35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to bym fiorda kciała ale nie wiem czy nie gryzom i czy można je w domu czymać
Pusurek wrote:
A jak ktoras chce jeszcze magnes z No, to ostatnia szansa. Albo ciazowy ciuch. W pon lecem do Pl i moge slac paczki.Pusurek, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak nie sezon
myślałam, że teraz mają młode
ok może być merynos, ale z torebką!Pusurek wrote:Gupia. To nie sezon na fiordy teraz. Ale merynosa zawsze chetnie podesle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 13:09
Aasiula, Mega, kkisia, paszczakin, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jak nie sezon
myślałam, że teraz mają młode
ok może być merynos, ale z torebką!Aasiula, Reni, Heretyczka, moremi, Mega, kkisia, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja na 15.30 jadę na coroczne usg piersi i do laryngologa, jak mus to mus
a 20 i 24 jeszcze do stomatologa, mam biały tydzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 13:23
malgos741, moremi, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Reni go przecież nie skasowała
http://wyborcza.pl/1,75248,17418578,Pionier_in_vitro_w_Polsce__Jezdza_do_niego_takze_wierzacy.html
W Waszym wypadku to jednak też nie przejdzie, bo nasienie jest podawane przez lekarzy.
Ale poczytac chyba sobie moge:-)
moremi lubi tę wiadomość
Zofia8
-
moremi wrote:Mega szuka ktovją na facebooku zaprosil. I nie chce zdradzić co wie o zakończeniu starań Iwone.
A w ogóle, to wiem, że Iwone tu zaglada, ale czyta wybiórczo. Zaaktualizowała pozytywny test Asi, ale o Magdzie nie doczytała.
Iwone! Do tablicy i tłumacz się o co chodzi z tytułem wykresu!moremi, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega daj mi na psv dane to sprawdzę...
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
no to zdążyłam na wieści o Waci?
doczytałam, ze jeszcze się nie odezwała po? to ja też trzymam kciukasy.
p.s. chyba cały czas strony uciekają.
edit: potwierdzam. uciekają.
i żeby nie było- nie mam z tym nic wspólnego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:04
moremi, gretka, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wacia milczy a ja sama nie wiem czy pisac do niej czy nie.Umawialam sie z nia ,ze sie po wszystkim odezwie to moze odpuszcze Moze bidulka po narkozie spi jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:05
moremi, ComeToMeBaby, gretka, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, Arwena, Sabina, malgos741, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aahahahaha
Harry Potter będzie lekturą hahahahaah
ksiedzówy się załamią
sodomia i gomoria hahahahaReni, mamatrojki80, Mega, kkisia, Pusurek, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!