X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja się boję tego przytycia
    kurcze mnóstwo siły wew trzeba, żeby potem to zrzucić..albo wizyta u Szczyta
    za dużo się skupiasz na skutkach ubocznych ;) bądź pewna, że życie zweryfikuje większość Twoich poglądów, które przedstawiasz tutaj odnośnie ciąży i dziecka, zobaczysz XD

nick nieaktualny, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    daj, ja przejrzę i zaopiniuję ;)
    hhahahaahahaaa

ahaha a odnalazłam to, a zajrzałam, ale że mnie coś rozśmieszyło to postanowiłam się podzielić swoimi skojarzeniami ;)

niech no wam zaprezentuję Nosy Powertickler :P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d17488ad2ad7.jpg

badum badum... :P

Reni, moremi, nick nieaktualny, Mega, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszej ciazy na 2 tyg przed porodem miałam +0,4 kg :) ale byłam na diecie cukrzycowej

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie ma znaczenie ile spadnie ile przybędzie w porównaniu z faktem posiadania dziecka? baaaaaby.....czasami ręce opadają

caffe, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, gosia7122, Bozia3, Zofia8, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    kapta, priv
    ???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ???
    żartowałam hahahahahaha XD XD XD

moremi, Bozia3, Mega, Aasiula, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    żartowałam hahahahahaha XD XD XD
    wezz odciagnełaś mnie własnie od miski nad , która pochylam sie z namaszczeniem od kilku chwil
    Szejm on ju!!!!

Reni, moremi, Bozia3, Mega, Aasiula, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    porodu raczej nie da się uniknąć ;-)
    caffe wrote:
    za dużo się skupiasz na skutkach ubocznych ;) bądź pewna, że życie zweryfikuje większość Twoich poglądów, które przedstawiasz tutaj odnośnie ciąży i dziecka, zobaczysz XD

moremi, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

balum balum ;-) moje ulubione
    ComeToMeBaby wrote:

badum badum... :P

ComeToMeBaby, moremi, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ma znaczenie, szczególnie gdy ma się problemy z kręgosłupem
    jak wpadnie 30 a spadnie 8 to nadwaga zostanie
    a chciałoby się z dzieckiem jeszcze pobiegać itd

Heretyczka wrote:
    jakie ma znaczenie ile spadnie ile przybędzie w porównaniu z faktem posiadania dziecka? baaaaaby.....czasami ręce opadają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 13:48

moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no ma znaczenie
    szczególnie gdy ma się problemy z kręgosłupem
    z dzieckiem pobiegać.....mnie boli w krzyżu jak sie schylam nad wanienką
    starość nie radość Reni ale sie nie martw, ziemia wszystko wyleczy

Bozia3, Mega, moremi, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    porodu raczej nie da się uniknąć ;-)
    nie da, ale nigdy nie wiadomo jak będzie więc nie ma się co nakręcać. Trzeba dotrwać i przeżyć. Gdyby było tak niesamowicie trudno, to każda na jednym dziecku by poprzestała, a tak nie jest w wielu przypadkach. Da się przetrwać i nie ma się co strachać bądź tworzyć scenariusze, a już na pewno nie te czarne ;)

nick nieaktualny, gosia7122, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no ma znaczenie, szczególnie gdy ma się problemy z kręgosłupem

Reni, ale kto ci kaze tyc 30? odwrotnie- jaki lekarz w dzisiejszych czasach cie za takie cos nie opierdzieli? Ja mysle, ze nawet w ciazy mozna jakies resztki rozsadku zachowac i jak sie ma ochote na czipsy, czy paczke delicji to wpierdzielic raz w tygodniu, a nie codziennie.. Ja wlasnie polazlam po ogory kiszone, a wylazlam rowniez z czipsmi zielona cebulka (u nas takich nie ma). No ale to moze moja 3 paczuszka czipsow odkad jestem w ciazy.
    Do tego taka nadwaga mozna tez dzieciakowi zaszkodzic (cukrzyca o wiele bardziej prawdopodobna) i porod bardziej chujowy..

nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Mega, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:24

Zofia8, Mega, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Reni, ale kto ci kaze tyc 30? odwrotnie- jaki lekarz w dzisiejszych czasach cie za takie cos nie opierdzieli? Ja mysle, ze nawet w ciazy mozna jakies resztki rozsadku zachowac i jak sie ma ochote na czipsy, czy paczke delicji to wpierdzielic raz w tygodniu, a nie codziennie.. Ja wlasnie polazlam po ogory kiszone, a wylazlam rowniez z czipsmi zielona cebulka (u nas takich nie ma). No ale to moze moja 3 paczuszka czipsow odkad jestem w ciazy.
    Do tego taka nadwaga mozna tez dzieciakowi zaszkodzic (cukrzyca o wiele bardziej prawdopodobna) i porod bardziej chujowy..

Potwierdzam, w żadnej ciąży 30 kilo nie przytyłam :-) Reni dasz radę i nie przytyć i potem ewentualnie schudnąć to co Ci w darze bliźniaki przyniosą :-)

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, Klaro, a co Ty tak z partyzanta??

Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie - trzymaj się Babo...

Gratulacje dla świerzynek ciążowych :)

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po Kajtku od razu po porodzie zrzuciłam 8. Teraz mi zostało 3 do wago sprzed ciąży - ale niestety obżeram się niemiłosiernie słodyczami. Karmienie wysysa pięknie nadwagę - gdybym karmiąc teraz dbała bardziej o dietę - to schodziłoby rewelacyjnie....no ale jakieś wady trzeba mieć - co nie? ;)

paszczakin, caffe, Mega, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, Viv78, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Parka, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wybieram na Greya. Jestem ciekawa filmu w porównaniu z książką - zawsze jestem tego ciekawa i jak zwykle - książka wygrywa.
    Chłam ta książka czy nie chłam - dla mnie nie miało znaczenia. Czytałam ją, bo chciałam poznać mechanizmy SM w seksie...bo na mnie to w ogóle nie działa - ja bym pękła ze śmiechu, jakbym zobaczyła partnera w lateksie z pejczem...:) Chyba bym mu jaja urwała...
    Dlatego myślałam, że może jakaś niedorobiona jednak jestem i nie znam prawdziwych tajników tej metody....
    W każdym razie - po książce - to mnie to jeszcze bardziej śmieszy...:) Ale wierzę - że na niektóre musi działać nieźle - w sumie - to nawet trochę zazdroszczę przeżyc...:)

Mega, moremi, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Mega- wdech, wydech. Będzie dobrze.
    Asia Poli- gratulacje takie wstępne. Nie podpuszczam, ale może beta? ;)
    Zośka- to zdaj nam koniecznie relację po powrocie co tam ci ten angielski lekarz wyduma.

Polski :-)

moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 7564 7565 7566 7567 7568 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ