35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak wybiórczo pogladnelam strony od maj 2014 do wrzesien- dorka pojawia sie tylko w cytatach- a raczej by byla w tym czasie prawda?
oczywiscie nie wszystko ale przyuwazylam brzuch Reni w za duzych dzinsach(ostatnio na 3876) Adamkowe usg i Danke Solara- ale to tak wyborczo ile tego jescze to nie wiem, a jak ubywa to ju calkiem nic nie znajdzie....
moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
Peppapig - zadnych malin, podobno w ciąży niewskazane. Lepiej syrop z cebuli zrobić.
Ja FB nie mam - więc odpadam z zaproszeniami
Tak w ogóle to witajcie, ja dziś po zupce sledziowej z ziemniaczkami
mniam mniam.
Coś chyba faktycznie się dzieje bo ja zawsze mam zapisana strone na ktorej koncze czytac, a dziś jak właczyłam forum to otworzyło się na innej tznna bieżacej stronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:33
gretka, Mega, gosia7122, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, kicia 123, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wiec tak: zawsze coś musi być wiec przyplątała mi sie nadżerki, zrobił mi cytologię, wynik ma być na cito no i badanie czystości, skierowanie na badania dostałam - ogólne, tarczycowe, koagulogram, mam zbadać tez progesteron - bo powiedziałam mu o mojej temperaturze w II fazie i podobno jest ok jak podnosi sie w stosunku do bazowej o 0,5 stopnia - u mnie tak nie ma,
Ale owulacja była, endo piekne, zobaczymy
Co do badan typu fsh, lh to nadal twierdzi ze nie musze robić bo mam regularne cykle (?) - ma racje?
No i najciekawsze, po czym mi witki opadły - laparo robię na NFZ, musze sie przed zabiegiem spotkać z anastezjologiem i pokazać mu wszystkie wyniki, koszt konsultacji 150 zł
Ale jak mi cytologia wyjdzie kiepsko to zrobimy papa laparo.... Nosz kurwa mac!
gosia7122, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wacia żyje
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, paszczakin, gosia7122, gretka, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Natka_79, Niuta, moremi, MartaDidi, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Parka, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
maliny jeść można i sok z nich pić też, nie wolno pić herbaty z liści malinslash wrote:Peppapig - zadnych malin, podobno w ciąży niewskazane. Lepiej syrop z cebuli zrobić.
Ja FB nie mam - więc odpadam z zaproszeniami
Tak w ogóle to witajcie, ja dziś po zupce sledziowej z ziemniaczkami
mniam mniam.
Coś chyba faktycznie się dzieje bo ja zawsze mam zapisana strone na ktorej koncze czytac, a dziś jak właczyłam forum to otworzyło się na innej tznna bieżacej stronie.
kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Wiec tak: zawsze coś musi być wiec przyplątała mi sie nadżerki, zrobił mi cytologię, wynik ma być na cito no i badanie czystości, skierowanie na badania dostałam - ogólne, tarczycowe, koagulogram, mam zbadać tez progesteron - bo powiedziałam mu o mojej temperaturze w II fazie i podobno jest ok jak podnosi sie w stosunku do bazowej o 0,5 stopnia - u mnie tak nie ma,
Co do badan typu fsh, lh to nadal twierdzi ze nie musze robić bo mam regularne cykle (?) - ma racje?
No i najciekawsze, po czym mi witki opadły - laparo robię na NFZ, musze sie przed zabiegiem spotkać z anastezjologiem i pokazać mu wszystkie wyniki, koszt konsultacji 150 zł
A skad wiesz, że cytologia może nie być ok? kiedy ostatnio robiłaś? -
Mega wrote:Wiec tak: zawsze coś musi być wiec przyplątała mi sie nadżerki, zrobił mi cytologię, wynik ma być na cito no i badanie czystości, skierowanie na badania dostałam - ogólne, tarczycowe, koagulogram, mam zbadać tez progesteron - bo powiedziałam mu o mojej temperaturze w II fazie i podobno jest ok jak podnosi sie w stosunku do bazowej o 0,5 stopnia - u mnie tak nie ma,
Ja tez mam regularne cykle, a wysokie FSH:-(
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:a-ha! czy to ty usuwasz nam strony z foruma?

No Reni tez sie juz kiedys przyznala, ze usuwa..
ja nie wiem, co w tym takiego- czytamy sie na biezaco, jakies tam posty z roku wstecz? niech se gina marnie..
tez sie kiedys zabiore za swoje na watku, ale ich jest tak straaasznie duzo i w wiekszosci bez "wrazliwych danych"
Reni, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wacia żyje
jeeeeeeeeah!
Waciulu- pijemy zdrowie wolnej macicy!
nick nieaktualny, Mega, gretka, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość