35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wstanie???? ej no weź!
paszczakin wrote:Ewa, a Tobie wiadomo, ze filmy w kinach to rozrywka? Bo wiekszosc ludzi juz w okresie dzieciecym dowiaduje sie, ze jak mysz jebnie krolika mlotkiem, a ten po rozplaszczeniu wstanie, ma sie nijak do rzeczywistosci..moremi, paszczakin, Mega, kkisia, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Tylko żeby się Wam goście po pijaku nie potopili
Niby to żart, ale w pazdzierniku wracaliśmy podchmieleni na jacht i nie wiadomo jak jeden z moich załogantów znalazł się w wodzie. Dwa dni później na zaprzyjaznionym jachcie dziewczyna wylądowała w wodzie. Najwięcej wypadków jest właśnie w porcie.
ja tez kiedys na obozie sportowym stwiedzilam, ze obok pomostu nie ma wody. Po pijaku i w nocymoremi, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:hmm no ja nie kupilam, ale dostalam od taty- nie wiem czy byloby mnie stac...
ale fakt faktem pogorze fajne, co prawda ja nie mam blisko lasu, ale okolica spokojna jak na tak mala odleglosc od kopalni- a w zimie podchodza sarenki i wiewiorki
(wlasnie przy ustalaniu granic sasiad mowil ze w tym roku bedzie sprzedawal- nie wiem jakie ceny cie interesuja)
Nie możemy przekroczyć 250 tys za działkę. I ma być co najmniej około 20 arów i obok las i piękne widoki i dobry dojazd i mpk blisko..nasłoneczniona - chłe chłe....no takei tam drobiazgi...moremi, caffe, Mega, kkisia, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak najniższe...
Nie możemy przekroczyć 250 tys za działkę. I ma być co najmniej około 20 arów i obok las i piękne widoki i dobry dojazd i mpk blisko..nasłoneczniona - chłe chłe....no takei tam drobiazgi...
las z grzybami dodaj jeszczemoremi, Bozia3, kapturnica, caffe, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Będzie gazowane?
moje dziecie w gazowanej wodzie plywa- pije conajmniej 1.5 lytra gazowki dziennie, zycie mi ona ratuje..Bozia3, Mega, kkisia, Reni, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Boze tylko 8 ,pieknie szybko to zgubisz po porodzie ja przytylam 13kg i dzis nie ma sladu .
Ja z 18teraz się dopiero przyznaje ludziom, miesiąc minął i mam jeszcze 3 na sobie a codziennie waga leci w dol, no ale prawie nic nie jem bo nie chce powodować wrzaskow Malej. Żałuje ze się nie byczylam kiedy można było i ze w ogóle zwracalam uwagę na wagę, trzeba było jeść wszystko nawet i w nocy o północy jak przyszła chetka.
Podczytuje co raz więcej,wiosna panie idzie chyba i za oknem i w mojej głowie, odpukac.
Gratuluje ostatnich 2 kresek.
Wspolczuje ogromnie Dorbiepaszczakin, moremi, caffe, Mega, kkisia, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak najniższe...
Nie możemy przekroczyć 250 tys za działkę. I ma być co najmniej około 20 arów i obok las i piękne widoki i dobry dojazd i mpk blisko..nasłoneczniona - chłe chłe....no takei tam drobiazgi...
hmm no u mnie lasu niet sasiadka placila zdaje sie 22tys za ar, ale wez mapke i tak od poludniowej strony Wieliczki i porownaj z liniam autobusow- wprowadzono niedawno zintegrowany system- autobusiki podjezdzaja pod stacje pkp i stad 20 min do krk
aa np z Sierczy pieknie iwdac Babia...,Sygneczow, reszty to nie za bardzo wiem bo dawno nie bylam
Bozia3 lubi tę wiadomość
gretka -
moremi wrote:Paszcza, a gdzie Twój bebol?
a na miejscu, dziekuje..fotel w pracy se polpoziomo rozlozylam, ekranu prawie nie widze, ale jak siedze prosto, to mnie dziecko napierdziela
Bozia3, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, Elfik, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:22
pierdzielisz Pusur- to ze potem zylas powietrzem i zniklas to nie to samo.. chodzi mi o sam porod..kapturnica, moremi, Aasiula, Pusurek, Mega, kkisia, gosia7122, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a na miejscu, dziekuje..
fotel w pracy se polpoziomo rozlozylam, ekranu prawie nie widze, ale jak siedze prosto, to mnie dziecko napierdziela
Ps. Co dzisiaj kota dostanie z okazji święta?Bozia3, paszczakin, Mega, kkisia, Reni, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
paszcza - tylko jakby co - nie przestrasz się brzuchem po porodzie - bo nawet szczupłym osobom często ten brzuch, zaraz po, sterczy jak ciążowy. On jest po prostu jeszcze nie obkurczony i to mija po kilku tygodniach....
moremi, anna maria, caffe, Aasiula, Mega, paszczakin, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, Arwena, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość