35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Ja to bym chciala takie urzadzenie ,ktore mi pokarze jak plemniory docieraja do jajca i sie zapladnia .To by bylo cudo
Jebnieta jestem hyhyhyhyh
Pobilam cie hy hłymalgos741, Aasiula, Parka, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki,mama nadzieje u was wsio dobrze
po dialgach widac ze humory dopisują
powiem wam ze ja ledwo zyje,juz drugi dzien budze sie na siku o 4.20 potem wracam do łóżka ale spać to juz nie moge,a o 7 pobudka
w tym momencie to ledwo oczy trzymam otwarteParka, moremi, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Brzucha never nie pokaze..
Aasiula, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:Ja to bym chciala takie urzadzenie ,ktore mi pokarze jak plemniory docieraja do jajca i sie zapladnia .To by bylo cudo
Jebnieta jestem hyhyhyhyhAasiula, ComeToMeBaby, Iwone, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Jebnieta jestem hyhyhyhyh
i może jeszcze takie co to pokazuje jak jest moment ovu. dżizas... zeby poznać takom tajemnicę...mmm....malgos741, Aasiula, kkisia, Parka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyach i szybko jeszcze zrelacjonuje,zzwoniłam do lekarza ;testu z sikównie kazali robić uwierzyli na słowo i kazali sobie położną wybrać i juz nią się dogadywać
ComeToMeBaby, gosia7122, Sabina, Iwone, kkisia, Parka, moremi, Arwena, Mega, macduska, inessa, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli super wieści aż mnie nakręcasz na ivf...
AsiaPoli, kkisia, moremi, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:On i tak juz wyglada jak w 5tym miesiacu ciązy.Taka se ciąża in o ,ze spożywczak
anna maria, Sabina, Aasiula, Iwone, kkisia, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoj kochany E. do połoznej zadzwonił zapisał ,zapytał o badania
no i wszystko będzie w swoim czasie,
pierwsza wizyta dokładnie za miesiąc i wtedy bedzie beta a w10tyg ciąży usgAasiula, ComeToMeBaby, malgos741, mamatrojki80, kkisia, Parka, moremi, gosia7122, Mega, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
No wlasnie Kapta to nie tylko Twoj brzuch on jest jakby nasz wspolny;-)Aasiula wrote:Kapta nie wymiekaj to nie o Twoj brzuch tu chodzi hyhyhy
Zaslon jak musisz ale posluchac daj nooooSabina, Aasiula, Mango, malgos741, kkisia, Arwena, Mega, iwcia77, SolarPolar, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Ja widziałam usg ale jednak nikła nadzieje miałam
Dla mnie szokujace bylo to co Ci sie przydarzylo w pierwszej ciazy-serduszko dopiero w 8 tyg, wiec tez mialam nadzieje i cholera dopoki to sie nie wydarzy nadal mam...
dorbie lubi tę wiadomość
Zofia8
-
anna maria wrote:No wlasnie Kapta to nie tylko Twoj brzuch on jest jakby nasz wspolny;-)
Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, anna maria, kkisia, dorbie, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny