35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Ja czuje jajniki bardzo
gorączki nie mam
moremi lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Zosia, jakoś cieżko rozgryźć mi tego twojego mena. Tak jakby trochę chciał ale jednak boi sie...nie masz wsród znajomych malutkich dzieci? Może jakby miał bliższy kontakt to by zechciał bardziej
trzymanie niemowlaka na rękach to takie przyjemne uczycie
o ile dziecko nie ryczy
Elfik, moremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Bo On gdzies gleboko chcialby ale sie boi. Teraz wszystko jest poukladane, zycie wygodne. A dziecko przewroci wszystko do gory nogami. Mamy przyjaciol z 2 letnia coreczka a teraz w kolejnej ciazy.
Zosia, może to zabrzmi brutalnie, ale Ty nie masz czasu na jego dylematyco byśmy tu nie pisały i mówiły to z wiekiem płodność u kobiety spada, masz pewnie świadomość jak to w Twoim wieku wygląda, ja nie jestem pewna czy w Twoim przypadku suplementy diety i lubrykant coś pomogą
nie chcę Ci skrzydeł podcinać uwierz mi, ale az przykro jak się miotasz przez to jego niezdecydowanie i jakieś abstrakcyjne terminy.
ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Bursztyn, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:a czy ktoras z Was bierze sam inozytol?
Edit: na opakowaniu wyczytałam ze podaje sie go pacjentom z objawami depresji i takie tam podobne, ja sie po nim strasznie źle czułam, nastrój na wysokości piwnicyodstawiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 12:51
Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja czuje jajniki bardzo
gorączki nie mam
W tym cyklu to juz masakra bola bardzo to jakies strusie jajo chyba
A i jeszcze cykl sie wydluzyl przynajmniej u mnie o 2 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 12:55
Mega, Elfik, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Boze tylko 8 ,pieknie szybko to zgubisz po porodzie ja przytylam 13kg i dzis nie ma sladu .
Ja na dzien dzisiejszy mam zamiar wyjsc lzejsza ze szpitala niz bylam przed ciaza.Mega, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Usprawiedliwienie masz na taka długa nieobecność???
Jak sie czujesz?
Kurczę, może karniaczka dookoła boiska...?
Ledwo żywa ze zmęczenia
Wyniki kiepskie, jak poczytałam to mi wyszło, że mi nerki wysiadają, ale gin tak nie myśli, bo nic mi nie zapisał...
Niech mu będzie, że wie lepiej niż woojek google...
a poza tym oprócz większych cyców (bo brzuch to z obżarstwa) zero objawów..
Jest jeden, rano mąż mnie szarpie i wbija igłę w brzuch)))))))))
Takie miłe przypomnienie, że jestem w ciąży...)))))))))))
Na walentynki zjadłam czekoladki z alkoholem, dopiero mąż mi przypomniał, że chyba jednak nie powinnam...)))))))))
Patologia i tyleMega, ComeToMeBaby, gosia7122, paszczakin, moremi, kapturnica, Sabina, dorbie, kkisia, Aasiula, Pusurek, Arwena, malgos741, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Wie. Wie rowniez co to Conceive Plus i do czego sluzy i nie wzbrania sie przed uzyciem.
no ale dobrze, że ci chociaż tego nie utrudnia.
kiedy idziesz do lekarza?moremi lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Hate you babe!!!!
Te panna! Wez wyrzygaj wszystko co zjadlas za kazdym razem jak jesz (tak przez 3 miesiace), potem przez kolejne 3 miesiace wyrzyguj co 2 posilek. Albo wszytko, w zaleznosci od dnia.
Jak bedziesz miala wiecej kilogramow to pogadamy o nienawisciMega, moremi, kapturnica, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Te panna! Wez wyrzygaj wszystko co zjadlas za kazdym razem jak jesz (tak przez 3 miesiace), potem przez kolejne 3 miesiace wyrzyguj co 2 posilek. Albo wszytko, w zaleznosci od dnia.
Jak bedziesz miala wiecej kilogramow to pogadamy o nienawisci
Ty, tak z logiki to w trzecim trymestrze będziesz wyrzygiwać co trzeci posiłek?
Ja mam wizję nadciśnienia z nadwagi...
Te straszne wizje zagłuszam bułkami z wędliną...
dużą ilością bułek...
Mega, moremi, kapturnica, Sabina, dorbie, kkisia, Aasiula, Pusurek, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:Hejka,dziewczeta,pokazal sie cien drugiej kreski na tescie,taka cieniutka ledwo widoczna kreseczka,dzis jest 7my dzien po transferze,wczoraj dol dzis nadzieja
jeeeeej!
mowilam, mowilam, ze u nas jest trynd ze IVF-iczki zachodza przy pierwszym podejsciu?
AsiaPoli, ja tez 7 dnia mialam cien cienia, licha taka! A tera mnie ta kreska napierdziela po zebrachMega, AsiaPoli, moremi, Aasiula, kapturnica, Reni, Sabina, dorbie, kkisia, Pusurek, Arwena, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość