 3 godziny na dworze i jak wracamy to często drzemie w samochodzie - ok. 30 min. Na noc idzie spać między 20 a 21.
Dzisiaj jak byliśmy w domu, to spał od 10.30 do 12.30 i tyle. Teraz nie mógł zasnąć więc go nie męczyłam.anna maria, caffe, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Informuje , ze Macdu lezy se w łóózku wypiła płyn i jest wkurwiona bo ma problem z netem
może być tak, że szpital zalega z rachunkami za neta i nici z wi-fi.
weżta jej tam podrzućta ze dwa wiaderka neta do szpitala jak która blisko, co?moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Nie ma zasięgu? Niech sprawdzi wi-fi, niektóre szpitale udostępniają, przynajmniej u nas jest
ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:Caffe, az nie przystoi miec tak "spaniowo ulozone dziecko"
ale rzeczywiście on w swoim zachowaniu jest trochę zaprogramowany
sam się zaprogramował, a ja te ustawienia kontynuuję
Bliska 77, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Podobbno cos z tabletem jest w ustawieniach. przez to ma problem.Podczytuje watek na partyzanta heheheh I gratuluje nowo zaciążonym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 18:58
Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, kkisia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość