35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Hmm, ja tez nie pisze o naszych problemach. I raczej sie nie czepiam. Przewrazliwiona jestes leciutko dzis?
Pusur z całym szacunkiem, ale to Ty Iwone "do tablicy" wywołałaśmyślę, że wszystkie uszanują Twoja prośbę.
Pusurek, malgos741, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Hmm, ja tez nie pisze o naszych problemach. I raczej sie nie czepiam. Przewrazliwiona jestes leciutko dzis?
Pisząc wtedy, to co pisałam, nie miałam niczego złego na myśli. Człowiek chciał pomóc, a został potraktowany jak wróg nr 1megan8 lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ja mam koleżankę, która może mieć dzieci, ale jej mąz nie. I ona to wiedziała wychodząc za niego i rozmawiali, ze beda dzieci adoptować. I sa juz małżeństwem chyba z 6-8 lat i on cały czas jest niepewny co do tej adopcji i już prawie sie rozstawali, ona sie wyprowadzała i wracali do siebie. Jakie poświecenie, jaka milośc. Idą na rozmowy do ośrodka adopcyjnego i on mówi,ze nie jest pewien. Tak mi jej szkoda.
mamatrojki80, dorbie, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no i to jest właśnie to o czym kiedyś wspominałam. nie chce mieć dzieci to niech powie od razu. a nie, kręci. przyczyn może być wiele, ale to trzeba sobie wyjaśnić na początku, a nie zwodzić tą drugą osobę i robić jej nadzieje.
Dobrze prawisz siostroComeToMeBaby, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ja widziałam usg ale jednak nikła nadzieje miałam
Dorbie, jak napisałaś, że poprzednio było podobnie i zdrowy dzieć jest, to ja cały czas mam nadzieje...dorbie, Aasiula, kapturnica, kkisia, moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Ja widziałam usg ale jednak nikła nadzieje miałam
Ja ide jutro z jednej strony sie nie moge doczekać z drugiej boje chwilami ,że wszystko sie może zdarzyc.Na razie trzymam sie jak topielec brzytwy ,że objawy sa takie jakie były i jest dobrze .Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, moremi, Mega, macduska, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Kapta, dobrze, że każdy jest inny..
Ja nie mam żadnych objawów, to pewnie na moim miejscu dawno już bys była w programie "uwaga"...
Kobieta która próbowała ze szpitala zaj.. aparat usg i ciągła go za rurkę do domu leśną drogą...))))))))))))))))))))
kapturnica, Aasiula, Parka, Arwena, ComeToMeBaby, Mango, kkisia, Sabina, malgos741, Natka_79, gosia7122, moremi, Mega, macduska, iwcia77, paszczakin, peppapig lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapta, dobrze, że każdy jest inny..
Ja nie mam żadnych objawów, to pewnie na moim miejscu dawno już bys była w programie "uwaga"...
Kobieta która próbowała ze szpitala zaj.. aparat usg i ciągła go za rurkę do domu leśną drogą...))))))))))))))))))))
Parka, kkisia, malgos741, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapta, dobrze, że każdy jest inny..
kapturnica, Parka, malgos741, kkisia, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A kto widział tytuł wykresu Iwone? Źle się chyba dzieje.ComeToMeBaby wrote:no aż weszłam zobaczyć. tam na końcu jest
ale nie wiem jak to traktować. Może ją troski dnia codziennego przygniotły.
właśnie zinterpretowałam jejjako nadzieję na zacionżenie w tym cyklu. mam nadzieję, że to właśnie miała na myśli
paszczakin wrote:Moze sie zarazila od Zoski meza.. trza sie chowac, ja drugie jeszcze bede musiala w tym roku robic..moremi wrote:Iwone! Do tablicy i tłumacz się o co chodzi z tytułem wykresu!
Tak jak napisałam na swoim wykresie, staramy się tylko do końca marca.
Jakby nie było, to jestem już mamą 35+O powodach napiszę innym razem.
megan8, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:O widzisz ale ja bym nie ciągła przezleśna droge Tylko do auta wpakowała. heheheh
ta wizja była śmieszniejsza
spoko luz, w poprzedniej ciazy sprawdziłam w necie czy sie go nie da wypożyczyc...))))))))))
a teraz dziewczyny mają jakieś detektory tętna?
idzie technika do przodu...
Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ta wizja była śmieszniejsza
spoko luz, w poprzedniej ciazy sprawdziłam w necie czy sie go nie da wypożyczyc...))))))))))
a teraz dziewczyny mają jakieś detektory tętna?
idzie technika do przodu...Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość