35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBry
Wacia
Ja zaraz wbijam do kuchni , musze moim chlopakom zarelko przygotowac
I sprytnie sobie wymyslilam golabki na 2 dni , i zrobie im jeszcze gulasz do sloikow , oni to potem myk do dara , zrobia sos i obiad gotowy
Synus przypilnuje i zrobi reszte
A NA niedziele obiad maja juz zamrozonytylko jak im sie bedzie chcialo to rosol ugotuja
Sabina, Mega, kapturnica, moremi, malgos741, Aasiula, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:az tak zle na slasku z praca?...kurde mam nadzieje, ze jednak cos znajdziesz...
, na umowę zlecenie lub gotowość do założenia własnej działalności
takie ogłoszenia przeważają. A jak jest coś fajnego to piszą wymagania z kosmosu.... Ale nie tracę nadziei
Dzien dobry
Jak Wacia?Sabina, kkisia, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.Pikna pogoda a i tak sie mi stac nie chciało.
Wacia zyje i cała w nerwach czeka.Po 10tej ma miec zabieg.Takze wspieramy Watoline mentalnie.Bo napewno sra zarem ze strachu
Wacia!!!Ty wieszSabina, Mega, moremi, kkisia, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, mamatrojki80, peppapig, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Żadna się nie przyznaje!!!!
Nie dam rady tak Was doczytać, więc prosze o streszczenie ostatnich trzech dni.
A i Paszczak, mam do Ciebie prośbę, ty zdaje się jedziesz na Montignacu. Podrzuć jakąś stronkę z fajnymi przepisam.
Mysza, zaprzyjaciolkowalam Cie- jak zaakceptujesz to Ci powysylam na priva!Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien dobry.Pikna pogoda a i tak sie mi stac nie chciało.
Wacia zyje i cała w nerwach czeka.Po 10tej ma miec zabieg.Takze wspieramy Watoline mentalnie.Bo napewno sra zarem ze strachu
Wacia!!!Ty wiesz
Dokladnie Duska- od 10 Kegle w pelni zacisniete!kapturnica, Mega, Sabina, moremi, malgos741, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..co do diety matki karmiacej..- no comment
obecnie jestem na diecie...cycek z kurvczaka lub indyka z wody, bialy ryz i marchewka...minimalna poprawa jest...przed porodem -czyli w moim poprzednim zyciu, slodycze mogly dla mnie nie istniec...czekolada lezala rok nietknieta ...- obecnie pochlaniam tony ciastek, budynie czekoladowe a jak widze bombonierki to slinie sie jak buldog...dostaje trzesawki
czy to hormony? czy to brak energii?
to moze jednak to kakao- czekolada mlodemu nie sluzy Iwcia? Albo tak jak mowi Bozia- z czasem przechodzi, mlody ma juz ponad miesiac to niedlugo powiino byc sporo lepiejmoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wacia jak to przeczytasz bedziesz po ale teraz na pewno wiesz, ze jestesmy z Toba myslami.
Dzien dobry wszystkim:-)
U mnie przepiekny poranek a jak wiecie to tutaj rzadkosc.kkisia, Mega, Sabina, moremi, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bry babeczki
Wacia trzymaj się nim się obejrzysz będziesz już po
Mega powodzenia z pracą.Mega, kkisia, Sabina, Aasiula, moremi, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Paszcza jutro przekrecenie licznika.U cie na 30sci a u mnie na 10
ano.. u mnie czas znowu zwolnil.. juz bym chciala kwiecien! nie to, ze mi cos jest- po prostu chcialabym juz miec tego malego czlowieka z nami, a nie w brzuchu.
i tak sobie wyliczam mini przystanki- za tydzien ide do gina- w pierwszym dniu 8 miesiaca..
8 miesiac brzmi juz troche lepiej.. Potem pewnie ostatne duze USG i mija termin skrajnego wczesniactwa.. A po swietach wielkanocnych zaczne myc oka, seksic sie jak dzika, kosic trawe w ogrodku, myc podlogi i co tam jeszczce sa za triki, zeby mlodego wygonickkisia, Sabina, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Nie ma sie co dziwic
Ja juz dzisiaj sram tak ze zaden plyn ani lewatywa nie beda potrzebne
kisia, bedzie dobrze. Za Cie tez bedziemy zaciskac, wiec wyjscia nie ma- musi byc dobrze..Mega, Sabina, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
z tego co zauważyłam zlikwidowała konto
wszystkie jej posty są bez nicku
w sumie mam to już w dupie
iwcia77 wrote:no i co z Dorka??? wiadomo cos?
a kto kasuje posty?Mega, kapturnica, kkisia, moremi, mamatrojki80, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja na szczęście tamtego nie używam
iwcia77 wrote:kurde... Polar, Reni, Caffe, Parka , Aniag- przyznac sie ktora podpalila most??? do roboty sie nie chce chodzic , co ?Sabina, Mega, kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi, mamatrojki80, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:znów ktos kasuje posty bo 3 strony umknęły...była strona 7733 a teraz jest 7728.. ciekawe jaka jutro bedzie ?
owszem, kasuję czasem jakieś starsze wpisy, ale tyle to nie jaiwcia77 lubi tę wiadomość