X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Wacia <3

Ja zaraz wbijam do kuchni , musze moim chlopakom zarelko przygotowac
    I sprytnie sobie wymyslilam golabki na 2 dni , i zrobie im jeszcze gulasz do sloikow , oni to potem myk do dara , zrobia sos i obiad gotowy :)
    Synus przypilnuje i zrobi reszte
    A NA niedziele obiad maja juz zamrozony :) tylko jak im sie bedzie chcialo to rosol ugotuja ;)

Sabina, Mega, kapturnica, moremi, malgos741, Aasiula, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    az tak zle na slasku z praca?...kurde mam nadzieje, ze jednak cos znajdziesz...
    Wiesz niby ogłoszenia sa, ale najbardziej mnie bawią typu: bezpłatne praktyki ;), na umowę zlecenie lub gotowość do założenia własnej działalności :) takie ogłoszenia przeważają. A jak jest coś fajnego to piszą wymagania z kosmosu.... Ale nie tracę nadziei ;)
    Dzien dobry :)
    Jak Wacia?

Sabina, kkisia, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.Pikna pogoda a i tak sie mi stac nie chciało.
    Wacia zyje i cała w nerwach czeka.Po 10tej ma miec zabieg.Takze wspieramy Watoline mentalnie.Bo napewno sra zarem ze strachu
    Wacia!!!Ty wiesz <3

Sabina, Mega, moremi, kkisia, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, mamatrojki80, peppapig, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Macdu już niedługo i będzie po wszystkim <3 trzymam kciuki, niech Ci zrobią macicę funkiel nowke nieuzywke <3 sciskamy mała <3

kapturnica, Mega, moremi, kkisia, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Żadna się nie przyznaje!!!!
    Nie dam rady tak Was doczytać, więc prosze o streszczenie ostatnich trzech dni.

A i Paszczak, mam do Ciebie prośbę, ty zdaje się jedziesz na Montignacu. Podrzuć jakąś stronkę z fajnymi przepisam.

Mysza, zaprzyjaciolkowalam Cie- jak zaakceptujesz to Ci powysylam na priva!

Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien dobry.Pikna pogoda a i tak sie mi stac nie chciało.
    Wacia zyje i cała w nerwach czeka.Po 10tej ma miec zabieg.Takze wspieramy Watoline mentalnie.Bo napewno sra zarem ze strachu
    Wacia!!!Ty wiesz <3

Dokladnie Duska- od 10 Kegle w pelni zacisniete!

kapturnica, Mega, Sabina, moremi, malgos741, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia <3 moooocno ściskam kciukolce :)

kapturnica, Sabina, moremi, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza jutro przekrecenie licznika.U cie na 30sci a u mnie na 10 ;)

Sabina, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..co do diety matki karmiacej..- no comment :( obecnie jestem na diecie...cycek z kurvczaka lub indyka z wody, bialy ryz i marchewka...minimalna poprawa jest...przed porodem -czyli w moim poprzednim zyciu, slodycze mogly dla mnie nie istniec...czekolada lezala rok nietknieta ...- obecnie pochlaniam tony ciastek, budynie czekoladowe a jak widze bombonierki to slinie sie jak buldog...dostaje trzesawki :( czy to hormony? czy to brak energii?

to moze jednak to kakao- czekolada mlodemu nie sluzy Iwcia? Albo tak jak mowi Bozia- z czasem przechodzi, mlody ma juz ponad miesiac to niedlugo powiino byc sporo lepiej <3

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia jak to przeczytasz bedziesz po ale teraz na pewno wiesz, ze jestesmy z Toba myslami.

Dzien dobry wszystkim:-)

U mnie przepiekny poranek a jak wiecie to tutaj rzadkosc.

kkisia, Mega, Sabina, moremi, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry babeczki ;)
    Wacia trzymaj się nim się obejrzysz będziesz już po <3
    Mega powodzenia z pracą.

Mega, kkisia, Sabina, Aasiula, moremi, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    .Bo napewno sra zarem ze strachu
    Wacia!!!Ty wiesz <3

Nie ma sie co dziwic
    Ja juz dzisiaj sram tak ze zaden plyn ani lewatywa nie beda potrzebne ;)

Mega, Sabina, kapturnica, moremi, mamatrojki80, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos jak nastrój?

malgos741 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Paszcza jutro przekrecenie licznika.U cie na 30sci a u mnie na 10 ;)

ano.. u mnie czas znowu zwolnil.. juz bym chciala kwiecien! nie to, ze mi cos jest- po prostu chcialabym juz miec tego malego czlowieka z nami, a nie w brzuchu.
    i tak sobie wyliczam mini przystanki- za tydzien ide do gina- w pierwszym dniu 8 miesiaca..
    8 miesiac brzmi juz troche lepiej.. Potem pewnie ostatne duze USG i mija termin skrajnego wczesniactwa.. A po swietach wielkanocnych zaczne myc oka, seksic sie jak dzika, kosic trawe w ogrodku, myc podlogi i co tam jeszczce sa za triki, zeby mlodego wygonic ;)

kkisia, Sabina, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Nie ma sie co dziwic
    Ja juz dzisiaj sram tak ze zaden plyn ani lewatywa nie beda potrzebne ;)

kisia, bedzie dobrze. Za Cie tez bedziemy zaciskac, wiec wyjscia nie ma- musi byc dobrze..

Mega, Sabina, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Znowu Kometa posty kasuje?
    to som jakieś pomówienia

Mega, malgos741, Aasiula, mamatrojki80, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co zauważyłam zlikwidowała konto
    wszystkie jej posty są bez nicku
    w sumie mam to już w dupie
    iwcia77 wrote:
    no i co z Dorka??? wiadomo cos?

a kto kasuje posty?

Mega, kapturnica, kkisia, moremi, mamatrojki80, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na szczęście tamtego nie używam :-D
    iwcia77 wrote:
    kurde... Polar, Reni, Caffe, Parka , Aniag- przyznac sie ktora podpalila most??? do roboty sie nie chce chodzic , co ? ;D

Sabina, Mega, kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi, mamatrojki80, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    znów ktos kasuje posty bo 3 strony umknęły...była strona 7733 a teraz jest 7728.. ciekawe jaka jutro bedzie ?
    no- ja tez sobie stronę zapisałam, przychodzę dzisiaj i jej nie ma. musiałam mniej więcej po godzinie szukać.
    owszem, kasuję czasem jakieś starsze wpisy, ale tyle to nie ja :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Watolina czymie kegla za Ciebie :-)

Sabina, Mega, kapturnica, kkisia, Bozia3, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7580 7581 7582 7583 7584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ