35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:a jak ktos nie ma na konsultacje z anestezjologiem, to w Polsce uspypiaja uderzeniem mlotka?
No właśnie też nie rozumiem, są przecież ludzie dla których 150 zł to majątek, a jak kogoś nie stać, ja wiem, że to ekstremalna sytuacja, ale możliwa...
-
dorbie wrote:No własnie się tego boję, coś wolno spada. Może puszczę jeszcze krew w piątek
Tak się zastanawiam czy tego nie da się jakoś przyśpieszyć. Nie wiem gorące kąpiele czy co? Chociaż gorące kąpiele to chyba nie bardzo, bo jak zasłabniesz to większy kłopot będzie.
Trzymam kciuki żebyś to miała jak najszybciej za sobą.
Jest nas tu więcej niż się na pierwszy rzut oka wydaje. Jeżeli tylko będziesz potrzebowała pomocy, to dawaj.peppapig lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Matka poprosiła mnie, żebym kupiła jej Chwilę dla ciebie. I ja tak pijąc kawę przeczytałam jeden artykuł. I się popłakałam.
Nie cierpię tego typu gazet, ale ta konkretna historia wzruszyła mnie do tego stopnia, że się poryczałam i teraz tylko nosem ciągam.
O dziewczynie, która w wieku 14 lat dowiedziała się, że nie będzie mogła mieć dzieci i w wieku 30 przeszła kurs dla rodzin zastępczych. Po pewnym czasie dostała pod opiekę chłopca 12dniowego, a później go adoptowała. Sama!
No i tak siedzę i ciągam tym nosem, że zawsze jest szansa na macierzyństwo.mamatrojki80, ComeToMeBaby, anna maria, kkisia, Sabina, megan8, dorbie, Margolcia88, Aasiula, Arwena, malgos741, gosia7122, Bozia3, Mega, inessa, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mega- dla mnie to spotkanie z anestezjologiem to jakaś ściema...albo czegoś niedosłyszałaś może, albo nie wiem co....może Ci to proponowali jako opcję ekstra? Bo o takim czymś nie słyszałam - żeby ktoś płacił za spotkanie z anestezjologiem - dopytaj może dokładnie w szpitalu kogoś innego - o co kaman...
Ja też miałam laparo na fundusz - wszystko miałam za darmo. Przed zabiegiem dostałam kartkę z potrzebnymi badaniami i prośbą - że jeśli mogę je zrobić we własnym zakresie - to bardzo mnie proszą - a jeśli nie - to trudno - zrobi szpital. Część z nich zrobiłam - krew, posiew i coś tam jeszcze nie pamiętam. Reszty nie robiłam - zrobili mi na miejscu w przeddzień zabiegu. Posiew musiałam zrobić - bo gdyby wyszedł zły - to przekładają termin zabiegu.moremi, Niuta, kkisia, Arwena, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Sprawdź koniecznie.
Tak się zastanawiam czy tego nie da się jakoś przyśpieszyć. Nie wiem gorące kąpiele czy co? Chociaż gorące kąpiele to chyba nie bardzo, bo jak zasłabniesz to większy kłopot będzie.
Jest nas tu więcej niż się na pierwszy rzut oka wydaje. Jeżeli tylko będziesz potrzebowała pomocy, to dawaj.
Moze warto zrobic druga bete i jesli dalej spadnie, podjac jakies dzialania?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 18:06
dorbie lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Bozia3 wrote:mega- dla mnie to spotkanie z anestezjologiem to jakaś ściema...albo czegoś niedosłyszałaś może, albo nie wiem co....może Ci to proponowali jako opcję ekstra? Bo o takim czymś nie słyszałam - żeby ktoś płacił za spotkanie z anestezjologiem - dopytaj może dokładnie w szpitalu kogoś innego - o co kaman...
Ja też miałam laparo na fundusz - wszystko miałam za darmo. Przed zabiegiem dostałam kartkę z potrzebnymi badaniami i prośbą - że jeśli mogę je zrobić we własnym zakresie - to bardzo mnie proszą - a jeśli nie - to trudno - zrobi szpital. Część z nich zrobiłam - krew, posiew i coś tam jeszcze nie pamiętam. Reszty nie robiłam - zrobili mi na miejscu w przeddzień zabiegu. Posiew musiałam zrobić - bo gdyby wyszedł zły - to przekładają termin zabiegu.
Żeby było śmieszniej badań też nie musiałam robić żadnych.
Jak widać co szpital to inne obyczaje...kkisia, kapturnica, Aasiula, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnymoremi wrote:Sprawdź koniecznie.
Jest nas tu więcej niż się na pierwszy rzut oka wydaje. Jeżeli tylko będziesz potrzebowała pomocy, to dawaj.
Na usg był pod pecherzykiem krwiak ok 1/2 moze 2/3 długości pęcherzyka. Mam taka cicha nadzieje, ze on się powiększy i to poleci i się nie oszczędzam.Sabina, malgos741, moremi, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻyję, i na razie tyle. Pozrawiam. Dziękuje za troskë. Odezwe sie niebawem.
dorbie, gretka, kkisia, Parka, Iwone, mamatrojki80, kapturnica, Pusurek, Niuta, ComeToMeBaby, Aasiula, Elfik, Arwena, Sabina, malgos741, anna maria, gosia7122, Zofia8, Bozia3, moremi, Mega, inessa, iwcia77, paszczakin, caffe, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Matka poprosiła mnie, żebym kupiła jej Chwilę dla ciebie. I ja tak pijąc kawę przeczytałam jeden artykuł. I się popłakałam.
Nie cierpię tego typu gazet, ale ta konkretna historia wzruszyła mnie do tego stopnia, że się poryczałam i teraz tylko nosem ciągam.
O dziewczynie, która w wieku 14 lat dowiedziała się, że nie będzie mogła mieć dzieci i w wieku 30 przeszła kurs dla rodzin zastępczych. Po pewnym czasie dostała pod opiekę chłopca 12dniowego, a później go adoptowała. Sama!
No i tak siedzę i ciągam tym nosem, że zawsze jest szansa na macierzyństwo.Sabina, megan8, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Poniewaz ostatnio ktoras narzekala na nude na forum, uprzedzam. Moze sie na nim pojawic moj facet w ktorejs z kolejnch swoich odslon. Nie musicie reagowac, jak zawsze. Omijajcie. Nie ma Ewki ani Iwone, mniemam, ze zadna go po glowie nie poglaska.
Czuj duch!
U nas kaszka z jakbkiem wlasnie -wchodzi jak zloto!
Skończ się mnie czepiać!dorbie, mamatrojki80, Arwena, malgos741, anna maria, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny