35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Dziewczyny co biorą inofem - czujecie sie po nim jakoś inaczej? Bo nie wiem czy sie wkręcam ale po wypiciu mam wrażenie ze łapie mnie gorączka
A co w ulotce piszą? Natka, a może Cię jakiś wirus toczy? u mnie w Wielkopolsce jest teraz jakaś zaraza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 11:45
-
Natka_79 wrote:Dziewczyny co biorą inofem - czujecie sie po nim jakoś inaczej? Bo nie wiem czy sie wkręcam ale po wypiciu mam wrażenie ze łapie mnie gorączka
Ja piłam inofolic, więc jakoś nie poczułam różnicy. Na początku tylko czułam jak mi jajniki napierdzielają, trochę osłabiona byłam po wypiciu inocośtam, ale teraz bez sensacji.Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Teraz zaczelam od tygodnia. Od paru dni 2x1, może mi sie zdaje ze to od tego. Na razie na jajnikach cisza, ale świeżo po okresie jestem. Zobaczymy co bedzie w przyszłym tygodniu. W ulotce nic nie ma o niepokojących objawach.
Sabina, Natka_79, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:a on na pewno wie na co to jest?
czy mu powiedziałaś, że na... porost włosów, albo coś innego równie atrakcyjnego?
bo jak on wie na co to jest to jest bardzo niekonsekwentny w swoim działaniu.
on ma pewnie totalna awersję do lekarzy. pójście do lekarza w "tej" sprawie jest poniżej godności dla niego. Ale zajadanie się egzotycznymi proszkami- spoko.
Wie. Wie rowniez co to Conceive Plus i do czego sluzy i nie wzbrania sie przed uzyciem.moremi, Mega, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Siostrzenica wpadła się pobawić z Idanatorem..
Niech ją spotkają same dobre rzeczy, życie mi ratuje..
Powiedziałam jej o ciąży, ucieszyła się jak cholera, aż mi się miło zrobiło.
Jej się podobają małe dzieciaki, ale skubana mądra jest, powozi wózek, ale o swoim nie myśli
I dobrze, dzieci to koniec wolności, niech się na studiach pobawi i postudiuje
Ja miałam się kimnąć, ile można nie spać, ale coś w mieszkaniu zrobić trzeba.
K... chyba się oduczyłam spania, czy tak można?
Melduje, że powiem coś na temat migdałów za jakiś czas.
W piątek się dowiem kiedy córa będzie miała wycinany migdał i operację uszu...
Jak termin będzie z kosmosu, idziemy prywatnie
Dłuzej tak nie pociągniemy, a jak się rozwija dziecko, które niedosłyszy pisać tu nie będe..
niech się coś ruszy, do k... nędzy...moremi, Mega, ComeToMeBaby, paszczakin, Sabina, kkisia, Arwena, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
Hejka,dziewczeta,pokazal sie cien drugiej kreski na tescie,taka cieniutka ledwo widoczna kreseczka,dzis jest 7my dzien po transferze,wczoraj dol dzis nadzieja
mamatrojki80, Elfik, kapturnica, Heretyczka, moremi, dorbie, Zofia8, caffe, Mega, Aasiula, Reni, ComeToMeBaby, gosia7122, paszczakin, Sabina, kkisia, Pusurek, anna maria, Magda*, Bursztyn, Arwena, malgos741, Mango, iwcia77, Parka, inessa, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AsiaPoli wrote:Hejka,dziewczeta,pokazal sie cien drugiej kreski na tescie,taka cieniutka ledwo widoczna kreseczka,dzis jest 7my dzien po transferze,wczoraj dol dzis nadzieja
Oby nam się lutowy worek rozwiązałMega, Aasiula, Elfik, Sabina, kapturnica, kkisia, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zosia, jakoś cieżko rozgryźć mi tego twojego mena. Tak jakby trochę chciał ale jednak boi sie...nie masz wsród znajomych malutkich dzieci? Może jakby miał bliższy kontakt to by zechciał bardziej
trzymanie niemowlaka na rękach to takie przyjemne uczycie
o ile dziecko nie ryczy
Mega, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Dziewczyny co biorą inofem - czujecie sie po nim jakoś inaczej? Bo nie wiem czy sie wkręcam ale po wypiciu mam wrażenie ze łapie mnie gorączka
gorączki nie mam
Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Zosia, jakoś cieżko rozgryźć mi tego twojego mena. Tak jakby trochę chciał ale jednak boi sie...nie masz wsród znajomych malutkich dzieci? Może jakby miał bliższy kontakt to by zechciał bardziej
trzymanie niemowlaka na rękach to takie przyjemne uczycie
o ile dziecko nie ryczy
Bo On gdzies gleboko chcialby ale sie boi. Teraz wszystko jest poukladane, zycie wygodne. A dziecko przewroci wszystko do gory nogami. Mamy przyjaciol z 2 letnia coreczka a teraz w kolejnej ciazy.
moremi, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8