X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, a jesz wszytko, czy czegos definytywnie unikasz? czkolada sie w te Twoje slodyczowe bzarstwo wlicza?

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fejk wrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 14:16

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bozia, Klaro, a co Ty tak z partyzanta??
    cholercia caffe w ogóle nie mam czasu....łażę na spacery z Kajtolem i z komórki czytam forum. Większosć wolnego czasu zajmuje mi teraz szukanie działki. Najpierw z ogłoszen - potem się umawiamy na oglądanie i tak czas schodzi...
    A. byl sceptyczny na początku - choć w środku wiem, że marzy o tym....ale ma już kupione duże mieszkanie, które trzeba będzie sprzedać, dobrać kredyt i moje wynając - trochę zamieszania...
    W każdym razie - teraz widzę, że on się coraz bardziej wkręca i git..:) Ja nie naciskałam, po prostu szukałam i mu pokazywałam, a on nie odmawiał i jeździł...
    Działki w Krakowie przy lesie - niet. Znaczy jedna jest, ale cena jakiś kosmos - a druga z bardzo wąskim i długim 60m dojazdem własnym - jakaś dziwaczna - choć urokliwa.
    Teraz się kręcimy wokół Wieliczki - mamy jedno upatrzone miejsce - rewelacja - na wzgórzu, w lesie, z panoramą na Kraków - 40 arów. ALe cholera ostatni odcinek dojazdu do niej - to utwardzona droga 300 metrów dosyć stromo przez las - nie wiem - czy to na moje nerwy - choć po przejechaniu tego odcinka - dla mnie jak w raju...:) Zobaczymy...:)

paszczakin, gretka, kkisia, moremi, caffe, Pusurek, Mega, gosia7122, Sabina, Bursztyn, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja się wybieram na Greya. Jestem ciekawa filmu w porównaniu z książką - zawsze jestem tego ciekawa i jak zwykle - książka wygrywa.
    Chłam ta książka czy nie chłam - dla mnie nie miało znaczenia. Czytałam ją, bo chciałam poznać mechanizmy SM w seksie...bo na mnie to w ogóle nie działa - ja bym pękła ze śmiechu, jakbym zobaczyła partnera w lateksie z pejczem...:) Chyba bym mu jaja urwała...
    Dlatego myślałam, że może jakaś niedorobiona jednak jestem i nie znam prawdziwych tajników tej metody....
    W każdym razie - po książce - to mnie to jeszcze bardziej śmieszy...:) Ale wierzę - że na niektóre musi działać nieźle - w sumie - to nawet trochę zazdroszczę przeżyc...:)
    nie wiem jak w ogóle można takie bzdety oglądać juz o czytaniu nie wspomne
    film dla niedoświadczonych panienek które nigdy chuja w świetle dziennym nie widziały, facet w lateksie nie jest ani śmieszny ani seksi
    ni ryba ni mięso
    co za przereklamowany gniot

mamatrojki80, Sabina, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w ogole zrobilam interes rewelka na amazonie brytyjskim.. Kupilam zestaw toreb taki do wozka- normalnie kosztuja kilkanascie funciakow, a moj wybrany kolor byl za 0.99£. Oczywiscie, wysylka w UK pozostalych 2£, mojego modelu 12£. Zwykly trick, zeby firma na swoje wyszla, a w wyszykiwaniu pokarac sie w najtanszych.
    No ale sie zagapili ze zmiana wysylki na kontynent- wszytkie kolory byly po 4 funty.
    Takze zakupilam sobie zestaw toreb za 4.99 ;)
    Sadzilam, ze nie wysla, ze sciemnia cos, ze nie doszlo, ze out of stock, ale wlasnie luby dzwonil, ze dotarla moja paka z amazonu 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 14:21

kkisia, moremi, Reni, Mega, Elfik, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bozia, a jesz wszytko, czy czegos definytywnie unikasz? czkolada sie w te Twoje slodyczowe bzarstwo wlicza?
    no wlicza paszcza....po prostu karmię małego - mam dużo dosyć czasu na spacerach...łażę i choć obiecuję sobie, że nic nie kupię, to wchodzę do sklepu i kupuję - piszinger z masą karmelową - tak z 20 dkg mam na raz po wyjściu ze sklepu..albo czekolada, albo inna cholera....nie tyję - więc sobie luzuję, choć wiem, że marnuję szansę na schudnięcie...karmienie dziecka to dziennie 700 kalorii spalania - same korzyści.

moremi, caffe, Reni, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie wiem jak w ogóle można takie bzdety oglądać juz o czytaniu nie wspomne
    film dla niedoświadczonych panienek które nigdy chuja w świetle dziennym nie widziały, facet w lateksie nie jest ani śmieszny ani seksi
    ni ryba ni mięso
    co za przereklamowany gniot
    to nie jest tak....prawdziwe sadomacho wiąże się z dużym bólem - poprzez ból dochodzi się do orgazmu. Cosik mnie to interesowało - ale prawdziwe zjawisko - i ono istnieje i ma się dobrze - nie ma to nic wspólnego z chujem w świetle czy po ciemku...chodzi o ból - o władzę i takie tam...:)

moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to nie jest tak....prawdziwe sadomacho wiąże się z dużym bólem - poprzez ból dochodzi się do orgazmu. Cosik mnie to interesowało - ale prawdziwe zjawisko - i ono istnieje i ma się dobrze - nie ma to nic wspólnego z chujem w świetle czy po ciemku...chodzi o ból - o władzę i takie tam...:)

czy wiadomo ci że aktorzy na filmach udają emocje? ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chalupa posprzatana. Teraz trzeba siebie doprowadzic do porzadku.
    Boziu, ja uwielbiam Krakow. Ostatnim razem bylismy pare dni w okresie letnim. Z visa a vis prawie sie nie ruszalismy, chyba, zeby zrobic rundke np.na Kazimierz a potem znow Vis a vis.

Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a idź Ty nie czepiaj się..:) pisałam, że czytałam po to książkę - że może coś się dowiem ciekawego i np. w sobie taką żądzę wzbudzę czy odnajdę w ramach eksperymentu...a na film pójdę - bo lubię film porównywać z książką....

Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka - właśnie - widzę, że jesteś - Ty pisałaś do mnie o pogórzu wielickim....masz jakieś miejsca do polecenia - kupiłaś tam coś?

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no wlicza paszcza....po prostu karmię małego - mam dużo dosyć czasu na spacerach...łażę i choć obiecuję sobie, że nic nie kupię, to wchodzę do sklepu i kupuję - piszinger z masą karmelową - tak z 20 dkg mam na raz po wyjściu ze sklepu..albo czekolada, albo inna cholera....nie tyję - więc sobie luzuję, choć wiem, że marnuję szansę na schudnięcie...karmienie dziecka to dziennie 700 kalorii spalania - same korzyści.

mi Bozia mniej o tycie chodzi, a bardziej o reakcje Kajtka na czeko.. ;) Bo to kolejne "nienie" przy karmieniu, ktore sie mnie wielce nie podoba..

moremi, Reni, Bozia3, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:

Ewa, a Tobie wiadomo, ze filmy w kinach to rozrywka? Bo wiekszosc ludzi juz w okresie dzieciecym dowiaduje sie, ze jak mysz jebnie krolika mlotkiem, a ten po rozplaszczeniu wstanie, ma sie nijak do rzeczywistosci..

moremi, Reni, Bozia3, kapturnica, kkisia, Elfik, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    cholercia caffe w ogóle nie mam czasu....łażę na spacery z Kajtolem i z komórki czytam forum. Większosć wolnego czasu zajmuje mi teraz szukanie działki. Najpierw z ogłoszen - potem się umawiamy na oglądanie i tak czas schodzi...
    A. byl sceptyczny na początku - choć w środku wiem, że marzy o tym....ale ma już kupione duże mieszkanie, które trzeba będzie sprzedać, dobrać kredyt i moje wynając - trochę zamieszania...
    W każdym razie - teraz widzę, że on się coraz bardziej wkręca i git..:) Ja nie naciskałam, po prostu szukałam i mu pokazywałam, a on nie odmawiał i jeździł...
    Działki w Krakowie przy lesie - niet. Znaczy jedna jest, ale cena jakiś kosmos - a druga z bardzo wąskim i długim 60m dojazdem własnym - jakaś dziwaczna - choć urokliwa.
    Teraz się kręcimy wokół Wieliczki - mamy jedno upatrzone miejsce - rewelacja - na wzgórzu, w lesie, z panoramą na Kraków - 40 arów. ALe cholera ostatni odcinek dojazdu do niej - to utwardzona droga 300 metrów dosyć stromo przez las - nie wiem - czy to na moje nerwy - choć po przejechaniu tego odcinka - dla mnie jak w raju...:) Zobaczymy...:)
    Ja też drogami leśnymi jeździć nie lubię, szczególnie zimą lub po deszczu. Ale jak nie ma jakiś tam dołów, to dacie radę funkcjonować. A poza tym jak skupisko ludzi się zagęszcza, to i może w przyszłości jakąś nawierzchnię tam zrobią.

Myślę Bozia, ze intuicja i serce Ci podpowiedzą, którą działkę wybrać. Ważne jest, że nie musisz, a chcesz. Bo determinacja nie zawsze prowadzi do dobrych wyborów.

Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Bozia, dla mnie tez brzmi jak raj. Jak droga utwardzona, to czego sie strachac? Gorzej jak w blocie sie zapadasz..
    Kupicie se traktorek do odsniezania i bedzie git ;)

moremi, Bozia3, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dobra- zadanie na dziś odrobiłam.
    mam noclegi dla naszych gości weselnych. powiem Ci Morka, że by ci sie spodobały- w Marinie, bardzo ładnie, naprzeciwko po drugiej stronie brzegu ślubujemy. No elegancko. Na razie wszystko idzie po naszej myśli.

to mogę iść spokojnie pomyć naczynia a potem zabrać się za obiad.
    i muszę się zmusić, żeby dzisiaj iść na pocztę, a taaaaakkkk mi się nie chce...
    Tylko żeby się Wam goście po pijaku nie potopili ;)
    Niby to żart, ale w pazdzierniku wracaliśmy podchmieleni na jacht i nie wiadomo jak jeden z moich załogantów znalazł się w wodzie. Dwa dni później na zaprzyjaznionym jachcie dziewczyna wylądowała w wodzie. Najwięcej wypadków jest właśnie w porcie.

paszczakin, Pusurek, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    gretka - właśnie - widzę, że jesteś - Ty pisałaś do mnie o pogórzu wielickim....masz jakieś miejsca do polecenia - kupiłaś tam coś?

hmm no ja nie kupilam, ale dostalam od taty- nie wiem czy byloby mnie stac...
    ale fakt faktem pogorze fajne, co prawda ja nie mam blisko lasu, ale okolica spokojna jak na tak mala odleglosc od kopalni- a w zimie podchodza sarenki i wiewiorki :-)
    (wlasnie przy ustalaniu granic sasiad mowil ze w tym roku bedzie sprzedawal- nie wiem jakie ceny cie interesuja)

caffe, moremi, kkisia, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle Bozia, za to, ze choć trochę, a może nawet więcej niż trochę, przekonałam Cię do działki w lesie, to piszę się do Ciebie na parapetówkę ;) XD XD

Bozia3, moremi, paszczakin, kapturnica, kkisia, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mi Bozia mniej o tycie chodzi, a bardziej o reakcje Kajtka na czeko.. ;) Bo to kolejne "nienie" przy karmieniu, ktore sie mnie wielce nie podoba..
    paszcza....mam doświadczenie po dwójce dzieci. JA osobiście uważam (to tylko moje odczucie) - że dieta matki nie wpływa znacząco na dziecko. Znaczy - ja bym uważała tylko pierwsze 3 miesiące - a nawet może i 2. Wtedy rzeczywiście ten brzuszek dziecka dojrzewa - nie trzeba go nadmiernie obciążać dodatkowo....ale uważać - znaczy nie wariować, a nie odmawiać sobie wszystkiego. Weźmy np. wodę gazowaną - jak bąbelki mogą zaszkodzić mleku matki??? Ja po obserwacjach stwierdziłam jedno - czy się starałam i trzymałam dietę, czy nie trzymałam i jadłam wszystko z umiarem, czy odstawiałam nabiał itp...efekt był ten sam. Dziecko po prostu zwykle wyje do ukończenia 3 miesiąca po jedzeniu, a już wieczorem to standard.
    Teraz jem wszystko i nawet do głowy mi nie przyjdzie zastanowić się czy np. czekolada mu zaszkodzi...bo mu teraz nic nie szkodzi....ciągnie te moje biedne cycki - mało mi nie urwie...i jest mega zdrowy i zadowolony...:) Na samym cycku, w niespełna 5 miesięcy waży prawie 9 kg..:)

paszczakin, Viv78, caffe, Mega, kkisia, gosia7122, mamatrojki80, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A tak w ogóle Bozia, za to, ze choć trochę, a może nawet więcej niż trochę, przekonałam Cię do działki w lesie, to piszę się do Ciebie na parapetówkę ;) XD XD
    nie ma sprawy - jak dożyję do finału w postaci domu - to masz jak w banku...:)

paszczakin, caffe, kkisia, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 7565 7566 7567 7568 7569 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ