35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:No Reni tez sie juz kiedys przyznala, ze usuwa..
ja nie wiem, co w tym takiego- czytamy sie na biezaco, jakies tam posty z roku wstecz? niech se gina marnie..
tez sie kiedys zabiore za swoje na watku, ale ich jest tak straaasznie duzo i w wiekszosci bez "wrazliwych danych"
Ale ja narazie przestaje pisac bo cały czas coś strony u mnie szaleją - nie wiem gdzie czytałam. -
nick nieaktualny
-
w sumie nie usuwam, bo za dużo przerzucania stron
teraz wybieram po awatarem mój nick i tam wątek (niestety nie ma tam opcji usuń) jest tylko edytuj więc wstawiam zamiast tekstu .
ale robię tak z postami, które są wrażliwe
ale nie na tyle, żeby strony zapieprzały w zastraszającym tempie
ogólnie to rzadko to robię, bo to jest nudneWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:45
moremi, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie trzeba się wylogowywać
wystarczy odświeżmysza1975 wrote:Ani Was czytać, bo strony uciekają, ani pisać, bo trzeba sie wylogować i zalogować ponownie żeby się okienko do pisania pojawiło. Jak żyć pytam, jak żyć?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:w sumie nie usuwam, bo za dużo przerzucania stron
teraz wybieram po awatarem mój nick i tam wątek (niestety nie ma tam opcji usuń) jest tylko edytuj więc wstawiam zamiast tekstu .
ale robię tak z postami, które są wrażliwe
ale nie na tyle, żeby strony zapieprzały w zastraszającym tempie
ogólnie to rzadko to robię, bo to jest nudnegretka -
slash wrote:Peppapig - zadnych malin, podobno w ciąży niewskazane. Lepiej syrop z cebuli zrobić.
Ja FB nie mam - więc odpadam z zaproszeniami
Tak w ogóle to witajcie, ja dziś po zupce sledziowej z ziemniaczkamimniam mniam.
Coś chyba faktycznie się dzieje bo ja zawsze mam zapisana strone na ktorej koncze czytac, a dziś jak właczyłam forum to otworzyło się na innej tznna bieżacej stronie.
Edit: Caffe juz napisała:-)
A Peppa gdzie z tym usg dzisiejszym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 15:11
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziwne ze za konmsultacje z anestezjologiem masz placic Tym bardziej ,ze na nfz laparoskopia.
Jesli masz potwierdzone ovu to w sumie na co ci fsh i lh badacmoremi, Mega, kkisia, Arwena, Sabina, malgos741, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem i robaka widziałam chyba żle ze mną bo pytam sie doktorki czy można sie cieszyć? A jakże poki co ok. Robak sie poruszał cudnie.. no i wychodzi 8 tyg6 dni i nieco ponad 2cm
Na rzyganie dostałam czopki musze zobaczyć co to,tylko ciśnienie wysokie..140/90
Jeśli sie powtorzy to też jakiś lek,1/2 tabletki,pisze ze zdychającej komórki.. ściskamAasiula, Zofia8, gretka, kkisia, Mega, gosia7122, moremi, mysza1975, Reni, Arwena, caffe, megan8, kapturnica, Bozia3, mamatrojki80, SolarPolar, Sabina, Parka, kicia 123, Elfik, slash, malgos741, inessa, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Jestem i robaka widziałam chyba żle ze mną bo pytam sie doktorki czy można sie cieszyć? A jakże poki co ok. Robak sie poruszał cudnie.. no i wychodzi 8 tyg6 dni i nieco ponad 2cm
Na rzyganie dostałam czopki musze zobaczyć co to,tylko ciśnienie wysokie..140/90
Jeśli sie powtorzy to też jakiś lek,1/2 tabletki,pisze ze zdychającej komórki.. ściskamdorbie, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Jestem i robaka widziałam chyba żle ze mną bo pytam sie doktorki czy można sie cieszyć? A jakże poki co ok. Robak sie poruszał cudnie.. no i wychodzi 8 tyg6 dni i nieco ponad 2cm
Jeśli sie powtorzy to też jakiś lek,1/2 tabletki,pisze ze zdychającej komórki.. ściskamgosia7122, peppapig lubią tę wiadomość