35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBry

Wacia
Ja zaraz wbijam do kuchni , musze moim chlopakom zarelko przygotowac
I sprytnie sobie wymyslilam golabki na 2 dni , i zrobie im jeszcze gulasz do sloikow , oni to potem myk do dara , zrobia sos i obiad gotowy
Synus przypilnuje i zrobi reszte
A NA niedziele obiad maja juz zamrozony
tylko jak im sie bedzie chcialo to rosol ugotuja 
nick nieaktualny, Mega, kapturnica, moremi, malgos741, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wiesz niby ogłoszenia sa, ale najbardziej mnie bawią typu: bezpłatne praktykiiwcia77 wrote:az tak zle na slasku z praca?...kurde mam nadzieje, ze jednak cos znajdziesz...
, na umowę zlecenie lub gotowość do założenia własnej działalności
takie ogłoszenia przeważają. A jak jest coś fajnego to piszą wymagania z kosmosu.... Ale nie tracę nadziei 
Dzien dobry
Jak Wacia?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.Pikna pogoda a i tak sie mi stac nie chciało.
Wacia zyje i cała w nerwach czeka.Po 10tej ma miec zabieg.Takze wspieramy Watoline mentalnie.Bo napewno sra zarem ze strachu
Wacia!!!Ty wiesz
nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Żadna się nie przyznaje!!!!
Nie dam rady tak Was doczytać, więc prosze o streszczenie ostatnich trzech dni.
A i Paszczak, mam do Ciebie prośbę, ty zdaje się jedziesz na Montignacu. Podrzuć jakąś stronkę z fajnymi przepisam.
Mysza, zaprzyjaciolkowalam Cie- jak zaakceptujesz to Ci powysylam na priva!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien dobry.Pikna pogoda a i tak sie mi stac nie chciało.
Wacia zyje i cała w nerwach czeka.Po 10tej ma miec zabieg.Takze wspieramy Watoline mentalnie.Bo napewno sra zarem ze strachu
Wacia!!!Ty wiesz
Dokladnie Duska- od 10 Kegle w pelni zacisniete!
kapturnica, Mega, nick nieaktualny, moremi, malgos741, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..co do diety matki karmiacej..- no comment
obecnie jestem na diecie...cycek z kurvczaka lub indyka z wody, bialy ryz i marchewka...minimalna poprawa jest...przed porodem -czyli w moim poprzednim zyciu, slodycze mogly dla mnie nie istniec...czekolada lezala rok nietknieta ...- obecnie pochlaniam tony ciastek, budynie czekoladowe a jak widze bombonierki to slinie sie jak buldog...dostaje trzesawki
czy to hormony? czy to brak energii?
to moze jednak to kakao- czekolada mlodemu nie sluzy Iwcia? Albo tak jak mowi Bozia- z czasem przechodzi, mlody ma juz ponad miesiac to niedlugo powiino byc sporo lepiej
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wacia jak to przeczytasz bedziesz po ale teraz na pewno wiesz, ze jestesmy z Toba myslami.
Dzien dobry wszystkim:-)
U mnie przepiekny poranek a jak wiecie to tutaj rzadkosc.
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bry babeczki

Wacia trzymaj się nim się obejrzysz będziesz już po
Mega powodzenia z pracą.
Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:.Bo napewno sra zarem ze strachu
Wacia!!!Ty wiesz
Nie ma sie co dziwic
Ja juz dzisiaj sram tak ze zaden plyn ani lewatywa nie beda potrzebne
Mega, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszcza jutro przekrecenie licznika.U cie na 30sci a u mnie na 10

ano.. u mnie czas znowu zwolnil.. juz bym chciala kwiecien! nie to, ze mi cos jest- po prostu chcialabym juz miec tego malego czlowieka z nami, a nie w brzuchu.
i tak sobie wyliczam mini przystanki- za tydzien ide do gina- w pierwszym dniu 8 miesiaca..
8 miesiac brzmi juz troche lepiej.. Potem pewnie ostatne duze USG i mija termin skrajnego wczesniactwa.. A po swietach wielkanocnych zaczne myc oka, seksic sie jak dzika, kosic trawe w ogrodku, myc podlogi i co tam jeszczce sa za triki, zeby mlodego wygonic
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Nie ma sie co dziwic
Ja juz dzisiaj sram tak ze zaden plyn ani lewatywa nie beda potrzebne
kisia, bedzie dobrze. Za Cie tez bedziemy zaciskac, wiec wyjscia nie ma- musi byc dobrze..
Mega, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
z tego co zauważyłam zlikwidowała konto
wszystkie jej posty są bez nicku
w sumie mam to już w dupie
iwcia77 wrote:no i co z Dorka??? wiadomo cos?
a kto kasuje posty?
Mega, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja na szczęście tamtego nie używam

iwcia77 wrote:kurde... Polar, Reni, Caffe, Parka , Aniag- przyznac sie ktora podpalila most??? do roboty sie nie chce chodzic , co ?
nick nieaktualny, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no- ja tez sobie stronę zapisałam, przychodzę dzisiaj i jej nie ma. musiałam mniej więcej po godzinie szukać.malgos741 wrote:znów ktos kasuje posty bo 3 strony umknęły...była strona 7733 a teraz jest 7728.. ciekawe jaka jutro bedzie ?
owszem, kasuję czasem jakieś starsze wpisy, ale tyle to nie ja
iwcia77 lubi tę wiadomość