35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka kobietki,zrobilam dzis drugi test,taki bardziej czuly,pokazalo wynik pozytywny i 1-2 tydz ciazy:),zaznaczylam i od razu mnie przezucilo na bellybest..(chcialam wam wrzucic zdjecie testu ale za cholere niepamietam jak,nawet niewiem jak sie edytuje swoje konto zeby to wrzucic zamiast mojego dotychczasowego awatara na przyklad,to chyba nie skleroza ciazawa,ciut za szybko
),oczywiscie nadal bede tu zagladac ale pewnie rzadziej,wszytskim staraczkom zycze powodzenia i cierpliwosci a ciezarowkom latwgo rozwiazania,pozdrawiam serdecznie
mamatrojki80, Parka, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, SolarPolar, Aasiula, malgos741, anna maria, Magda*, gosia7122, Zofia8, kkisia, Bozia3, megan8, moremi, slash, mama78, Arwena, Mega, macduska, macduska, inessa, iwcia77, paszczakin, caffe, peppapig lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Matka poprosiła mnie, żebym kupiła jej Chwilę dla ciebie. I ja tak pijąc kawę przeczytałam jeden artykuł. I się popłakałam.
Nie cierpię tego typu gazet, ale ta konkretna historia wzruszyła mnie do tego stopnia, że się poryczałam i teraz tylko nosem ciągam.
O dziewczynie, która w wieku 14 lat dowiedziała się, że nie będzie mogła mieć dzieci i w wieku 30 przeszła kurs dla rodzin zastępczych. Po pewnym czasie dostała pod opiekę chłopca 12dniowego, a później go adoptowała. Sama!
No i tak siedzę i ciągam tym nosem, że zawsze jest szansa na macierzyństwo.mamatrojki80, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiaPoli wrote:hejka kobietki,zrobilam dzis drugi test,taki bardziej czuly,pokazalo wynik pozytywny i 1-2 tydz ciazy:),zaznaczylam i od razu mnie przezucilo na bellybest..(chcialam wam wrzucic zdjecie testu ale za cholere niepamietam jak,nawet niewiem jak sie edytuje swoje konto zeby to wrzucic zamiast mojego dotychczasowego awatara na przyklad,to chyba nie skleroza ciazawa,ciut za szybko
),oczywiscie nadal bede tu zagladac ale pewnie rzadziej,wszytskim staraczkom zycze powodzenia i cierpliwosci a ciezarowkom latwgo rozwiazania,pozdrawiam serdecznie
Zdrowej i spokojnej ciąży.malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:kurde niecale 200zl a juz za tydzien , dwa by sluchal kiedy sie chce.Poki ruchow by nie wyczul Szkoda,ze nie ma uzywanego Chetnie bym odkupila..Laski nie ma ktora na zbyciu ???
ale lekarz kazał jej trzymac ręce z dala od macicy.
Malgos ma z nią kontaktkapturnica, malgos741, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mandra miala
ale lekarz kazał jej trzymac ręce z dala od macicy.
Malgos ma z nią kontakt
Małgonia!!!Małgonia jeZdes????
Napisz słonce do Mandry z zapytaniem od kaptura wzgl aparata Plisss!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 20:20
Aasiula, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:O widzisz moze Malgos by do niej napisała czy nie ma plana sprzedania i jesli tak to jaki ma ten aparat..Chetnie odkupie wtedy
Małgonia!!!Małgonia jeZdes????
Napisz słonce do Mandry z zapytaniem od kaptura wzgl aparata Plisss!!!iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:hmmm.... hmmm.....
no nie wiem, nie wiem...
ty myślisz że tak łatwo się nas pozbędziesz?!
p.s. my tu wszystkie 35+. niektóre mniej, drugie bardziej... no ale działamy. nie wiem jakie masz powody ale...ale... nie poddawaj się
Nie zamierzam się Was pozbyć, bo na forum będę nadal zaglądać
ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, gosia7122, Sabina, Parka, kkisia, megan8, moremi, Arwena, Mega, macduska, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Ja to bym chciala takie urzadzenie ,ktore mi pokarze jak plemniory docieraja do jajca i sie zapladnia .To by bylo cudo
Jebnieta jestem hyhyhyhyhkapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, Iwone, Mango, gosia7122, Sabina, Zofia8, Parka, kkisia, Bozia3, moremi, Arwena, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość