35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:W piatek na 16.30 czyli 17.30 Waszego.
ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, kkisia, paszczakin, Aasiula, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ty, tak z logiki to w trzecim trymestrze będziesz wyrzygiwać co trzeci posiłek?
Ja mam wizję nadciśnienia z nadwagi...
Te straszne wizje zagłuszam bułkami z wędliną...
dużą ilością bułek...
nie, to nie jest tak jak myslisz- ja za tydzien zaczynam 8 miesiac ciazy, a nie rzygam od 2 tygodniZnaczy jeszcze mnie mdli, ale nie na tyle, zeby pawiowac
No i pierwsze 4 tygodnie ciazy tez nie rzygalammoremi, Sabina, kkisia, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mega- wdech, wydech. Będzie dobrze.
Asia Poli- gratulacje takie wstępne. Nie podpuszczam, ale może beta?
Zośka- to zdaj nam koniecznie relację po powrocie co tam ci ten angielski lekarz wyduma.moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:a czy ktoras z Was bierze sam inozytol?
kapturnica, dorbie, kkisia, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:Wyrzucisz drewniaki do kosza i kupisz nowe obuwie?
ja mysle, ze kartofel+wody plodowe+ lozysko dadza z 8-mke.. A moze jeszcze schudne, bo jem juz jak grzeczny montignac- zdrowo i bez chujowych wegli..
Rodzaczki ile Wam odpadlo kg z porodem?moremi, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Duske to dzisiaj tylko przyjeli, jutro ja beda czyscic, nie? Bo nie moge 2 dni bez kciukow funkcjonowac..
ide do PL sklepu po ogory kiszonemoremi, Mega, Aasiula, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kociary ..z okazji dzisiejszego święta sierścia jest akcja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b49b23e19e7c.jpg
moremi, Niuta, paszczakin, Mega, Pusurek, Arwena, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:ja mysle, ze kartofel+wody plodowe+ lozysko dadza z 8-mke.. A moze jeszcze schudne, bo jem juz jak grzeczny montignac- zdrowo i bez chujowych wegli..
Rodzaczki ile Wam odpadlo kg z porodem?paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny