Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Wacia <3

Ja zaraz wbijam do kuchni , musze moim chlopakom zarelko przygotowac
    I sprytnie sobie wymyslilam golabki na 2 dni , i zrobie im jeszcze gulasz do sloikow , oni to potem myk do dara , zrobia sos i obiad gotowy :)
    Synus przypilnuje i zrobi reszte
    A NA niedziele obiad maja juz zamrozony :) tylko jak im sie bedzie chcialo to rosol ugotuja ;)

nick nieaktualny, Mega, kapturnica, moremi, malgos741, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    az tak zle na slasku z praca?...kurde mam nadzieje, ze jednak cos znajdziesz...
    Wiesz niby ogłoszenia sa, ale najbardziej mnie bawią typu: bezpłatne praktyki ;), na umowę zlecenie lub gotowość do założenia własnej działalności :) takie ogłoszenia przeważają. A jak jest coś fajnego to piszą wymagania z kosmosu.... Ale nie tracę nadziei ;)
    Dzien dobry :)
    Jak Wacia?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.Pikna pogoda a i tak sie mi stac nie chciało.
    Wacia zyje i cała w nerwach czeka.Po 10tej ma miec zabieg.Takze wspieramy Watoline mentalnie.Bo napewno sra zarem ze strachu
    Wacia!!!Ty wiesz <3

nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Macdu już niedługo i będzie po wszystkim <3 trzymam kciuki, niech Ci zrobią macicę funkiel nowke nieuzywke <3 sciskamy mała <3

kapturnica, Mega, moremi, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Żadna się nie przyznaje!!!!
    Nie dam rady tak Was doczytać, więc prosze o streszczenie ostatnich trzech dni.

A i Paszczak, mam do Ciebie prośbę, ty zdaje się jedziesz na Montignacu. Podrzuć jakąś stronkę z fajnymi przepisam.

Mysza, zaprzyjaciolkowalam Cie- jak zaakceptujesz to Ci powysylam na priva!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien dobry.Pikna pogoda a i tak sie mi stac nie chciało.
    Wacia zyje i cała w nerwach czeka.Po 10tej ma miec zabieg.Takze wspieramy Watoline mentalnie.Bo napewno sra zarem ze strachu
    Wacia!!!Ty wiesz <3

Dokladnie Duska- od 10 Kegle w pelni zacisniete!

kapturnica, Mega, nick nieaktualny, moremi, malgos741, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia <3 moooocno ściskam kciukolce :)

kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza jutro przekrecenie licznika.U cie na 30sci a u mnie na 10 ;)

nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..co do diety matki karmiacej..- no comment :( obecnie jestem na diecie...cycek z kurvczaka lub indyka z wody, bialy ryz i marchewka...minimalna poprawa jest...przed porodem -czyli w moim poprzednim zyciu, slodycze mogly dla mnie nie istniec...czekolada lezala rok nietknieta ...- obecnie pochlaniam tony ciastek, budynie czekoladowe a jak widze bombonierki to slinie sie jak buldog...dostaje trzesawki :( czy to hormony? czy to brak energii?

to moze jednak to kakao- czekolada mlodemu nie sluzy Iwcia? Albo tak jak mowi Bozia- z czasem przechodzi, mlody ma juz ponad miesiac to niedlugo powiino byc sporo lepiej <3

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia jak to przeczytasz bedziesz po ale teraz na pewno wiesz, ze jestesmy z Toba myslami.

Dzien dobry wszystkim:-)

U mnie przepiekny poranek a jak wiecie to tutaj rzadkosc.

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry babeczki ;)
    Wacia trzymaj się nim się obejrzysz będziesz już po <3
    Mega powodzenia z pracą.

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    .Bo napewno sra zarem ze strachu
    Wacia!!!Ty wiesz <3

Nie ma sie co dziwic
    Ja juz dzisiaj sram tak ze zaden plyn ani lewatywa nie beda potrzebne ;)

Mega, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos jak nastrój?

malgos741 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Paszcza jutro przekrecenie licznika.U cie na 30sci a u mnie na 10 ;)

ano.. u mnie czas znowu zwolnil.. juz bym chciala kwiecien! nie to, ze mi cos jest- po prostu chcialabym juz miec tego malego czlowieka z nami, a nie w brzuchu.
    i tak sobie wyliczam mini przystanki- za tydzien ide do gina- w pierwszym dniu 8 miesiaca..
    8 miesiac brzmi juz troche lepiej.. Potem pewnie ostatne duze USG i mija termin skrajnego wczesniactwa.. A po swietach wielkanocnych zaczne myc oka, seksic sie jak dzika, kosic trawe w ogrodku, myc podlogi i co tam jeszczce sa za triki, zeby mlodego wygonic ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Nie ma sie co dziwic
    Ja juz dzisiaj sram tak ze zaden plyn ani lewatywa nie beda potrzebne ;)

kisia, bedzie dobrze. Za Cie tez bedziemy zaciskac, wiec wyjscia nie ma- musi byc dobrze..

Mega, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Znowu Kometa posty kasuje?
    to som jakieś pomówienia

Mega, malgos741, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co zauważyłam zlikwidowała konto
    wszystkie jej posty są bez nicku
    w sumie mam to już w dupie
    iwcia77 wrote:
    no i co z Dorka??? wiadomo cos?

a kto kasuje posty?

Mega, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na szczęście tamtego nie używam :-D
    iwcia77 wrote:
    kurde... Polar, Reni, Caffe, Parka , Aniag- przyznac sie ktora podpalila most??? do roboty sie nie chce chodzic , co ? ;D

nick nieaktualny, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    znów ktos kasuje posty bo 3 strony umknęły...była strona 7733 a teraz jest 7728.. ciekawe jaka jutro bedzie ?
    no- ja tez sobie stronę zapisałam, przychodzę dzisiaj i jej nie ma. musiałam mniej więcej po godzinie szukać.
    owszem, kasuję czasem jakieś starsze wpisy, ale tyle to nie ja :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Watolina czymie kegla za Ciebie :-)

nick nieaktualny, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7580 7581 7582 7583 7584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ