X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ty mi tu kota ogonem nie odwracaj. Gdzie bebol w stopce? Ten link do minusa odsyła.
    Ps. Co dzisiaj kota dostanie z okazji święta?

aaaa, nie mam nowego zdjecia brzucha.. w weekend odrobie, bo dzis jakos brzucha nie widac.. Te Marty dzinsy jakies takie maskujace ;)

kota w swieto kota dostanie zlamane serce- luby jedzie z nia na szczepienie do weta ;) ale potem bedzie tort ;) moja kota uwielbia smakolyki z tej f-my
    http://karmathrive.pl/dla-kota/smakolyki-2/

Mega, moremi, kkisia, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszcza - tylko jakby co - nie przestrasz się brzuchem po porodzie - bo nawet szczupłym osobom często ten brzuch, zaraz po, sterczy jak ciążowy. On jest po prostu jeszcze nie obkurczony i to mija po kilku tygodniach....

wiem, wiem, widzialam ;) jak simbiaka bylam odwiedzic w szpitalu to zesmy sie smialy, ze jeszcze miala wiekszy niz ja.. jak bylam u niej jakos 2 tygodnie pozniej to juz go nie bylo..

Mega, kapturnica, Bozia3, moremi, kkisia, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tylko żeby się Wam goście po pijaku nie potopili ;)
    Niby to żart, ale w pazdzierniku wracaliśmy podchmieleni na jacht i nie wiadomo jak jeden z moich załogantów znalazł się w wodzie. Dwa dni później na zaprzyjaznionym jachcie dziewczyna wylądowała w wodzie. Najwięcej wypadków jest właśnie w porcie.

scared12.gif
    to chyba im eskortę damy. na te 300 metrów.
    gorzej, że wychodzić będą pewnie o różnych porach ;)
    albo zrobimy imprezę bezalkoholową :) to by się wszyscy zdziwili.
    ale masz rację, trzeba zadbać o bezpieczeństwo.

moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktoras z wrocka szuka pracy moze?
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3AVzVojUl-XmYJ%3Aolx.pl%2Foferta%2Fpraca-lezenie-w-trumnie-na-wystawie-w-zakladzie-pogrzebowym-6h-150zl-CID4-ID8Xtcl.html+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 15:13

ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, Elfik, Reni, Mega, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahhaah jaka ściema :P
    już by im taniej wyszło manekina położyć.
    ale marketing- pierwsza klasa ;)

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    aaaa, nie mam nowego zdjecia brzucha.. w weekend odrobie, bo dzis jakos brzucha nie widac.. Te Marty dzinsy jakies takie maskujace ;)

kota w swieto kota dostanie zlamane serce- luby jedzie z nia na szczepienie do weta ;) ale potem bedzie tort ;) moja kota uwielbia smakolyki z tej f-my
    Bardzo mi się skład podoba. Zwłaszcza ten surowy popiół. Ciekawi mnie czy jest np. gotowany. Albo pieczony.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu juz o pracy troche bardziej serio.. O tym, co jest norma w Polsce,a tutaj juz np nie- siedzeniu na zwolnieniu przez cala ciaze i jak w gruncie rzeczy kobiety same sobie szkodza..

http://mamadu.pl/116983,kobiet-nie-oplaca-sie-zatrudniac-czyli-szczery-glos-przedsiebiorcy

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A za trupi zapach płacą ekstra?
    I czy ubezpieczają od odleżyn?

ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bardzo mi się skład podoba. Zwłaszcza ten surowy popiół. Ciekawi mnie czy jest np. gotowany. Albo pieczony.

moremi- sklad w przypadku poszczegolnych produktow to po prostu ten produkt ;) 100% ryby w rybie, a popiol to efekt liofilizacji ;)

moremi lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszcza....mam doświadczenie po dwójce dzieci. JA osobiście uważam (to tylko moje odczucie) - że dieta matki nie wpływa znacząco na dziecko. Znaczy - ja bym uważała tylko pierwsze 3 miesiące - a nawet może i 2. Wtedy rzeczywiście ten brzuszek dziecka dojrzewa - nie trzeba go nadmiernie obciążać dodatkowo....ale uważać - znaczy nie wariować, a nie odmawiać sobie wszystkiego. Weźmy np. wodę gazowaną - jak bąbelki mogą zaszkodzić mleku matki??? Ja po obserwacjach stwierdziłam jedno - czy się starałam i trzymałam dietę, czy nie trzymałam i jadłam wszystko z umiarem, czy odstawiałam nabiał itp...efekt był ten sam. Dziecko po prostu zwykle wyje do ukończenia 3 miesiąca po jedzeniu, a już wieczorem to standard.
    Teraz jem wszystko i nawet do głowy mi nie przyjdzie zastanowić się czy np. czekolada mu zaszkodzi...bo mu teraz nic nie szkodzi....ciągnie te moje biedne cycki - mało mi nie urwie...i jest mega zdrowy i zadowolony...:) Na samym cycku, w niespełna 5 miesięcy waży prawie 9 kg..:)
    potwierdzam wszystko co tu piszesz Bozia.Ja jem wszystko ale u mnie cycek już chyba się kończy,karmię tylko wieczorem i w nocy ale widzę że miękkie są i młoda się denerwuje,zastanawiam sie już nad butelką.

Bozia3, Viv78, iwcia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahahah mój po ostatnim usg i chemii dostał prosiakową nogę ;-)
    tzn. sam sobie wziął w sklepie, więc musiałam zapłacić ;-)
    paszczakin wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 16:02

Pusurek, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, moremi, Arwena, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    potwierdzam wszystko co tu piszesz Bozia.Ja jem wszystko ale u mnie cycek już chyba się kończy,karmię tylko wieczorem i w nocy ale widzę że miękkie są i młoda się denerwuje,zastanawiam sie już nad butelką.
    U mnie cyc ciagle mleczny, prolaktyna dziala. Zlogi sie robia czasem nawet, tak mleczarnia pracuje.
    Ja za to widze od razu co zjadam po pyszczychu Adasia - nabial wylazi natychmiast. Ale wzdeciowe i inne rzeczy juz mu nie robia, jem co popadnie, slodycze i czekolade wpieprzam rowno (z corka nie moglam ).
    A dajesz malej jakies kaszki juz? U nas przebojem jest Sinlac z jabkiem ze sloiczka. Adas szamie jak ja sushi. ;-)

gosia7122, Bozia3, kkisia, Mega, moremi, Viv78, Bliska 77, Arwena, Sabina, paszczakin, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glowa mnie od wczoraj boli , znaczy sie napierdala :(
    Dobrze mi tylko w betach z poduszka na glowie
    Pewnie nerwy robia swoje :(

Mega, moremi, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U mnie cyc ciagle mleczny, prolaktyna dziala. Zlogi sie robia czasem nawet, tak mleczarnia pracuje.
    Ja za to widze od razu co zjadam po pyszczychu Adasia - nabial wylazi natychmiast. Ale wzdeciowe i inne rzeczy juz mu nie robia, jem co popadnie, slodycze i czekolade wpieprzam rowno (z corka nie moglam ).
    A dajesz malej jakies kaszki juz? U nas przebojem jest Sinlac z jabkiem ze sloiczka. Adas szamie jak ja sushi. ;-)
    gosia - ja podobnie jak Pusur - zaczynam wprowadzać kaszki. Dostaję tą po 4 miesiącach z glutenem i daję mu ją wieczorem - żeby lepiej spał. Podaję mu 1/3 porcji z opakowania - żeby go nie utuczyć. W ciągu dnia podaje mu jabłko tarte (uwielbia) i teraz zaczęłam dawać warzywa. Ziemniaka zje - ale bez rewelacji. Podobał mu się burak - wyglądał po nim uroczo...;)

gosia7122, Pusurek, Mega, kkisia, moremi, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha no zabezpiecz, żebyś ich później nie zbierała

kiedyś pracowałam w jednej korpo i mieliśmy imprezę na promie do Szewcji
    każdy z nas dostał koszulkę z imeiniem i nazwiskiem na rękawie - śmialiśmy się, że to po to, żeby było wiadomo kto wypadł za burtę
    taki czarny humor ;-)
    ComeToMeBaby wrote:
    to chyba im eskortę damy. na te 300 metrów.
    gorzej, że wychodzić będą pewnie o różnych porach ;)
    albo zrobimy imprezę bezalkoholową :) to by się wszyscy zdziwili.
    ale masz rację, trzeba zadbać o bezpieczeństwo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 16:03

ComeToMeBaby, Mega, Bozia3, kkisia, moremi, Bliska 77, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    ja daję już dawno ,lekarka poleciła już wprowadzać na ostatniej wizycie,daje jej kaszkę bobo vita,wszystkie owoce ze słoiczka uwielbia ,obiadki też.Cieszę się że wszystko je bez problemu bo jak wrócę do pracy to mamie będzie łatwiej.

Pusurek, Bozia3, kkisia, moremi, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    gosia - ja podobnie jak Pusur - zaczynam wprowadzać kaszki. Dostaję tą po 4 miesiącach z glutenem i daję mu ją wieczorem - żeby lepiej spał. Podaję mu 1/3 porcji z opakowania - żeby go nie utuczyć. W ciągu dnia podaje mu jabłko tarte (uwielbia) i teraz zaczęłam dawać warzywa. Ziemniaka zje - ale bez rewelacji. Podobał mu się burak - wyglądał po nim uroczo...;)
    U nas ladnie wchodzi marchewka z groszkiem, szpinak z ziemniakiem ( sloiczki ofkors) i awokado. Na awokado sie rzuca jak pieslaw Reni na swinska noge. Albo i bardziej. ;-)
    A po kaszce Adas potrafi przespac i 3,5 godziny! To ile Kajtek? 10? ;-)

gosia7122, Reni, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a jak podajesz kaszkę z butelki czy łyżeczką i faktycznie lepiej śpi?

iwcia77 lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proponuję kaszki i inne zupki, deserki podawać łyżeczką. Jeśli oczywiście nie podajecie :)

gosia7122, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde jakby to bylo blizej to tesciowa bym poslala ;)

moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 7567 7568 7569 7570 7571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ