X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Dziewczyny co biorą inofem - czujecie sie po nim jakoś inaczej? Bo nie wiem czy sie wkręcam ale po wypiciu mam wrażenie ze łapie mnie gorączka

A co w ulotce piszą? Natka, a może Cię jakiś wirus toczy? u mnie w Wielkopolsce jest teraz jakaś zaraza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 11:45

• moremi Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Dziewczyny co biorą inofem - czujecie sie po nim jakoś inaczej? Bo nie wiem czy sie wkręcam ale po wypiciu mam wrażenie ze łapie mnie gorączka
    Długo pijesz?

Ja piłam inofolic, więc jakoś nie poczułam różnicy. Na początku tylko czułam jak mi jajniki napierdzielają, trochę osłabiona byłam po wypiciu inocośtam, ale teraz bez sensacji.

Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz zaczelam od tygodnia. Od paru dni 2x1, może mi sie zdaje ze to od tego. Na razie na jajnikach cisza, ale świeżo po okresie jestem. Zobaczymy co bedzie w przyszłym tygodniu. W ulotce nic nie ma o niepokojących objawach.

hGXkp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Teraz zaczelam od tygodnia. Od paru dni 2x1, może mi sie zdaje ze to od tego. Na razie na jajnikach cisza, ale świeżo po okresie jestem. Zobaczymy co bedzie w przyszłym tygodniu. W ulotce nic nie ma o niepokojących objawach.
    Spoko, przyzwyczaisz organizm i zaraz będziesz odstawiała. W ciąży się już myoinozytolu nie pije :-)

Sabina, Natka_79, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie dziś przychodzi koleżanka z rocznymi bliźniakami... dałam im po ostatniej wizycie ksywkę "double trouble" ;-)

Elfik, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    8kg- dzis wazone ;)

Hate you babe!!!!

;)

kapturnica, moremi, Mega, Sabina, kkisia, Aasiula, malgos741, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a on na pewno wie na co to jest?
    czy mu powiedziałaś, że na... porost włosów, albo coś innego równie atrakcyjnego?
    bo jak on wie na co to jest to jest bardzo niekonsekwentny w swoim działaniu.
    on ma pewnie totalna awersję do lekarzy. pójście do lekarza w "tej" sprawie jest poniżej godności dla niego. Ale zajadanie się egzotycznymi proszkami- spoko.

Wie. Wie rowniez co to Conceive Plus i do czego sluzy i nie wzbrania sie przed uzyciem.

moremi, Mega, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Spoko, przyzwyczaisz organizm i zaraz będziesz odstawiała. W ciąży się już myoinozytolu nie pije :-)
    Oby twoje słowa były prorocze :)

moremi lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostrzenica wpadła się pobawić z Idanatorem..
    Niech ją spotkają same dobre rzeczy, życie mi ratuje..
    Powiedziałam jej o ciąży, ucieszyła się jak cholera, aż mi się miło zrobiło.
    Jej się podobają małe dzieciaki, ale skubana mądra jest, powozi wózek, ale o swoim nie myśli :)
    I dobrze, dzieci to koniec wolności, niech się na studiach pobawi i postudiuje

Ja miałam się kimnąć, ile można nie spać, ale coś w mieszkaniu zrobić trzeba.

K... chyba się oduczyłam spania, czy tak można?

Melduje, że powiem coś na temat migdałów za jakiś czas.
    W piątek się dowiem kiedy córa będzie miała wycinany migdał i operację uszu...
    Jak termin będzie z kosmosu, idziemy prywatnie
    Dłuzej tak nie pociągniemy, a jak się rozwija dziecko, które niedosłyszy pisać tu nie będe..
    niech się coś ruszy, do k... nędzy...

moremi, Mega, ComeToMeBaby, paszczakin, Sabina, kkisia, Arwena, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

• AsiaPoli Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,dziewczeta,pokazal sie cien drugiej kreski na tescie,taka cieniutka ledwo widoczna kreseczka,dzis jest 7my dzien po transferze,wczoraj dol dzis nadzieja :)

mamatrojki80, Elfik, kapturnica, Heretyczka, moremi, dorbie, Zofia8, caffe, Mega, Aasiula, Reni, ComeToMeBaby, gosia7122, paszczakin, Sabina, kkisia, Pusurek, anna maria, Magda*, Bursztyn, Arwena, malgos741, Mango, iwcia77, Parka, inessa, mama78 lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzień dobry! :)

moremi, Mega, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bo się pakuje. Oni chyba dziś wyjeżdŻają
    w czwartek
    zmeczona jestem

moremi, Mega, Sabina, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, AsiaPoli, niech moc hcg będzie z Wami!
    I rośnie!

Ale miłe informacje :)

dorbie, Mega, Aasiula, gosia7122, Sabina, kkisia, Magda*, Arwena, malgos741, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pol chalupy posprzatane:-) Teraz przerwa na herbatke z czerwonej koniczyny.

Elfik, moremi lubią tę wiadomość

Zofia8
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    Hejka,dziewczeta,pokazal sie cien drugiej kreski na tescie,taka cieniutka ledwo widoczna kreseczka,dzis jest 7my dzien po transferze,wczoraj dol dzis nadzieja :)
    Asia, dawaj fotę :-)
    Oby nam się lutowy worek rozwiązał :-)

Mega, Aasiula, Elfik, Sabina, kapturnica, kkisia, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia, jakoś cieżko rozgryźć mi tego twojego mena. Tak jakby trochę chciał ale jednak boi sie...nie masz wsród znajomych malutkich dzieci? Może jakby miał bliższy kontakt to by zechciał bardziej :) trzymanie niemowlaka na rękach to takie przyjemne uczycie :) o ile dziecko nie ryczy ;)

Mega, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli - niech krecha ciemnieje!

Mega, AsiaPoli, Elfik, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ja czuje jajniki bardzo :) gorączki nie mam ;)

Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Zosia, jakoś cieżko rozgryźć mi tego twojego mena. Tak jakby trochę chciał ale jednak boi sie...nie masz wsród znajomych malutkich dzieci? Może jakby miał bliższy kontakt to by zechciał bardziej :) trzymanie niemowlaka na rękach to takie przyjemne uczycie :) o ile dziecko nie ryczy ;)

Bo On gdzies gleboko chcialby ale sie boi. Teraz wszystko jest poukladane, zycie wygodne. A dziecko przewroci wszystko do gory nogami. Mamy przyjaciol z 2 letnia coreczka a teraz w kolejnej ciazy.

moremi, Arwena lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia Poli :-)

AsiaPoli lubi tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 7561 7562 7563 7564 7565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ