Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Wisi mi to co on pisze i ty o waszych problemach.

Skończ się mnie czepiać!
    Hmm, ja tez nie pisze o naszych problemach. I raczej sie nie czepiam. Przewrazliwiona jestes leciutko dzis?

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Hmm, ja tez nie pisze o naszych problemach. I raczej sie nie czepiam. Przewrazliwiona jestes leciutko dzis?

Pusur z całym szacunkiem, ale to Ty Iwone "do tablicy" wywołałaś ;-) myślę, że wszystkie uszanują Twoja prośbę.

nick nieaktualny, malgos741, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    nie jestem przewrażliwiona i nigdy nie byłam jeśli chodzi o ten temat.
    Pisząc wtedy, to co pisałam, nie miałam niczego złego na myśli. Człowiek chciał pomóc, a został potraktowany jak wróg nr 1

megan8 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja mam koleżankę, która może mieć dzieci, ale jej mąz nie. I ona to wiedziała wychodząc za niego i rozmawiali, ze beda dzieci adoptować. I sa juz małżeństwem chyba z 6-8 lat i on cały czas jest niepewny co do tej adopcji i już prawie sie rozstawali, ona sie wyprowadzała i wracali do siebie. Jakie poświecenie, jaka milośc. Idą na rozmowy do ośrodka adopcyjnego i on mówi,ze nie jest pewien. Tak mi jej szkoda.
    no i to jest właśnie to o czym kiedyś wspominałam. nie chce mieć dzieci to niech powie od razu. a nie, kręci. przyczyn może być wiele, ale to trzeba sobie wyjaśnić na początku, a nie zwodzić tą drugą osobę i robić jej nadzieje.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    a ja z Malopolski on z lubelskiego i nie chce nawet sprobowac skubany....
    nie wie co dobre...
    Nie wie co traci.
    Zeby nie lubic trzeba najpierw sprobowac :)
    Może kiedys zaryzykuje i spróbuje ;)

moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no i to jest właśnie to o czym kiedyś wspominałam. nie chce mieć dzieci to niech powie od razu. a nie, kręci. przyczyn może być wiele, ale to trzeba sobie wyjaśnić na początku, a nie zwodzić tą drugą osobę i robić jej nadzieje.

Dobrze prawisz siostro :-)

ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja widziałam usg ale jednak nikła nadzieje miałam :-)

Dorbie, jak napisałaś, że poprzednio było podobnie i zdrowy dzieć jest, to ja cały czas mam nadzieje...

nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie - wspieram.
    To już się nic nie da zrobić?

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Dorbie, jak napisałaś, że poprzednio było podobnie i zdrowy dzieć jest, to ja cały czas mam nadzieje...
    Jak deja vu, to samo mi mówiła doktor co wtedy inny gin. Paradoks. Ale teraz beta spada, cud był tylko raz.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja widziałam usg ale jednak nikła nadzieje miałam :-)
    Też miałam nadzieje ,że u Ciebie to jednak będzie inaczej..Ehh tulam bo to nie jest to czego sie człowiek spodziewa idąc na usg..
    Ja ide jutro z jednej strony sie nie moge doczekać z drugiej boje chwilami ,że wszystko sie może zdarzyc.Na razie trzymam sie jak topielec brzytwy ,że objawy sa takie jakie były i jest dobrze .

Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, dobrze, że każdy jest inny..
    Ja nie mam żadnych objawów, to pewnie na moim miejscu dawno już bys była w programie "uwaga"...:)
    Kobieta która próbowała ze szpitala zaj.. aparat usg i ciągła go za rurkę do domu leśną drogą...;)))))))))))))))))))))

kapturnica, Aasiula, Parka, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Natka_79, gosia7122, moremi, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ja nie mam żadnych objawów, to pewnie na moim miejscu dawno już bys była w programie "uwaga"...:)
    Kobieta która próbowała ze szpitala zaj.. aparat usg i ciągła go za rurkę do domu leśną drogą...;)))))))))))))))))))))
    O widzisz ale ja bym nie ciągła przezleśna droge Tylko do auta wpakowała. heheheh

Parka, nick nieaktualny, malgos741, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    no wyobraziłam ja sobie hyhyhyhyyh ;D

kapturnica, Parka, malgos741, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    O widzisz ale ja bym nie ciągła przezleśna droge Tylko do auta wpakowała. heheheh
    hqaha bedziem mialy USG na forum ;D hehehe

kapturnica, Parka, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    no wyobraziłam ja sobie hyhyhyhyyh ;D
    wiesz jakbym popierdalała z tym aparatem ? XD

Aasiula, kicia 123, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te wydruki i glowice na kablu ciadnace sie za nia hyhyhyhyh i duzo sniegu i one taki slad beda zostawiały hahaha

kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A kto widział tytuł wykresu Iwone? Źle się chyba dzieje.
    ComeToMeBaby wrote:
    no aż weszłam zobaczyć. tam na końcu jest ;)
    ale nie wiem jak to traktować. Może ją troski dnia codziennego przygniotły.

właśnie zinterpretowałam jej ;) jako nadzieję na zacionżenie w tym cyklu. mam nadzieję, że to właśnie miała na myśli :)
    paszczakin wrote:
    Moze sie zarazila od Zoski meza.. trza sie chowac, ja drugie jeszcze bede musiala w tym roku robic.. ;)
    moremi wrote:
    Iwone! Do tablicy i tłumacz się o co chodzi z tytułem wykresu!

Tak jak napisałam na swoim wykresie, staramy się tylko do końca marca.
    Jakby nie było, to jestem już mamą 35+ ;) O powodach napiszę innym razem.

megan8, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

ta wizja była śmieszniejsza ;)
    :)

spoko luz, w poprzedniej ciazy sprawdziłam w necie czy sie go nie da wypożyczyc...:)))))))))))

a teraz dziewczyny mają jakieś detektory tętna?
    idzie technika do przodu...

Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    wiesz jakbym popierdalała z tym aparatem ? XD
    HA HA HA kurwa sie oleje zaraz

kapturnica, kicia 123, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ta wizja była śmieszniejsza ;)
    :)

spoko luz, w poprzedniej ciazy sprawdziłam w necie czy sie go nie da wypożyczyc...:)))))))))))

a teraz dziewczyny mają jakieś detektory tętna?
    idzie technika do przodu...
    no ja wlasnie mysle o tym detektorze by kupic tylko nie wiem ile to cudo..chetnie bym se posluchala sama serducha

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ ‹ 7592 7593 7594 7595 7596 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ