X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Ja ja zapraszałam ale nie wiem czy mnie zaakceptowała ;)
    Jusz dawno :)

malgos741 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wybiórczo pogladnelam strony od maj 2014 do wrzesien- dorka pojawia sie tylko w cytatach- a raczej by byla w tym czasie prawda?
    oczywiscie nie wszystko ale przyuwazylam brzuch Reni w za duzych dzinsach(ostatnio na 3876) Adamkowe usg i Danke Solara- ale to tak wyborczo ile tego jescze to nie wiem, a jak ubywa to ju calkiem nic nie znajdzie....

moremi, Sabina lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur z ciuchami to jeszcze chwilke sie wstrzymaj :)
    Ja dopiero jutro ide na laparo ;)

Mega co u gina ?

Mega, Pusurek, Aasiula, moremi, Arwena, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przeglądam swoje posty i co ja pacze
    deżawi romalnie! dokładnie 21.05.2013 jechałyśmy po greyu hahahaha
    a-ha! czy to ty usuwasz nam strony z foruma?
    :P

paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktos lub cos usuwa.Byc moze stare zdjecia sie resetuja i przez to.Albo ktos krecia robote robi hły hły hly
    Mega pisz co tam u gienka

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppapig - zadnych malin, podobno w ciąży niewskazane. Lepiej syrop z cebuli zrobić.

Ja FB nie mam - więc odpadam z zaproszeniami ;)

Tak w ogóle to witajcie, ja dziś po zupce sledziowej z ziemniaczkami :) mniam mniam.
    Coś chyba faktycznie się dzieje bo ja zawsze mam zapisana strone na ktorej koncze czytac, a dziś jak właczyłam forum to otworzyło się na innej tznna bieżacej stronie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:33

gretka, Mega, gosia7122, kkisia, anna maria, Sabina, kicia 123, malgos741 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co jest? tez tak macie ? nic nie moge tu napisac tylko wtedy- jak sie wyloguje i zaloguje, ale tylko na tym watku!!!

gretka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiec tak: zawsze coś musi być wiec przyplątała mi sie nadżerki, zrobił mi cytologię, wynik ma być na cito no i badanie czystości, skierowanie na badania dostałam - ogólne, tarczycowe, koagulogram, mam zbadać tez progesteron - bo powiedziałam mu o mojej temperaturze w II fazie i podobno jest ok jak podnosi sie w stosunku do bazowej o 0,5 stopnia - u mnie tak nie ma,
    Ale owulacja była, endo piekne, zobaczymy
    Co do badan typu fsh, lh to nadal twierdzi ze nie musze robić bo mam regularne cykle (?) - ma racje?
    No i najciekawsze, po czym mi witki opadły - laparo robię na NFZ, musze sie przed zabiegiem spotkać z anastezjologiem i pokazać mu wszystkie wyniki, koszt konsultacji 150 zł
    Ale jak mi cytologia wyjdzie kiepsko to zrobimy papa laparo.... Nosz kurwa mac!

gosia7122, ComeToMeBaby, Arwena, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash- z jakiego regionujestes?- pytam ze wzgledu na posilek- moj m prezywa jak cos takiego mozna jesc? chyba ze twoja wersja inna?

iwcia77 lubi tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia żyje

mamatrojki80, kkisia, Mega, paszczakin, gosia7122, gretka, Aasiula, Pusurek, ComeToMeBaby, Natka_79, Niuta, moremi, MartaDidi, Arwena, anna maria, Sabina, Parka, malgos741, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Peppapig - zadnych malin, podobno w ciąży niewskazane. Lepiej syrop z cebuli zrobić.

Ja FB nie mam - więc odpadam z zaproszeniami ;)

Tak w ogóle to witajcie, ja dziś po zupce sledziowej z ziemniaczkami :) mniam mniam.
    Coś chyba faktycznie się dzieje bo ja zawsze mam zapisana strone na ktorej koncze czytac, a dziś jak właczyłam forum to otworzyło się na innej tznna bieżacej stronie.
    maliny jeść można i sok z nich pić też, nie wolno pić herbaty z liści malin

kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, moremi, Arwena, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    slash- z jakiego regionujestes?- pytam ze wzgledu na posilek- moj m prezywa jak cos takiego mozna jesc? chyba ze twoja wersja inna?
    z Wielkopolski
    A jadł kiedyś mąż taką zupę?

gretka lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwne ze za konmsultacje z anestezjologiem masz placic Tym bardziej ,ze na nfz laparoskopia.
    Jesli masz potwierdzone ovu to w sumie na co ci fsh i lh badac

mamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    maliny jeść można i sok z nich pić też, nie wolno pić herbaty z liści malin
    A widzisz, dzięki.
    Coś wiedziałam ze gdzies dzwoni ale nie wiedziałam gdzie :)

caffe lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Wiec tak: zawsze coś musi być wiec przyplątała mi sie nadżerki, zrobił mi cytologię, wynik ma być na cito no i badanie czystości, skierowanie na badania dostałam - ogólne, tarczycowe, koagulogram, mam zbadać tez progesteron - bo powiedziałam mu o mojej temperaturze w II fazie i podobno jest ok jak podnosi sie w stosunku do bazowej o 0,5 stopnia - u mnie tak nie ma,
    Co do badan typu fsh, lh to nadal twierdzi ze nie musze robić bo mam regularne cykle (?) - ma racje?
    No i najciekawsze, po czym mi witki opadły - laparo robię na NFZ, musze sie przed zabiegiem spotkać z anastezjologiem i pokazać mu wszystkie wyniki, koszt konsultacji 150 zł

A skad wiesz, że cytologia może nie być ok? kiedy ostatnio robiłaś?

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:

Ja tez mam regularne cykle, a wysokie FSH:-(

Zofia8
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a-ha! czy to ty usuwasz nam strony z foruma?
    :P

No Reni tez sie juz kiedys przyznala, ze usuwa..
    ja nie wiem, co w tym takiego- czytamy sie na biezaco, jakies tam posty z roku wstecz? niech se gina marnie..

tez sie kiedys zabiore za swoje na watku, ale ich jest tak straaasznie duzo i w wiekszosci bez "wrazliwych danych" ;)

Reni, Arwena, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A skad wiesz, że cytologia może nie być ok? kiedy ostatnio robiłaś?
    10 miesięcy temu, była ok

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani Was czytać, bo strony uciekają, ani pisać, bo trzeba sie wylogować i zalogować ponownie żeby się okienko do pisania pojawiło. Jak żyć pytam, jak żyć?

kkisia, gretka, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wacia żyje

jeeeeeeeeah!

Waciulu- pijemy zdrowie wolnej macicy!

kkisia, Mega, gretka, Aasiula, peppapig, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 7588 7589 7590 7591 7592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ