35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega - u mnie laparo trwała jakieś 40 minut i po ptokach. Naprawdę nie ma się czego bać - to tylko zabieg diagnostyczny - nic nie boli, a dziurki (3) goją się szybko...ja już po 3 dniach bodajże wróciłam do pracy. Najnieprzyjemniejsza w tym wszystkim jest narkoza - ale ja nie zareagowałam ani bólem ramion, ani wymiotami - więc może u Ciebie też tak będzie....
Mega, kkisia, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusur - tu jest ta kaszta, ale Ty już możesz kupować inne - bo ona jest dla bobasów po 4 miesiącu
http://www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/produkty/nasze-produkty/kleiki-i-kaszki/kaszki-mleczno-pszenne/kleiki-i-kaszki/nestle-kaszka-mleczna-manna-pudelko-250g -
dobra- Wacia
superowo, poboli poboli i przejdzie
i będziesz nówka sztuka, w sam raz do zapładniania
Dorbie- przykro mi, no ale już wiesz czego się spodziewać. Obyś się szybko z tym uporała i wróciła do równowagi.
Mega- no skandal. Może im sie tam limity wyczerpały. Czasem jest tak, że masz skierowanie i niby bezpłatne a idziesz sie rejestrować i okazuje sie że no limits, to se płać jak chcesz. Można wtedy zmienić szpital/ przychodnię i poszukać takiej gdzie jest bezpłatnie. Może o to chodzi?Mega, dorbie, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam
ja za to będę przyjmować audiencję od 6 do 8 marca w Poznaniu w Med Polonii, tam w tych dniach moje migdałki pożegnam... terminy na NFZ jakieś odległe więc sobie za zabieg zapłacę i mam NFZ w nosie
Usg piersi w normie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 16:43
megan8, moremi, ComeToMeBaby, gosia7122, Sabina, Arwena, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dobra- Wacia
superowo, poboli poboli i przejdzie
i będziesz nówka sztuka, w sam raz do zapładniania
Dorbie- przykro mi, no ale już wiesz czego się spodziewać. Obyś się szybko z tym uporała i wróciła do równowagi.
Mega- no skandal. Może im sie tam limity wyczerpały. Czasem jest tak, że masz skierowanie i niby bezpłatne a idziesz sie rejestrować i okazuje sie że no limits, to se płać jak chcesz. Można wtedy zmienić szpital/ przychodnię i poszukać takiej gdzie jest bezpłatnie. Może o to chodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 16:59
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:W tym kraju lepiej nie chorować
Jutro bede dzwonic do tego szpitala to dopytammamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A u mnie beta spada Wczoraj 105 tys, dzis 98,7tys. Także teraz czekam.
Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Myślałam, że po tym moim długim porodzie i początkowych problemach będzie z górki, ale nie.
W ciagu dnia małemu wyszły na buzi takie liszaje jak ma na główce. Skóra sucha, ale chyba go nie swędzi, bo nie widzę żeby się drapał. Byłam u lekarza, kazał natłuszczać, jak do poniedziałku nie minie albo się nasili to będziemy działać u alergologa. Dodatkowo dostał skierowanie do chirurga, bo od urodzenia ma wodniaczka jądra. Ciągle coś, niby nie groźne, ale nie pozwala mi się w pełni cieszyć z macierzyństwa.
A tu widze jak to w życiu dobre i złe wiadomości.
Pepa
DorbieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 17:30
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:nie limity maja, zabieg na 100% bezpłatny, pobyt bezpłatny tylko wczeniej musze porozmawiac z anastezjologiem i taka rozmowa kosztuje 150zl
a jak ktos nie ma na konsultacje z anestezjologiem, to w Polsce uspypiaja uderzeniem mlotka?
mamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
Zofia8