35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak wybiórczo pogladnelam strony od maj 2014 do wrzesien- dorka pojawia sie tylko w cytatach- a raczej by byla w tym czasie prawda?
oczywiscie nie wszystko ale przyuwazylam brzuch Reni w za duzych dzinsach(ostatnio na 3876) Adamkowe usg i Danke Solara- ale to tak wyborczo ile tego jescze to nie wiem, a jak ubywa to ju calkiem nic nie znajdzie....moremi, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
Peppapig - zadnych malin, podobno w ciąży niewskazane. Lepiej syrop z cebuli zrobić.
Ja FB nie mam - więc odpadam z zaproszeniami
Tak w ogóle to witajcie, ja dziś po zupce sledziowej z ziemniaczkamimniam mniam.
Coś chyba faktycznie się dzieje bo ja zawsze mam zapisana strone na ktorej koncze czytac, a dziś jak właczyłam forum to otworzyło się na innej tznna bieżacej stronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:33
gretka, Mega, gosia7122, kkisia, anna maria, Sabina, kicia 123, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wiec tak: zawsze coś musi być wiec przyplątała mi sie nadżerki, zrobił mi cytologię, wynik ma być na cito no i badanie czystości, skierowanie na badania dostałam - ogólne, tarczycowe, koagulogram, mam zbadać tez progesteron - bo powiedziałam mu o mojej temperaturze w II fazie i podobno jest ok jak podnosi sie w stosunku do bazowej o 0,5 stopnia - u mnie tak nie ma,
Ale owulacja była, endo piekne, zobaczymy
Co do badan typu fsh, lh to nadal twierdzi ze nie musze robić bo mam regularne cykle (?) - ma racje?
No i najciekawsze, po czym mi witki opadły - laparo robię na NFZ, musze sie przed zabiegiem spotkać z anastezjologiem i pokazać mu wszystkie wyniki, koszt konsultacji 150 zł
Ale jak mi cytologia wyjdzie kiepsko to zrobimy papa laparo.... Nosz kurwa mac!gosia7122, ComeToMeBaby, Arwena, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Peppapig - zadnych malin, podobno w ciąży niewskazane. Lepiej syrop z cebuli zrobić.
Ja FB nie mam - więc odpadam z zaproszeniami
Tak w ogóle to witajcie, ja dziś po zupce sledziowej z ziemniaczkamimniam mniam.
Coś chyba faktycznie się dzieje bo ja zawsze mam zapisana strone na ktorej koncze czytac, a dziś jak właczyłam forum to otworzyło się na innej tznna bieżacej stronie.kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, moremi, Arwena, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Wiec tak: zawsze coś musi być wiec przyplątała mi sie nadżerki, zrobił mi cytologię, wynik ma być na cito no i badanie czystości, skierowanie na badania dostałam - ogólne, tarczycowe, koagulogram, mam zbadać tez progesteron - bo powiedziałam mu o mojej temperaturze w II fazie i podobno jest ok jak podnosi sie w stosunku do bazowej o 0,5 stopnia - u mnie tak nie ma,
Co do badan typu fsh, lh to nadal twierdzi ze nie musze robić bo mam regularne cykle (?) - ma racje?
No i najciekawsze, po czym mi witki opadły - laparo robię na NFZ, musze sie przed zabiegiem spotkać z anastezjologiem i pokazać mu wszystkie wyniki, koszt konsultacji 150 zł
Ale jak mi cytologia wyjdzie kiepsko to zrobimy papa laparo.... Nosz kurwa mac!
A skad wiesz, że cytologia może nie być ok? kiedy ostatnio robiłaś? -
Mega wrote:Wiec tak: zawsze coś musi być wiec przyplątała mi sie nadżerki, zrobił mi cytologię, wynik ma być na cito no i badanie czystości, skierowanie na badania dostałam - ogólne, tarczycowe, koagulogram, mam zbadać tez progesteron - bo powiedziałam mu o mojej temperaturze w II fazie i podobno jest ok jak podnosi sie w stosunku do bazowej o 0,5 stopnia - u mnie tak nie ma,
Ale jak mi cytologia wyjdzie kiepsko to zrobimy papa laparo.... Nosz kurwa mac!
Ja tez mam regularne cykle, a wysokie FSH:-(
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:a-ha! czy to ty usuwasz nam strony z foruma?
No Reni tez sie juz kiedys przyznala, ze usuwa..
ja nie wiem, co w tym takiego- czytamy sie na biezaco, jakies tam posty z roku wstecz? niech se gina marnie..
tez sie kiedys zabiore za swoje na watku, ale ich jest tak straaasznie duzo i w wiekszosci bez "wrazliwych danych"Reni, Arwena, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość